Springtime Skipper & Red Brick

Nu blir det väldigt många inlägg med nya grejer på raken, men jag kunde inte låta bli att visa er dom här skuggorna som äntligen trillade ner i min brevlåda efter nästan 1½ månads väntan; ögonskuggan Springtime skipper från Barbie-kollektionen och pro-skuggan Red brick, båda från MAC. Jag har trånat och trånat över Springtime skipper länge, och nu är den äntligen min <3 En liten överraskning låg i paketet med eftersom jag fått vänta så länge på det, nämligen en supersnygg ögonskugga från The Body Shop och en liten pigment vial från märket NYX. Ska bli jättekul att testa, har inte provat ögonskugor från nåt av dessa märken tidigare!


Springtime skipper eyeshadow

Red Brick eyeshadow

TBS Fusion Blue, NYX Yellow gold pearl

Springtime Skipper

Red Brick

Red Brick, Springtime Skipper

Fusion Blue

Yellow Gold Pearl

Yellow gold pearl, Fusion blue

In English: I know you might throw up on my new stuff-entries by now, but I just had to show you what landed in my mailbox today after more than 6 weeks of longing; the eyeshadow Springtime Skipper from the Barbie collection and the pro eyeshadow Red Brick, both from MAC. I’ve been lemming Springtime Skipper for more than a year now, and it’s finally mine <3 There was also a small surprise in the package since I had to wait for so long, an eyeshadow from The body shop and a pigment vial from NYX. I’m really excited about trying these two out since I haven’t tried any eyeshadows from any of these brands before!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>