Julklappstips #1: OPI Best of the best

Det är en bra bit kvar till jul, men redan nu börjar information om julens kollektioner och presentaskar trilla in så jag tänkte tjuvstarta så här redan i oktober med årets julklappstips så vi hinner med en del i tid till julhandeln sätter igång.

Julklappstips #1 är kitet Best of the best från OPI. Märket tog nyligen fram en lista på sina 10 bästsäljande lack ur det ordinarie sortimentet genom åren, och till julen släpps dessa tio lack i ett kit med minilack.Mini nail polish (3.75 ml)

– Alpine Snow – opaque pure white creme
– Bubble Bath – pale ivory pink sheer
– Tickle My France-y – pinky beige taupe creme
– Strawberry Margarita – bright pink creme
– Cajun Shrimp – coral-red creme
– I’m Not Really a Waitress – gold & red shimmer
– Russian Navy – navy blue shimmer
– Big Apple Red – bright true red creme
– You Don’t Know Jaques! – taupe creme
– Lincoln Park After Dark – deep dark blackened plum creme


Perfekt julklapp oavsett om man är lacknörd eller vill påbörja en samling, behöver jag säga att jag vill ha?! Prislappen på 400 kr känns ju väldigt human och rimlig också, trots att milliliterpriset är ungefär detsamma som för fullsizeflaskorna på 15 ml, men man får ju trots allt 10 (om än små) lack för samma pengar som 2,5 fullsizelack. Best of the best finns ute i butik från och med början av november.

In English: I know it’s a long way to go until christmas, but information about this year’s holiday collections and gift boxes are already starting to drop in, so I thought I’d head start now with this year’s christmas gift tips so we’ve had time to go through a few when the holiday shopping season begins.

Christmas gift tip #1 is the kit Best of the best from OPI. The brand recently released a list of their 10 best selling polishes from the permanent product range through the years, and these ten are launched in a kit with mini polishes for the holidays.

A perfect gift no matter if you’re a polish geek or just starting to build your collection, do I need to tell you that I want it?! Unfortunately, I don’t have any pricing information for this in USD, but here in Sweden it will be 400 SEK (a regular 15 ml polish is 150 SEK here). Best of the best will be available for purchase from november.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

7 comments to Julklappstips #1: OPI Best of the best

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>