MAC Von Teese lipstick

Klart drottningen av retroröda läppar ska ha en egen nyans på MAC-läppstift – jag pratar så klart om übersnygga Dita von Teese och hennes läppstiftslansering som landar exklusivt hos maccosmetics.se imorgon den 29 december.

MAC Dita von Teese
Släppdatum: 29 december 2015 endast hos maccosmetics.se

DITA VON TEESE Beauty

“Inspired by the launch of her new book, Your Beauty Mark, vivd red Von Teese Lipstick is the signature shade for the seductive spirit.”

 

MAC Von Teese lipstick

 

MAC Von Teese lipstick1Von Teese är i matte-formulan och beskrivs som “vivid tomato red”, vilket jag totalt stämmer in i – är du ute efter ett riktigt primärrött Jessica Rabbit-läppstift i fantastiskt fin formula och gorgeous hylsa (med supersnyggt imprint på själva stiftet) så måste du absolut spana in detta.

 

MAC Von Teese lipstick2

 

Von TeeseLäppstiftet glider på läpparna som smör, har MACs vanliga supersmarriga vaniljdoft och sitter sedan bra på plats utan att varken kladda, blöda utanför läpplinjen eller torka ut läpparna. MACs matte-formula när den är som allra bäst, helt klart! Von Teese lipstick lanseras i begränsad upplaga enbart online och kostar 205 kr – kommer du försöka att knipa dig ett exemplar?


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to MAC Von Teese lipstick

 • Lena

  Ser verkligen fram emot allt MAC-nytt som står inför dörren!

 • Färgen är otroligt snygg verkligen, älskar rött!

 • Det där är ju så snyggt att det gör ont! Är galet sugen på att klicka hem den men behöver ju egentligen inga fler läppstift…

 • :'(

  Vore ju toppen om de, i samarbete med ljushyade Dita, istället för ytterligare ett rött läppstift släppte en kollektion med superljusa foundations och concealers. NW10 är fortfarande för mörkt. 🙁

  • Sofia

   Ett tips från en blekfis till en annan är att köpa en vit foundation att blanda med din vanliga, bodyshop har en nu som iag jag köpte för jusst det ändamålet 🙂 och sen vill jag tipsa om urban decays concealer, den ljusaste där är väldigt ljus neutral i tonen 🙂

   • :'(

    Redan gjort. Nackdelen är att den vita foundationen ändrar egenskaperna hos den färgade foundationen. Behöver en mattgörande vit foundation också. Jag kan tipsa dig om Illamasqua annars, de har sjukt ljusa grejer. Dock inget som funkar för fet hy direkt. 😛

    • Sofia

     Ja det brukar ju tyvärr vara så att dom ändras när man blandar dom 🙁 själv tycker jag ju att jag är bland det blekaste som finns men du verkar vara min överkvinna i detta fallet då jag iaf kan ha en nw 15 i det flesta fall 🙂
     Köpte nu senast Mac PRO longwear waterproof foundation i nw 15 och tyckte den var nästan för ljus(!)så jag blandar den med mina andra lite för mörka när jag tyckte att formulan var alldeles för uttorkande på den, fast jag har fet hy. Ja alltså denna djungel!^^

     • purity

      Har du testat den vanliga PRO longwear?

     • Sofia

      Den ska jag spana in 🙂 Använder jättebra hudvård redan men tack för tipset ändå 🙂 Använder jusst nu rengöring från Exuviance, BHA från PC och även daglig SPF från samma märke. Exfolierar någon gång i veckan med en enzymmask och lägger både lermask och fuktmask regelbundet 🙂 nörderiet finner inga gränser, bara plånboken 😉

    • purity

     Urban Decays naked skin i nyans 0.5 är riktigt ljus. Samma sak med Idun minerals Norrsken foundation i nyansen Jorunn, skulle säga att båda dessa är ljusare än NW10. Tips är att använda en primer under din foundation också, då bildar du en “barriär” mellan hudens oljor och din bas vilket gör att du inte blir blank lika lätt.

     • Sofia

      Jag har dör julen presentkort köpt PRO longwear i nw 13, spoton i nyansen 🙂 gillar även den formulan betydligt bättre! 🙂 sugen på testa UD oxå men det får bli en annan gång! Självfallet har jag testat diverse olika primers men inte hittat nån som jag tycker ger nog bra resultat, hat du några bra tips?:) testat Benefit, smashbox, Mac prep and prime och säkert nån fler som jag glömt 😉 däremot UDs all nighter setting spray riktig bra! 😀

     • purity

      Gillar också UD’s setting spray! Min favorit är MAC Prep + prime natural radiance, upplever den som mindre “silkig” än originalet vilket gör att den kontrollerar oljor bättre. Sedan spelar din hudvård en stor roll också – får huden tillräckligt med fukt så kompenserar den inte själv med att överproducera sebum, vilket gör den mindre oljig. Min hud har visserligen blivit lite torrare med åren, framförallt yttorr, men sedan jag fick in en bra hudvårdsrutin med regelbundna kemiska exfolieringar har min hud både blivit mer fuktrik och mindre oljig.

 • Lovisa

  Köpte precis 2 stycken fast jag INTE BEHÖVDE mer rött men detta såg så fint ut jag dööööör >.<

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>