Swatches: OPI The Muppets

Här kommer swatches på OPIs julkollektion The Muppets, som jag hade tänkt swatcha åt er tidigare men som inte har blivit av förrän nu på grund av olika omständigheter. Men bättre lite senare än aldrig, eller hur? =) Kollektionen är uppdelad i två delar: Glitters och Reds & Neutrals, kollektionen släpps i butik under november månad.
Rainbow connection – multi-coloured glitterFresh frog of Bel air – green glitter with large silver hexagon particlesGone Gonzo! –  blue glitter with large silver hexagon particlesDivine swine –  magenta glitter with large silver hexagon particlesGettin’ Miss Piggy with it – red glitter with large silver hexagon particlesExcuse moi! – pink glitter with rainbow coloured glitter particlesPepe’s purple passion – red-based deep burgundy purple with large gold shimmer particlesMeep-Meep-Meep – Bright pink with large shimmer particlesWocka Wocka – muted red shimmerAnimal-istic – red based orange with gold and pink shimmerWarm & Fozzie – bronze shimmer with large pink shimmer particlesDesigner de better – champagne shimmer with gold shimmer particles


Favoriten är, som ni kanske har tippat, galna Rainbow connection. Clownspya deluxe, släng dig i väggen Mad as a hatter! Totalt over the top, är totalt dunderförtjust i det. På en andraplats kommer nog rosaglittriga Excuse moi!, med de olikfärgade stora glitterpartiklarna. Resten av glitterlacken är också hemskt fina, roligt med silverhexagonpartiklarna som bryter upp. Gettin’ Miss Piggy with it verkar innehålla minst silverpartiklar och Divine Swine verkar innehålla flest. Blev oväntat förtjust i Meep Meep Meep, de lite större skimmerpartiklarna med oregelbunden form ger lacket dimension och väldigt intressant att titta på, speciellt på nära håll, och bronsiga Warm & Fozzie och champagnefärgade Designer de better bryter upp fint bland de många andra klassiska julfärgerna. En väldigt väl sammansatt kollektion med snygga och originella lack, det här är nog bland det bästa jag har sett OPI leverera på länge.

Är det här en kollektion som tilltalar dig, eller håller du naglarna mupp-fria i jul?

In English: Here are swatches of the polishes from the OPI holiday collection The Muppets, that I was planning to swatch for you way earlier but I haven’t had the opportunity to do so until now for a couple of different reasons. But better later than never, right? =) The collection is divided into two parts: Glitters and Reds & Neutrals, and the collection will be available in november.

My favourite of the lot is, as you might have guessed, crazy Rainbow connection. Clown barf deluxe, Mad as a hatter looks pale next to this one! Totally over the top, I really love it a lot. On a second place is probably pink glittery Excuse moi!, with the rainbow coloured glitter particles. The rest of the glitters are also very pretty, fun with the silver hexagon glitter particles as accents. Gettin’ Miss Piggy with it seems to contain the least amount of silver particles and Divine Swine seem to contain the most. I’m also unexpectedly fond of Meep Meep Meep, the larger irregular shaped shimmer particles gives the polish dimension and makes it interesting to look at, especially up close, and bronze Warm & Fozzie and champagne Designer de better breaks up nicely among the other quite classic holiday shades. A well composed collection with gorgeous and original polishes, this collection is the best I’ve seen for a long time from OPI.

Is this a collection of your taste, or will you keep your nails muppet-free this christmas?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to Swatches: OPI The Muppets

 • Jag vill faktiskt ha allesammans 😛 Fast det kanske inte är så konstigt x)

  • purity

   Emilie: Jag gillar faktiskt i princip allihopa också, det enda jag inte känner mig riktigt sådär överexhalterad över är Wocka-Wocka.

   Ellsia: Åh, nu när du säger det så =D klockren liknelse!

   Sofie: Jag kommer att visa upp vissa av lacken i fulla manikyrer den närmaste tiden, det kanske blir bra som påminnelse? =)

   Sussie: Jag gillar också den här bättre än Burlesque, även fast den var fin också. Glitter ftw!

   Kajsa: Det är väldigt fint, de rödbronziga partiklarna gör det lite mer intressant än ett “vanligt” champagnefärgat lack =)

   Katrin: åh, lyllo, den paletten vill jag också ha!

   Martine: Jag misstänker att Rainbow connection kommer flyga från hyllorna!

   Anna: Jag blev väldigt positivt överraskad av Warm & Fozzie, väldigt fint!

   Linnea: det är det galnaste lacket jag äger, ett must-have om man älskar glitter! =)

 • Elisia

  Rainbow connection påminner om ett sånt där trollspö man hade när man var liten som man skakade och glittret åkte runt. Superfint! Den vill jag ha!

 • Sofie

  Jag vill också ha allesammans! Tack för att du skrivit om dem! Du kan väl göra nån påminnelse till sen när det släpps? 🙂 Kommer att rusa och köpa flera stycken! 😉 <3

 • Så bedårande, jag kommer definitivt att ha muppfingrar i vinter. Kollektionen verkar bättre än Burlesque-kollektionen från förra julen till och med, så det kommer bli en dyr julhelg i år 🙂

 • Kajsa

  Designer de better har jag velat ha ända sedan jag såg de första bilderna!

 • Katrin

  Jag matchar min theBalm The Muppetspalett med lacket Warm & Fozzie samt Rainbow Connection, de kommer jag att köpa 🙂

 • Martine

  Rainbow connection = Dregel…! Warm & Foxxie var också grymt snyggt

 • Jag gillar Warm & Fozzie bäst.. den måste jag köpa sen 🙂
  Fresh frog of Bel air älskar jag också, mest då för namnets skull men 😉

 • Det skulle vara häftigt att ha rainbow connection.. 😀

 • Katrin

  Jag har faktiskt en till theBalm Mupparnapalett som är helt ny och oöppnad, man fick om man ville köpa max två, vilket jag gjorde. Hör av dig till mig om du är intresserad 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>