MAC Margherita lipstick

Tyvärr verkar samtliga nyanser av de döläckra Giambattista Valli-läppstiften vara slutsålda i MACs webshop, men då kollektionen landar på både Åhléns city och NK i Stockholm nu på tisdag ville jag ändå visa upp fina Margherita. Nyansen beskrivs som “yellow bright peach” och är i matte-formulan.

 

MAC Margherita

 

MargheritaAlltså hylsan. Jag dör, på riktigt – varför ser inte alla MACs läppstift ut så här?! Färgen har liiite för mycket vitt i sig för att jag ska känna mig bekväm i det när jag har applicerat det med full fräs på läpparna, men applicerar jag det lite lättare blir det en superfin lite ljusare persikoton. Mjukt och skönt i formulan, lättapplicerat och pryder så vackert mitt sminkbord – lycka i en liten färgglad hylsa blir din för 195 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to MAC Margherita lipstick

  • Lovisa

    Haha fick panik då jag såg dem online och beställde 2 biancab för de var sötast och trodde färgen skulle vara totalt oanvändbar men med stone läppenna blev det jättebra. Så dör man lite av förpackning med ?

    • purity

      Vad kul! Bianca B känns tyvärr som en nyans som inte alls skulle funka på mig, den är på tok för ljus för mina läppar, men nyansen är superfin så kul att det blev bra på dig!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>