Benefit Gimme brow

Många är vi som har varit lite för överentusiastiska med bryntrimmningen sent 90-tal och tidigt 00-tal, mig själv inräknat. Nu när fylliga bryn åter är på modet är det lätt att vara efterklok, det är tur att det finns brynfärg och brynprodukter så att man åtminstone kan fejka under tiden de små stråna långsamt får växa tillbaka på plats! En av brynprodukterna, utöver min trogne följeslagare brynpennan och brynskuggan, i min vardagsarsenal är fiberbryngelen Gimme brow från Benefit som fäster på både huden och hårstråna för att ge ett intryck av fylligare bryn.

 

Benefit Gimme brow

 

Benefit Gimme brow1Gimme brow kommer i en miniversion av en klassisk mascaratub med en ytte-pytteliten konformad borste, för maximal precision när man borstar på den vattenresistenta fiber-gelen som finns i tuben. Gimme brow kommer i två nyanser, light/medium och medium/deep, jag använder mig av den mörkare. Gelen ska borstas på mot hårstrånas växtriktning, för att fästa så mycket som möjligt på själva stråna och därmed ge en fylligare look, och sedan borstar man brynen på plats medhårs för att fixera och forma, och även applicera lite av färgen på huden för att ge en extra färg- och texturboost.

 

Benefit Gimme brow swatch
Nakna bryn / Brynen ifyllda med Gimme Brow i medium/deepSom ni ser på bilden ovan får mina ganska glesa bryn på utväxt sig en ordentlig skjuts av Gimme brow, då fibergelen greppar tag i även de minsta, ljusaste små stråna och ger ett omedelbart intryck av fylligare bryn. Personligen föredrar jag dock oftast en lite mer markerad och städad look “on fleek” och brynpennan + concealern är min bästa vän, så jag använder Gimme brow framförallt som komplement för att fixera brynen och skapa fylligare strån i den tjockare delen av brynet, eller de dagar då jag bara vill markera brynen litegrann men inte bära så mycket makeup i övrigt och det inte gör något om brynen känns lite rufsiga. En tub på 3 gram blir din för 240 kr hos närmaste Sephora-butik – har du testat Gimme brow?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

5 comments to Benefit Gimme brow

 • Jag önskar jag hade några vettiga bryn att prova den här typen av produkt i…..haha 🙂

 • Anna

  Wow! Har funderat på att testa den där ett tag och nu känner jag mig definitivt övertygad. 😀

  • purity

   Be någon av tjejerna vid Benefit-disken att dema den för dig så du kan se hur den blir på just dina bryn, jag tycker den funkar super men använder den oftast ihop med brynpenna och skugga för ett mer markerat resultat eftersom det är det jag föredrar eftersom mina bryn i sig är ganska tunna.

   • Anna

    Tack, ska göra det om jag får möjlighet. 🙂

   • Demjenigen der die schönen Bilder von Bilbao gepostet hat :Das ist das Baskenland -nicht Spanien – wer sehen will wo die Gelder der EU hingegangen sind- nun- für den sollten sie mal Bilder aus dem Süden Spaniens posten–Sevilla–z.B. oder die Autobahnen der Mittelmeer-Küste etc.Hier das mußten die Basken selbst finanzieren –gegen den Willen Spaniens– eskerik asko und übrigens …das Guggi muß ihnen auch nicht gefallen…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>