China Glaze CG in the city

Glitterlack är något jag inte kan få nog av, trots att dom oftast betyder en hel del jobb, både vid applicering och vid borttagning. Den här snyggingen heter CG in the city och släpptes med China Glazes höstkollektion Metro.

CG in the city består av massor med mikroglitterpartiklar i lila, guld och grått i en genomskinlig bas. Den genomskinliga basen innebär att det behövs en hel del lager för att få det helt täckande – fem tunna lager har jag lackat, mina damer och herrar, vill man komma undan med några färre kan man grunda med ett färgat lack i botten. Formulan var riktigt trevlig att jobba med trots glitterpartiklarna, det är varken tjockt eller krångligt att lacka med och det går relativt smärtfritt att få på fem lager. Jag tycker det är superfint, det gnistrar och glimmar helt fantastiskt i solen och är himla svårt att slita ögonen från. Jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.

In English: Glitter polishes are something I never can get enough of, despite the fact that they tend to be a bit of a hassle, both when applying and removing. This gorgeous little thing is called CG in the city and was released with the China Glaze fall collection Metro.

CG in the city consists of a lot of micro glitter particles in purple, gold and grey in a clear base. The clear base means that you need quite a few coats for full coverage – I did five thin coats, ladies and gentlemen, if you want to get away with a few less you can apply a coloured polish as a base first. The formula was pretty nice to work with despite the glitter particles, it’s neither thick or messy to paint with and I had  barely any problems at all applying my five coats. I think it’s gorgeous, it gnisters and glimmers like a jewel in the sun and it’s really difficult to take your eyes off. I used Seche base as base coat and Seche vite as top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to China Glaze CG in the city

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>