Purity recenserar: Dermalogica Special cleansing gel

När jag fick prova Special cleansing gel från Dermalogica var jag fast redan efter första tvätten. Jag köpte min flaska av Maggie, som har för känslig hy för att den här produkten ska fungera bra på henne. På min lite tåligare blandhy är den däremot perfekt. Den rengör på djupet och fräschar upp utan att torka ut eller irritera min hy.

Special cleansing gel tar bort nästan all smuts, men för att vara säker på att man får bort alla makeuprester kan det vara bra att antingen börja med att rengöra med en oljerengöring, som precleanse från samma märke eller cleanse off oil från MAC, och sedan följa upp med special cleansing gel. Eller att helt enkelt upprepa tvätten med special cleansing gel. Rengöringen är väldigt dryg, en klick stor som en halv ärta kommer man långt på. Var noga med att återfukta efter tvätten för att få den där smidiga, babylena huden. Jag älskar den här rengöringen och kommer definitivt att köpa den igen!

Pris: ca 200 – 500 kr, beroende på inköpsställe, för 250 ml.
Betyg: 5/5

In English: From the first time I tried Special cleansing gel from Dermalogica, I was hooked. I bought my bottle from Maggie, since it irritated her sensitive skin. I have less sensitive combination skin and it works like a charm on me. It deep cleanses the skin without stripping it of all its moisture.

Special cleansing gel gets rid of almost all dirt, but to be sure to get rid of all makeup residue, it might be a good idea to start out with an oil cleanser, like precleanse from the same brand, or cleans off oil from MAC, and then follow up with special cleansing gel. Or simply repeat the cleaning process with the cleanser. A little goes a very long way with this cleanser, you need about half the size of a pea for the entire face. Be careful to moisturise after washing for that smooth, hydrated skin. I love this cleanser and will definately buy it again!

Price: around $25 – $65, depending on place for purchase, for 250 ml.
Rating: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>