Halloween 2015 – Black and white

Jag brukar inte klä ut mig på Halloween speciellt ofta (mest för att jag faktiskt gillar hemmakvällar mer än stora fester) – men i år så råkade min käre far fira sin 60-årsdag med en Halloweenfest, och då får man ju faktiskt ta och passa på. Jag, sambon och syrran bestämde oss för att gå som svartvita karaktärer!

 

2

 

5Till huden använde jag mig av MAC Chromacake, en heltäckande puderprodukt som kan användas på hela kroppen. Den fungerar ungefär som en vattenfärg, man aktiverar den med hjälp av vatten på en pensel eller svamp, och sedan jobbar man upp färgen. När den torkar på huden får den en matt finish som inte kladdar av sig, vilket gör den perfekt att använda på kroppen. Jag använde en blandning av vita Pure white och svarta Black black (ca 90% vitt och 10% svart), och applicerade med en fluffig syntetisk puderborste (och en mindre, fluffig ögonskuggspensel för mindre områden, typ i öronen, runt ögonen och runt näsan). Man får bygga upp färgen lager för lager och låta den torka emellanåt för att få full täckning, och den torkar lite mörkare än vad den ser ut att vara blöt, så vi fick blanda den lite ljusare än vad vi ville ha slutresultatet. När basen var på plats använde jag olika gråa och svarta pennor och ögonskuggor för att göra contouring och highlighting, fylla i bryn, måla ögonskugga och måla läpparna. Som pricken över i:et använde vi gråa linser.

 

3

 

4

 

1Jag och syrran använde oss av peruker, medan sambon fick håret sprayat svart med hjälp av svart hårspray. Syrrans peruk var lite off-white, och min klänning hade lite guldtrådar i sig, vilket inte blev helt 100% med den i övrigt ganska kalla makeupen, men jag tyckte ändå vi fick ett riktigt bra slutresultat! En superkul Halloweenlook som absolut fick mycket uppmärksamhet, samtidigt som man ändå kände sig lite finklädd på 60-årsfest. Klädde ni ut er till Halloween i år? Posta gärna länkar på bilder i så fall, jag vill jättegärna se!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

30 comments to Halloween 2015 – Black and white

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>