Anastasia Shadow couture world traveler palette

Anastasia Beverly Hills släppte nyligen denna pärla till limited edition ögonskuggspalett – Shadow couture world traveler. Paletten innehåller 12 skuggor i blandade nyanser och finishes – ska vi ta oss en närmare titt?

 

Anastasia shadow couture palette

 

Anastasia shadow couture palette1

 

Anastasia contour cream kit medium3Paletten, som är i hårdpapp, stängs med ett metallås och har en spegel i locket, och det följer även med en duopensel med en fluffigare pensel i naturhår i ena änden, och en lite stunsigare pensel med kortare syntetstrån i andra änden, båda runda och fluffiga av typen “blending brushes”, och båda ändar känns mjuka och sköna mot huden och gör sitt jobb med att applicera skuggorna riktigt bra, men jag hade gärna sett en platt borste att packa på skugga med i ena änden istället för två fluffiga borstar. De 12 nyanserna på ögonskuggorna heter Soft Peach (Nude pastel peach with an ultra-matte finish), Morocco (Deep burnt orange with an ultra-matte finish), Heirloom (Pinky eggplant with a sparkle finish), Bellini (Golden peach with a satin finish), Pink Champagne (Shimmery pink with a titanium finish), Chic (Taupe gray with a shimmer finish), Spoiled (Gold-flecked peach with a metallic finish), Fudge (Rich, chocolate brown with an ultra-matte finish), Azure (Vibrant blue with a metallic finish), Intense Gaze (Bronzed pink with a satin finish), Metallic (Brassy gold with a metallic finish), och Noir (Deep carbon black with an ultra-matte finish).

 

Anastasia shadow couture palette2

 

Anastasia shadow couture palette3

 

Anastasia shadow couture palette swatch1
Soft peach, Morocco, Spoiled, Fudge

 

Anastasia shadow couture palette swatch2
Heirloom, Bellini, Azure, Intense gaze

 

Anastasia shadow couture palette swatch3
Pink champagne, Chic, Metallic, NoirAlltså wow. Samtliga skuggor, till och med superglittriga Spoiled, som visserligen yrde lite vid applicering, är krämiga, högpigmenterade och applicerar jämnt – jag är framförallt blown away av den galna pigmenteringen i mattsvarta Noir, och lila Heirloom har en färg och finish som är to die for. Sjukt kul att se ett gäng ordentligt metalliska skuggor i en palett också, blanda med lite mixing medium så har du en metallisk eyeliner (samtliga ögonskuggor i denna palett ska gå att applicera både torra och blöta, jag har swatchat alla torra på en tunn bas av foundation). Shadow couture world traveler palette går att klicka hem från Anastasias egna hemsida för $30, eller hos Eleven.se för 495 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Anastasia Shadow couture world traveler palette

 • Roffe

  Sitter här med tung förkylning….mitt nöje är nu att följa din blogg!
  Jag är en hetero/gift man med konstnärligt anlag och gillar starka färger! Därför gläder det mig att följa din make up artisteri….Min fru är mer måttlig med färger! Jag älskar denna paletten med alla dessa fina färger! Själv får jag hålla mig till färglös hudvård/make up! Hade jag varit yngre, skulle jag passa till make up artist! Det finns ju manliga make up artist….Azure, Intense gaze, Heirloom…vilka färger!

  • purity

   Absolut finns det massor med manliga make up-artister, flera av dom bästa är ju män, det är ett riktigt konstnärsyrke =) Blev bara lite nyfiken eftersom jag inte har så många manliga läsare (som kommenterar iaf), så kul att du ville svara!

 • Johanna

  Den är ju så himla fin denna palett! Kunde inte låta bli att klicka hem den från eleven.se, har använt denna varje dag i någon veckas tid nu 😉 har aldrig blivit besviken på någon av anastasias produkter men den här paletten är min favorit helt klart ??

 • Johanna

  Jag använder soft peach, marocco, och fudge dagligen, heirloom och pink champagne är också två skuggor jag använt mycket. Hela paletten är användbar, har dock inte provat azure ännu ?

 • Vackra skuggor och ser ut att vara riktigt pigmentrika med

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>