Läskig Clown – Scary Clown

Jag är så ledsen att jag varit borta så långe som jag varit. Det finns givetvis en massa anledningar men den värsta var nog ändå total avsaknad av bildhanteringsprogram och överladdning av bilder i 4, nästan 5 månader!!

Nu äntligen kan jag fixa igen…..iallafall med kompaktkameran, den andra har jag ännu inte hunnit testa.

Sonen skulle på halloween-kalas i helgen som var och vi bestämde oss för en läskig clown. Denna läskiga clown är en total plagiering av denna youTube-guru:

[youtube width=”600″]6fgEw-61JY8[/youtube]Så istället för att köra en hel tutorial så kan ni ju kolla på den här videon för att se hur vi gjorde. Men ni får givetvis se slutresultatet på sonen…som för övrigt vann tävlingen 😉
In English: Written by Efwa

I’m so sorry that I’ve been away for so long. There are quite a few reasons why, but the worst have been that I haven’t had any image editing software or been able to download images to my computer from my camera for the past 4, almost 5 months!!

So now, I can finally post again… at least using my compact camera, I haven’t been able to try out the other one yet.

My son was going to a halloween party last weekend and we decided to do a scary clown. This scary clown is a total rip-off from the youTube guru in the video you can see above. So, instead of making a tutorial, you can check out the video to see how it was done, and of course I’m showing off the final result on my son – who, by the way, won the costume contest at the party! 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

9 comments to Läskig Clown – Scary Clown

 • Amanda H

  Va konstigt att jag tänkte förut idag “undra vart Efwa tagit vägen?” och så lägger du upp ett inlägg!

  Riktigt häftig halloweensminkning!

 • Efwa

  Visst är det himla konstigt det där? Jag är exakt likadan, tänker jag på någon så ringer de inom ett dygn (om inte jag ringer dem).

  Jag kunde nästan inte titta på honom när jag var klar med sminkningen….jag har svårt för clowner, även om de som ser snälla ut ger mig mer “creaps” än den här.

  Kanske blir det fler halloween-sminkningar till helgen.

 • Nissan

  Men usch, vad otäck han ser ut! Jag kommer ha mardrömmar i natt…
  😉

 • Jag tänkte faktiskt på dig häromdagen Efwa 🙂 Vad kul att se dig här igen.. jag har clown fobi och jag måste säga att jag förstår mycket väl varför din son van.. jösses så läskig han ser ut 😀
  Duktigt gjort.. 🙂

 • Efwa

  Nissan: Tack så mycket…..om man nu kan säga det när någon tycker att ens son ser otäck ut 😉

  Anna: Gjorde du, vad gulligt av dig? Tack, det är kul att vara tillbaka.
  Jag tror många har den där fobin. Även om mitt clown-obehag inte är en fobi så kan jag verkligen inte tycka om clowner…..de är väldigt obehagliga!!

 • crazy! O_0 Har också gjort läskig clown till Halloween. Spana in på min blogg^^

 • purity

  Jag får the creeps av att bara se bilden, var tvungen att spola fram i tutorialfilmen för det färdiga resultatet man ser i början gör mig livrädd. Hatar clowner, uäääh!

 • Efwa

  Maria: Ha ha, jag har gjort en nästan likadan (med blixtlås) sminkning på syrran som kommer upp här på bloggen snart. Ärligt snodd från myshadowisodd på youtube.

  Purity: Ja, jag håller med dig, även om jag lyckas hålla mig i skinnet och kolla. Man jag ville inte krama sonen när han var färdigsminkad. Dessutom förföljde han mig för att stirra på mig och kramas det var äckligt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>