GlossyBox – Juniboxen och Juliboxen 2015

Juni och juli bjöd GlossyBox på två stycken specialdesignade boxar som var superfina, och eftersom jag inte har hunnit visa juniboxen innan juliboxen hann komma kommer här båda i samma inlägg.

Juniboxen pryddes av Carolina Gynnings konstverk Ibiza Queen, som ska förmedla en känsla av Ibiza, lyx och skönhet.

glossybox juni 15(1)Produkterna i boxen ska vara inspirerade av det färgstarka motivet och Carolinas personlighet. Min box innehöll:

 

glossybox juni 15(2)En 50 ml provflaska av Sebastian Professional Re-shaper hairspray (fullsizepris 290 kr/400 ml), en 10 ml provtub av Vita Liberata Self tanning night moisture mask (fullsizepris 379 kr/65 ml), en liten remsa med Lulu DK Wonderland jewelry tattoos (fullsizepris 349 kr/A5-karta), en 3 g provtub av Elizabeth Mott Tints & Sass Cheek & lip tint (fullsizepris 219 kr/10 gram) samt en ögonskugga i nyansen Maneater från Medusa’s Make-up (90 kr).

Ögonskuggan i min junibox var tyvärr totaltrasig och hade färgat av sig på alla andra produkter i boxen, så den åkte tyvärr i soptunnan direkt vilket var lite synd då färgen var fin, men jag orkade inte hålla på och städa upp den och pressa om. Och what’s up med fullsizepriset för fejktatueringarna – 349 kr för en A5-karta?! Annars var min favorit i den här boxen masken från Vita Liberata, perfekt resestorlek! Även nyfiken på Elizabeth Mott Tints & Sass.

Juliboxen har tema “the travel edition” och själva boxen är illustrerad av Jamie Lee Reardin (kanske den snyggaste boxen hittills, om ni frågar mig!).

 

glossybox juli 15(1)Produkterna i boxen är en hyllning till sommarens alla resor, med produkter som ska fungera bra på resan. Min box innehöll:

 

glossybox juli 15(2)En lip pencil i en neutral nyans från Glazel Visage (129 kr), en 15 ml provtub av Sampar So much to dew midnight mask (fullsizepris 369 kr/50 ml), en Loose powder eyeshadow i en guldig nyans från Hot makeup (69 kr), en tub Base serum enhancer från Noxidoxi (369 kr/30 ml), samt ett Lip balm från Lollipops Paris (59 kr/10 ml).

Förutom utsidan på den här boxen så var innehållet även det det bästa på länge, alla fem produkterna tilltalade mig och jag blev framförallt förtjust i den guldiga ögonskuggan från Hot makeup, och läppennan från Glazel Visage. Masken från Sampar har jag i fullsize och älskar, så blev riktigt glad över en travel size som gärna kommer få hänga med mig i resenecessären. Även hemskt nyfiken på att testa Base serum enhancer från Noxidoxi!

Ni som prenumererar, vad fick ni i era boxar? Är ni nöjda med innehållet? En Glossybox kostar 139 kr/månad, har ingen bindningstid och kan beställas här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to GlossyBox – Juniboxen och Juliboxen 2015

  • Jag fick inte precis samma. Maskerna var tandpetare och.. jadu.. en glömmer så lätt. Tycker det var bra grejer men börjar bli lite less på lösögonskuggor och röda läppgrejer. Mest för att jag inte riktigt kommer överens med sånt. Jag brukar dock inte förvänta mig mer än lite kul att testa så jag är ändå nöjd. Som julafton varje gång 🙂

  • Jag fick ingen ansiktsmask utan Plackers istället, och ytterligare en läppgrej istället för nattmasken, annars är det lika samma. Jag har totaltröttnat på att krutet mest läggs på själva boxen. Innehåller känns trött, oinspirerat och repriserat. När jag öppnade Gynning-boxen blev jag så förbannad över alltihop att jag genast sade upp min prenumeration, så Parisboxen blev min sista. Håller med om att den är finast hittills även om jag inte blev direkt imponerad av innehållet.

  • Skatan

    Har inte haft glossybox på flera år men så fick jag ett infall och testade igen… blev jättebesviken på juniboxen (exakt samma innehåll som din box). Hårspray i reseformat var väl bra och vita liberata masken var superbra men de andra grejerns – ?!? Som du säger, hur kan låtsastatueringar (f. ö. sjuuuukt fånig grej om ni frågar mig)kosta så mycket?!! Höll på att säga upp min prenumeration direkt men glömde bort det. Tur var det för juliboxen är jag toknöjd med (igen samma som du!) Har använt allt och är jättenöjd! Så nu känns det spännande igen med nästa box 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>