Lime Crime lanserar sitt Candy Future Lipstick

Idag börjar underbara Lime Crime med förköp av sin egna läppstiftslinje, Candy Future Lipstick. Läppstiften kommer skickas absolut senast den 25/10, efter det lanseras linjen och beställningar kommer att skickas dagligen. Är inte färgerna helt fantastiska, så säg? Och har ni sett några snyggare läppstiftshylsor?!

 

 

Candy Future Lipstick kostar $16 och kan beställas på limecrimemakeup.com. Lime Crime har även dubblat storleken på sina ögonskuggor, Magic Dust, från 5 gram till 10 gram, men priset är fortfarande detsamma =D

In English: Today, the wonderful makeup brand Lime Crime starts their pre-sales of their new lipstick line, Candy Future Lipstick. Pre-ordered lipsticks will be shipped on october 25th at the latest, and after that, orders will be shipped out daily. Aren’t the colours just fantastic? And have you ever seen such a pretty lipstick tube?!

Candy Future Lipstick retails for $16 each and can be ordered online at limecrimemakeup.com. Lime Crime has also doubled the size of their eyeshadows, Magic Dust, from 5 grams to 10 grams, but the price is still the same =D

Image credit: doe deere blogazine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>