Tävling – Vinn 3 klassiker från L’Occitane

Franska hudvårdsmärke L’Occitane firar hela 40 år i år, det vill vi så klart fira med en tävling! Tre av märkets bästsäljande klassiker finns i prispotten: Shea butter hand cream, Almond shower oil och Verbena EdT, till ett sammanlagt värde av 885 kr.

 

Loccitane-tävling

 

För att vara med och tävla behöver du svara på följande frågor i en kommentar:

1. L’occitane förknippas ofta med en provins i Frankrike, varifrån de flesta av ingredienserna i produkterna härstammar, och här ligger även fabriken där produkterna tillverkas. Vad heter provinsen?

2. Berätta om din favoritprodukt från L’Occitane och varför du gillar den. Har du inte testat något från märket ännu, berätta om en produkt du skulle vilja testa och varför.

Kom ihåg att ange en giltig e-mailadress med din kommentar så jag kan kontakta dig om du har vunnit.

 

Tävlingen avslutas onsdagen den 22 juni kl. 23.59, och bland er som har lämnat en kommentar drar jag en vinnare. Vinnaren presenteras både på bloggen och kontaktas via mail, har du vunnit har du 48 timmar på dig att höra av dig med din adress, sedan dras en ny vinnare. Tävlingen är den här gången öppen för läsare som är bosatta i Sverige, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, endast ett tävlingsbidrag per person.

Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

32 comments to Tävling – Vinn 3 klassiker från L’Occitane

 • Anna

  1: Provence
  2: Jag har inte testat något (än) från L’occitane, men har en liten provtub på handkrämen hemma. Hoppas att det är en ny favorit till mina knäppa händer som kan älska en kräm i flera tuber för att helt plötsligt totaldissa sagda kräm…

 • L’Occitane kommer från Provance.
  Jag har ett badskum med lavendel, som jag älskar. Lavendeldoft är min favorit när det gäller tvålprodukter och detta badskum får mig verkligen att slappna av i sinnet.

 • Sara

  1. Provence
  2. Almond shower oil! Doftar underbart, trorkar inte ut min hud, och räcker länge. Jag fick den som ett prov en gång i tiden, och när min man fick testa den så fastnade även han för den, så nu brukar jag ‘låna’ lite från hans flaska när jag är in between dushtvålar och vill ha något som fungerar ^_^

 • Therese

  1. Från Provence.
  Har bara provat en produkt från detta märke innan och det är handkrämen med shea butter, och den är magiskt 🙂 Passar helt utmärkt på vintern speciellt när jag bor i lappland där man blir som en torrboll då.

 • Milica

  1. Från Provence.
  Jag har alltid en L’Occitane påse med lavendel i skåpet som doftar fantastiskt! Jag har provat Shea Gentle Toner som är superbra för huden.

 • Lina

  1. Provence
  2. Har faktiskt inte testat något från L´Occitane ännu, men är sjukt nyfiken på Eau De Cade! Mest för att Annahita på whinar skrev om den, men även för att jag ÄLSKAR udda/oupptäckta parfymer med lite sting i 🙂

 • Mela

  1. Provence
  2. Duschkrämen med verbena. Kom till Val’dIsere en sen kväll, och hade inget hotell bokat. Efter att ha letat i typ två timmar så hittade vi tillslut en helt fantastisk liten pärla, och där hade de produkter från L’Occitane i duschen! Iallafall, jag tog med mig en liten flaska av den duschkrämen, och den låg i min necessär länge. Till slut tog jag med den när vi skulle gifta oss, och använde precis innan. Så det är helt enkelt en av mina bästa dofter någonsin!

 • Linn

  1. Provence
  2. Deras doft med neroli är min go to-parfym ljusa sommarnätter! Älskar även deras duscholja med mandel när jag känner mig torr i huden.

 • Lisa

  1. Provence
  2. Min favorit är handcremen i shea-serien (den på bilden) Det är den enda handkräm jag testat som är så himla bra då den är tillräckligt fet för att göra ett riktigt bra jobb men samtidigt så går den direkt in i huden utan att kladda det minsta. Är på slutet av min tub nu så vore super att vinna en ny och samtidigt få chansen att testa fler produkter från märket.

 • Kim

  1. Provence
  2. Almonde shower oil gillar jag mest av det jag provat utan L’occitaines produkter. Den luktar mjukt och behagligt och är skonsam mot huden, en riktig favorit!

 • 1. Provance
  2. Jag har bara haft möjligheten att prova handkrämen vilket jag blev helt såld på. Vore så skoj att få prova lite mer av dessa lyxiga produkter!

 • Anna-Märta Stålnäve

  1. Provence

  2. Min absoluta favorit är Neroli & Orkidé EdT:en. Perfekt vår- och sommardoft som både är fräsch och blommig! Gillar att den är lite speciell men samtidigt tillräckligt mild att ha som vardagsdoft.

 • Viktoria

  1. Provance
  2. Använder almond shower oil för att slippa torr irriterande hud. Finns mycket jag skulle vilja prova från märket 🙂

 • karin

  1. Provance.
  2. Som för många andra är shower oil favvon, för att den luktar så gott å inte torkar ut.

 • Gabbie

  1: Provence
  2: Älskar deras shower oils, men är vansinnigt nyfiken på Immortelle Precious Cleaning foam samt deras handkrämer som jag hört så mycket om!

 • Emma B

  1. Provence
  2. Fick prova amande shower oil i en glossybox för några år sedan och jag älskade den. Är nog den bästa duschkrämen jag någonsin testa, luktade fantastiskt och man behövde inte smörja in sig efteråt. Tyvärr är den alldeles för dyr för min student-budget.

 • Sara Brodin

  1. Provence
  2. Har enbart provat Shea Butter Foot Creme, men det är å andra sidan den bästa fotkrämen jag nånsin testat 🙂

 • Pauline

  1: Provence
  2: Har faktiskt aldrig testat L’Occitane, men hör otroligt mycket bra om handkrämen så den skulle jag naturligtvis testa, men den produkten som får mina ögon att tindra lite extra är EdT:n som innehåller Verbena (som det fanatiska Vampire Diaries-fan jag är…), vore så kul att få dofta på den 🙂

 • Tove N

  1) Provence
  2) Min favvo av de jag testat (inte alltför många) är alla gånger duscholjan. Åh vad mysig den är!

 • Madlin

  1) Provence! Landskapet som kännetecknas av lavendel, iskallt laxrosa rosévin och tjusiga sportbilar på Croisetten och Promenade des Anglais! Älskar Provence!
  2) min favoritprodukt är de små burkarna med rent sheasmör som är perfekt på läpparna när de är som mest vinterfnasiga!

 • Victoria Englund

  1. Den heter Provence
  2. Jag har bara testat ett fåtal produkter men jag har verkligen fastnat för deras nagelbandsolja. Den kommer i en smidig tub med pensel och har en god diskret doft. Lätt att hålla nagelbanden fina med denna!

 • Lena

  1. Provance
  2. Jag har aldrig provat något från dem, men jag är mest nyfiken på deras Shea butter hand cream. Jag har gått och spanat på den nästan ett år nu.

 • Ulrica

  1. Provence
  2. Jag älskar deras serie Verbena! Den doftar underbart av frisk citron. Faktum är att det är den enda parfym jag gjort slut på en hel flaska av någonsin (är nu inne på min fjärde flaska). Helt underbar doft som passar alla årstider och humör!

 • Fröken Frodig

  Vilken najs tävling! Mina svar:

  1. Provence

  2. Har en liten provtub av handcremen ovan, vilket är det enda jag testat. Är mycket nyfiken på Verbena-serien!

 • Ilona

  1. Provance. 2. Ärlighet varar längst och jag måste tillstå att jag inte provat någon produkt från L’Occitane. Skulle gärna vilja prova Verbena produkterna, ja allt de har! 🙂

 • Ulrika Landström

  1. Provence 🙂
  2. Jag har bara haft en liten, liten provflaska av Verbena shower gel, som jag äälskade!! Vill gärna prova mer Verbena!!

 • Linnea

  1. Provence
  2. Jag älskar deras shower oil!! Man känner att den återfuktar huden samtidigt som den luddrar och rengör ordentligt!

 • Linda

  1. Provence
  2. Jag har faktiskt inte testat någon av deras produkter men jag är mest sugen på att prova handkrämen eftersom jag har hört så mycket gott om den. 🙂 Har hört flera som älskar den och mina händer är ALLTID torra i princip…

 • Paola Allegrini

  1) Provence
  2) L’Occitane förknippar jag med semester, för jag har köpt min favorit – och den enda produkt jag hittills har provat – i Italien några somrar nu. Immortelle Divine Cream, en klassiker som egentligen är alldeles för dyr för min budget! Men den är så fantastiskt bra och doftar alldeles ljuvligt. Jag har torr, känslig hy (även på sommaren) som börjar visa ganska tydliga ålderstecken, men den här krämen alltså. Mmm, så underbart bra! Är såklart jättenyfiken på att testa (alla!!) deras andra produkter, men jag är rädd för att även de skulle bli favoriter 😉

 • Linda T

  Provinsen är Provence. Jag är jättesugen på att testa Citrus verbena fresh body milk!

 • Ada

  1 den heter Provence
  2 Shea butter hand cream, den är så bra mot torra händer och armbågar!

 • Julia

  1. Provence

  2. Jag har aldrig testat L’occitane men skulle så gärna vilja testa duscholjan ovanför. Jag har superkänslig hud som alltid behövs hållas återfuktad för att inte få eksem och jag tror att en duscholja hjälper till bra på traven!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>