Julklappstips #6: The Balm Nude ‘tude Eyeshadow palette

Även fast jag är ett stort fan av ögonskuggor i alla regnbågens färger finns det inget jag känner mig mer bekväm i än jordnära, bruna nyanser. Urban Decays numera legendariska Naked-palett hittade snabbt hem till mig efter att den hade släppts, och nyligen lanserade The Balm en liknande palett som bara skriker mitt namn – Nude ‘tude.


nude tudePaletten kommer i två versioner – “Feeling Naughty” med pinuppor bakom skuggorna och “Feeling Nice” med en mer subtil bakgrund. Skuggorna går i matta och skimriga nyanser från ljust beige till brunt och svart:

 • Sassy frosted white (frost)
 • Stubborn light-medium peach (frost)
 • Snobby gold shimmered medium-dark yellow (shimmer)
 • Stand-offish light-medim bronze-shimmered brown (frost)
 • Selfish frosted taupe (frost)
 • Sophisticated dark brown with bronze shimmer (shimmer)
 • Sultry medium brown (satin)
 • Schitzo warm golden bronze-brown (pearl)
 • Sexy rich burgundy (matte)
 • Serious medium-dark black (matte)
 • Silly red brown with copper sparkle (glitter)
 • Sleek dark black-brown (matte)


Nude ‘tude känns tillräckligt olik Naked-paletten för att det helt klart ska kännas berättigat att äga båda. En “Feeling Naughty”, för min del, tack! Paletten finns att klicka hem från The Balms hemsida, som även skickar internationellt, för $36.


Bildkälla: Bjooti.net


In English: Even though I’m a big fan of eyeshadows in all the shades of the rainbow, there’s nothing I feel more comfortable in than earthy, neutral shades. Urban Decay’s nowadays legendary Naked palette found it’s way to me quickly after being released, and The Balm recently launched a palette basically screaming my name – Nude ‘tude.

The palette comes in two versions – “Feeling Naughty” with pinup girls behind the eyeshadows, and “Feeling Nice” with a more subtle background. The shadows are both matte and shimmery and ranges from light beige to brown and black.

Nude ‘tude feels different enough from the Naked palette to justify owning both. One “Feeling Naughty” for me, please! The palette is available at TheBalm’s webpage at $36.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to Julklappstips #6: The Balm Nude ‘tude Eyeshadow palette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>