Jane Iredale goWarm Eye steppes

Jane Iredales Eye Steppes är utfällbara ögonskuggskvintetter i olika färgkombinationer, som dessutom går att plocka isär och sätta ihop i egna kombinationer. Med höstens kollektion Naturally Confident släpptes två nya Eye Steppes, en av dom är goWarm med fem skuggor i satin-finish: Beach, Steamy, Sunshine, Mojito och Sandals.

Jag har blivit riktigt förtjust i den här smarta paletten, den tar väldigt liten plats när den är ihopfälld, skuggorna är lättarbetade, högpigmenterade och fäster bra på huden. Färgkombinationen med de brända tonerna tillsammans med jordfärgerna får mig att tänka på öknen, fint och bärbart! Jag har däremot inte lyckats fundera ut hur man monterar isär de olika skuggorna för det känns som att jag ska bryta isär dom – någon som vet hur man gör?BeachSteamy, SunshineMojito, SandalsBeach, Steamy, Sunshine, Mojito, SandalsgoWarm Eye steppes kostar 545 kr och finns att köpa hos bland annat Åhléns city och NK.

In English: Jane Iredale’s Eye Steppes are foldable eyeshadow quints in different colour combinations, which you can also disassemble to combine to your own colour combinations. With this fall’s collection Naturally Confident, two new Eye Steppes are released, one of them is goWarm with five satin eyeshadows: Beach, Steamy, Sunshine, Mojito and Sandals.

I’m really fond of this smart palette, it takes up no room at all when it’s folded, the eyeshadows are easy to work with, highly pigmented and adheres well to the skin. The colour combination with the burned tones combined with the earth tones makes me think of the desert, pretty and wearable! I haven’t been able to figure out how to disassemble because I feel like I’m going to break it – does anyone know how to do it?

Eye Steppes costs $56 each.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

3 comments to Jane Iredale goWarm Eye steppes

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>