Reload – The perfume mini-spray

Påfyllbara reseflaskor för parfym har funnits ett bra tag på marknaden – perfekt att ha i handväskan eller när du reser – men det kräver också att du har en minisprayflaska för varje doft du vill ta med dig. Nyligen lanserades Reload minispray på Kicks, en minispray med utbytbara doftampuller där du själv kan ladda på med dofter du har på större flaska, eller köpa en färdigfylld doftrefill för några tior om du känner för att prova på något nytt.

 

Reload7Själva sprayflaskan, The perfume mini-spray (199 kr) är en enkel och stilren cylinderformad flaska i kromad metall och högblank vit eller svart plast, som ligger tungt och stadigt i handen. Med varje minispray medföljer en Refillable refill (5 ml), som du antingen kan fylla på genom att lossa på spraymunstycket på din parfymflaska och pumpa direkt in i botten på refillen, eller fästa den medföljande tratten i botten på refillampullen och spraya eller hälla ner din parfym. Refillampullen monteras sedan enkelt genom botten av minisprayflaskan. Extra refillampuller finns att köpa till för 95 kr/st.

 

Reload1
The perfume mini-spray

 

Reload8

 

Reload2
Refillable refill monteras enkelt i botten på The perfume mini-spray…

 

Reload3
…och fylls på med parfym genom att pumpa direkt ur din parfymflaska, eller spraya ner i refillen med hjälp av den medföljande trattenVill du istället prova på en helt ny doft, kanske inför ett köp av en fullsizeflaska, kan du köpa en Perfume refill (50 kr/5 ml) som du monterar på samma sätt i minisprayflaskan. I dagsläget finns de förfyllda ampullerna i dofterna Hugo Boss Bottled, Hugo Boss Man, Hugo Boss Ma Vie, Hugo Boss Woman, Juicy Couture Viva la Juicy och Issey Miyake L’eau D’Issey, men fler dofter kommer att lanseras under våren 2016.

 

Reload4
Perfume refill i dofterna Hugo Boss Ma Vie och Hugo Boss BottledFörutom dofter finns det även en Cleansing refill (40 kr) att köpa till, för att spraya rent din minispray med mellan byte av doftampuller, samt Mini-spray skin (95 kr), ett “skal” för att byta utseende på din minisprayflaska (finns i ormskinn, lila ormskinn och zebramönster).

 

Reload5
Cleansing refill för att göra rent din Perfume mini-spray mellan byte av ampuller

 

Reload6
Ett av de utbytbara skalen som finns för att hotta upp utseendet på din Perfume mini-sprayJag tycker det här är ett jättesmart och roligt koncept – dock hänger det för min del på att betydligt fler dofter lanseras till refillsortimentet, då det är ett kul och dessutom billigt sätt att prova på nya dofter som man är nyfiken på – 5 ml räcker hyfsat långt. Dessutom är det himla smidigt att kunna ta med sig ett gäng refiller med sina favoritdofter på resan, istället för att ta med stora flaskor eller små miniprover som förr eller senare tar slut och inte går att fylla på. Själva sprayflaskan är dessutom riktigt snygg och har en lyxig tyngd i sig, inget plastigt skräp här inte. Perfekt present till doftnörden i ditt liv, eller till dig själv – jag har min sprayflaska i handväskan laddad med favoriten Van Cleef & Arpels Collection extraordinaire Orchidée Vanille, och planerar att köpa på mig ett par refiller till för att vara kittad och klar inför kommande resor (brukar vanligtvis släpa med mig ett gäng provrör och någon fullsizeflaska). Vad gillar ni idén bakom Reload – något ni blir nyfikna på att testa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Reload – The perfume mini-spray

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>