Sminktema: Zodiaken

Nu var det nästan skamligt länge sedan jag körde ett sminktema, det har inte funnits tid helt enkelt. Första sminktema ut under 2011 blir alltså Zodiaken, de tolv stjärntecknen inom astrologin: Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna, Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen och Skytten.

Den här gången kommer sminkningarna vara lite mindre avancerade eftersom det är hela 12 sminkningar som ska hinnas med. Ni är hemskt välkomna att haka på med era egna tolkningar av de olika stjärntecknen om ni vill, jag kommer lägga upp sminkningarna med några dagars mellanrum i samma ordning som ovan med start imorgon – lämna en kommentar i respektive inlägg med en länk till din sminkning så länkar jag till dig i inlägget!Artwork by azurylipfe @ deviantart


In English: It’s been way too long since I had a makeup theme, I just haven’t had the time. The first makeup theme for 2011 will be the Zodiac, the twelve star constellations in astrology: Capricorn, Aquarius, Pisces, Aries, Taurus, Gemini, Cancer, Leo, Virgo, Libra, Scorpio and Sagittarius.

This time around, the makeup looks will be a tad less advanced since 12 are quite a few to do. You are very welcome to join in with your own interpretations of the different zodiac signs if you want to, I will post the looks every few days in the same order as above starting tomorrow – leave a comment to the correct post with a link to your makeup, and I will add a link to you in the post!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

9 comments to Sminktema: Zodiaken

  • purity

   Omygloss: yay!

   Lojs: Oj, det hade jag faktiskt ingen koll på – vilket skumt sammanträffande, har fnulat på det här temat i över ett år nu =P men the more, the merrier!

   Andrea: =D

   Carina: Det ska bli kul att få göra alla!

   Tina: Åh, vore jättekul att se dina versioner på ett par av stjärntecknen =)

   Des: Woop!

   Matilda: Haha så sjukt läskigt sammanträffande, hade verkligen ingen koll och har funderat på det här temat i typ ett år innan jag äntligen fick tummen ur =P Du får jättegärna vara med på både dom du redan har gjort och om du vill göra dom du inte har gjort!

   Anna: Ser mest fram emot att se er läsares kreationer =D

 • Sminklådan och en annan tjej blev just klara med sitt Zodiaktema, ska bli kul att se fler tolkningar <:

 • Andrea

  Åh vad roligt! Älskar dina fina tolkningar.
  Låter som ett jättefint tema också 😀

 • Ser fram emot att få se din tolkning av Zodiaken 🙂

 • åh vad kul att du sätter igång ett tema, har haft samma idé hur länge som helst men orkar aldrig dra igång nåt. Får se om jag hakar på alla eller om jag låter mig inspireras av en eller två.
  Ska bli riktigt kul att se dina kreationer hur som helst. 🙂

 • Des

  Yay, kul! Lookin’ forward.

 • Åh, jag som nyss har gjort det! Får man vara med med de jag gjort nyss? Jag har iofs bara gjort halva av de (från lejonet å frammåt)

  Alltså, bara att jag länkar de jag gjort i dina inlägg, på samma stjärntecken? Kanske ska göra de jag inte gjort iofs….

 • Oj jippii jag har så väntat på detta 🙂
  skall bli så roligt att se dina versioner och andras samt att själv få skapa lite 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>