H&M Beauty Nocturne

H&M Beautys nya nagellackssortiment är livsfarligt. Det finns ungefär hur många fina nyanser som helst, och flaskorna kostar ynka 49.50 kr/st. Jag hade lite svårt att behärska mig till att inte få med mig halva hyllan hem och nöjde mig till slut med fyra flaskor, varav ett var det jag tänkte visa er idag, Nocturne.

 

H&M nocturne

 

H&M nocturne1

 

H&M nocturne2Nocturne har en mörkblå crelly-bas (creme/jelly) och är fullspäckat med små skimmerpartiklar som skiftar från blått till silver till turkos och grönt, vilket gör att det ser ut som en otroligt vacker natthimmel på naglarna. Det här kan vara ett av dom finaste nagellacken jag har i hela min samling, bilder gör det tyvärr inte riktigt rättvisa utan det är ännu mer mångdimensionellt i verkligheten! Två lättlackade lager räckte för full täckning och det räckte med ett lager överlack för att få det blankt och fint (skimmerlack och glitterlack har ju en tendens att “äta upp” överlack och bli knottrigt och lite avmattat med bara ett lager, men inte detta). Är lite ledsen över att jag måste ta bort det från naglarna pga jobb i eftermiddag faktiskt =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to H&M Beauty Nocturne

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>