Essie Very Structured

Very Structured är ett av sex lack ur Essies höstkollektion Carry on, som är inspirerad av handväskor. Det här är faktiskt andra gången jag bär det här lacket på kort tid, jag var helt övertygad om att jag hade fotat det första gången men hade uppenbarligen missat det – men det är så snyggt att jag inte har något emot att lacka med det igen så tätt inpå.

Very Structured är ett dammigt rödbrunt krämlack med kall underton, och är en alldeles fantastiskt perfekt ljuvlig höstnyans. Färgen är väldigt smickrande mot min hudton och är en sån där typisk ful färg som av någon anledning blir sjukt fin just på naglarna. Penseln på Essies lack är gjord för att ge ifrån sig den perfekta mängden lack, personligen föredrar jag lite mer flöde eftersom det innebär att jag slipper doppa penseln lika ofta, men jag kan tänka mig att det är perfekt om man är ovan att lacka naglarna och tycker det är svårt att inte få för mycket lack på penseln. Jag lackade två lager och använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.


In English: Very Structured is one out of the six polishes in the Essie collection for fall, Carry on, which is inspired by hand bags. This is actually the second time I’m wearing this in a short time, I was sure that I had photographed it the first time but apparently I hadn’t – but it’s so pretty that I don’t mind wearing it again so close.

Very structured is a dusty red brown creme with cool undertones, and is a gorgeous perfect shade for fall. The colour is very flattering against my skintone and is one of those ugly colours that for some reason is gorgeous on the nails. The Essie brush is made for disposing the perfect amount of polish, I personally prefer a bit more flow since it means that I don’t have to dip the brush as often, but I can imagine that it’s perfect if you’re not that used to polish your nails and find it difficult not to get too much polish on the brush. I did two coats and used Seche base as a base coat and Seche vite as top coat. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Essie Very Structured

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>