I love… Vanilla & ice cream super soft hand lotion

Jag är svag för allt som doftar vanilj, jag älskar att gå omkring och lukta som en bakelse och en gång när jag hade använt en av mina favoritvaniljdofter var det någon i samma rum som sa rätt ut i luften: “vem är det som har bakat?”. Därför kunde jag inte låta bli den här handkrämen från nyligen sverigelanserade märket I love…, som doftar precis som gammaldags vaniljglass. Hur underbart är inte det?!
Själva handkrämen är  tunn men ändå sådär precis lagom fet i konsistensen, sjunker snabbt in i huden och gör mina händer supermjuka och återfuktade på ett kick. Helt klart en ny favorit! Produkterna från I love…, som förutom som handkräm även kommer som duschkräm, body lotion, body scrub och lip balm, finns även i dofterna Strawberries & milkshake, Blueberry & smoothie, Coconut & cream, Lemons & limes, Raspberry & Blackberry och Mango & Papaya. Jag passade på att sniffa på alla i butik när jag köpte min glass-handkräm och ville äta upp hela gänget för ingen av dofterna har ett spår av artificiell doft – dom luktar verkligen precis som det står på förpackningen.

I love… super soft hand lotion kostar 69 kr och finns att köpa på bland annat Kicks och Åhléns.

In English: I’m weak for everything that smells vanilla, I love walking around smelling like a pastry and one time when I had used one of my favourite vanilla scented products, someone in the same room asked “who’s baking?”. So, that’s why I couldn’t resist this hand lotion from the brand I love… which smells just like home made vanilla ice cream. Fabulous!

The hand lotion itself is pretty thin but at the same time just greasy enough, it’s absorbed quickly by my skin and makes my hands soft as butter in no time at all. Definitely a new found love of mine! The products from I love…, which also comes as shower cream, body lotion, body scrub and lip balm, is also available in the scents Strawberry & milkshake, Blueberry & smoothie, Coconut & cream, Lemons & limes, Raspberry & Blackberry and Mango & papaya. I took the opportunity to sniff them all in store when I bought my ice cream hand lotion, and I wanted to eat them all because none of them contains a trace of artificial scent – they really smell just the way the packaging says it does!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to I love… Vanilla & ice cream super soft hand lotion

 • Jag vet inte varför men jag tål verkligen inte vaniljdoft, det gör mig så sjukt illamående 🙁

  • purity

   Carros Beauty: det verkar vara så, antingen älskar man vanilj eller så hatar man det!

   Jenny: Visst luktar dom smarrigt!

   Beautybylinda: Jag tycker inte att dom luktar plastigt alls, det kanske är förpackningarna som du säger.

   OhShiny!: den har jag inte testat, får spana in!

   Caroline: ja den luktar verkligen precis som glass 😉 Har du testat yves rochers vaniljparfym? den har en lite kryddigare bas, den kanske faller dig bättre i smaken än de slötsliskiga varianterna.

   Honi: Hoppas du gillar! =)

   Martina: Yes, har både testat och recenserat, postade inlägget i förra veckan: http://blogg.veckorevyn.com/purity/2011/09/recension-bareminerals-skincare/

 • Jag köpte en av deras duschtvålar som luktar hallon och björnbär. Mest för att den påminner mig om mellanmål hos min dagmamma!

 • Åh älskar också vanilj, IKEAs doftljus finns alltid hemma 🙂 Doftade på dessa för några månader sen när jag var på freeport i kungsbacka. Men tyckte de doftade lite plast, särskillt duschkrämerna och body lotions. Men hoppas det bara var förpackningen som jag kände av för de är ju superfina 🙂

 • Håller helt med!
  Jag letar alltid efter saker som gör att jag luktar bulle 🙂
  Alyssa Ashleys parfym vanilla luktar verkligen
  Vaniljbulle! Helt underbar! <3
  /Linnea

 • Trodde jag skulle älska denna för jag köper i princip allt som är vanilj, men näe denna var för mycket icecream och för lite vanilj tyckte jag, doftade smält glass hehe! Fast har inte provat den på händerna (fanns ingen test tyvärr)

 • Denna ska jag nästan 100% säkert köpa när jag besöker sverige igen, vanilj är så typiskt mig och jag tror det slinker ner en till min väninna som är helt tokig i vanilj hon också!

 • Hej Sanna! Tänkte bara höra om du har hunnit testa Bare minerals nya hudvårdsserie, och då speciellt nån av rengöringarna?? 🙂 Hade varit kul med en lite recension utav dessa.

 • Själv föll jag för duschkrämen hallon & björnbär, men när man väl använder den så försvinner den goda doften rätt fort och luktar mest tvål tyvärr 🙁 lite trist…

  • purity

   bella: Jag har duschkrämen som doftar jordgubb, har inte upplevt att den tappar doften efter ett tag i duschen, däremot stannar doften inte kvar på huden under känns mest när den löddrar vilket är lite trist.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>