Tävling – Vinn återfuktande hårvårdskit från Vision haircare!

Tävlingsdags, lovelies! Denna gång är det ett kit med återfuktande hårvårdsprodukter från svenska Vision haircare: Moisturizing shampoo, Smoothing masque och Just leave it spraybalsam.

 

purity_vårtävling2015_vårdande

 

För att vara med och tävla behöver du göra följande:

Lämna en kommentar till det här inlägget där du berättar om ditt bästa tips för att hålla lockarna i styr under vintern. Det kan vara en favoritprodukt, hur du motverkar mössfrisyren eller något annat smart knep!

Kom ihåg att ange en giltig e-mailadress med din kommentar så jag kan kontakta dig om du har vunnit.

 

Tävlingen avslutas onsdagen den 25 februari klockan 23.59, och bland er som har lämnat en kommentar drar jag en vinnare med hjälp av en slumptalsgenerator. Vinnaren presenteras både på bloggen och kontaktas via mail, har du vunnit har du 48 timmar på dig att höra av dig med din adress, sedan dras en ny vinnare. Tävlingen är den här gången öppen för läsare som är bosatta i Sverige, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, endast ett tävlingsbidrag per person.

Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

37 comments to Tävling – Vinn återfuktande hårvårdskit från Vision haircare!

 • Emma

  Då jag själv har väldigt frissigt, lockigt hår som dessutom är på utväxt så är mitt bästa knep att på kvällen massera in en fuktgivande hårmask i torrt hår med lite tillsats av några droppar hårolja. Sedan snurrar jag upp håret i sektioner i små hårda bollar och fäster med Blax-gummisnoddar. Sov med detta och på morgonen har mina annars småfrissiga lockar blivit blanka och mer formbara….Och håret glänser verkligen!

 • Christine

  Mitt hår har gått från blont till svart till blont igen på 3 år och under tiden sparats ut till midjelångt. Alla frågar hur jag gjort, och jag har bara lagt till en enda produkt: kokosolja. Jag fördelar kokosolja i hela håret kvällen innan jag tvättar det, låter det verka under natten och tvättar ur på morgonen med schampo & balsam. Works like a charm, helt uppenbart =).

 • Fliza Olli Johanson

  Man kan minimera frizz genom att skölja händerna i kallt vatten. Håret blir frizzigt när temperaturen i kroppen ökar

  • purity

   Jag brukar inte kommentera på tävlingskommentarer – men källa på detta?! Hur kan händernas temperatur påverka hur frizzigt håret som redan är utanför kroppen (= död materia) är?

 • Emelie SF

  Jag brukar använda hårolja till mitt frizziga hår den jag använder nu är en olja från Moroccanoil som jag tycker fungerar bra :).

 • Fanny

  Kokosolja i håret! Håret håller sig återfuktat och luktar gott 🙂

 • Martiina

  Jag försöker att inte duscha för ofta, mitt hår blir inte lika statiskt och torrt då. Och så sover jag alltid i fläta för det känns som det inte blir lika ruffsigt och går inte av lika lätt 🙂 jag har blekt vitblont hår så det blir lätt torrt och frissigt.

 • Vilje

  Mitt bästa tips är Nuxe torrolja som funkar till kropp, ansikte och hår. Dessutom luktar den fantastiskt. Vill man vara lite extra fin så tar man guldoljan. 🙂

 • Marie

  Jag tvättar håret så sällan jag bara kan, helst bara en gång i veckan. Mellan tvättarna kan jag skölja håret och använda en bra mask. Hårolja är nödvändigt för mitt tjocka, torra hår.

 • Åsa H

  Precis en del redan sagt, så tvättar jag inte håret alltför ofta !
  Använd kam som inte sliter lika mycket som borste. Gäller bara att ha glest mellan kammens tänder

 • Camilla Sandmark

  Jag använder gärna balsamspray som håller håret på plats utan att tynga ned det.

 • Jag cyklar ofta när jag ska någonstans och lockarna förstörs direkt av vinden. Mitt tips är således att om man har luva på jackan kan man försöka lägga håret ner i den. Inte att ta på sig luvan för då plattar det till resten av håret, utan man drar upp luvan mot nacken och lockarna “ligger där i”, väl skyddade mot vinden 🙂

 • Karolina

  Min bästa vän under vintertiden med statiskt hår är en kuddborste med svinborst, sprayar man lite hårspray i håret och sedan slätar ner med en sådan borste så blir håret garanterat fritt från frizz och flygiga hårstrån! Tekniken går också utmärkt att använda om man vill få till en riktigt sleek hästsvans 🙂

 • Lena

  Jag använder lernberger stafsing curlcreme, som jag kramar i mitt nydushade/halv torra hår och det håller mitt självlockiga hår i shack under dagen!

 • Anna-Märta Stålnäve

  En bra hårolja som passar för just din hårtyp i fuktigt hår och därefter låta håret självtorka. Min favvoolja är Kerastase Elixir Ultime (den rosa flaskan) som gör mina lockar fina men inte tynger ner mitt tunna fina hår.

 • Ulrika

  Mitt tips är att var som du är!! Du är bra ändå, även om du har mössfrisyr!!

 • Rosanne

  Tänkte säga kokosolja som så många andra, min ena 2,5åring skulle nog säga att mat, framförallt sådant som smör och yoghurt,gör susen. Och visst, hon har aldrig frissigt hår, men jag fortsätter nog med kokosoljan istället…

 • Åsa

  Mitt tips för att slippa platt hår under mössan är torrschampoo. Spraya i hårbotten i ganska många sektioner och gnugga med fingrarna. Den volymen har inte jag haft förut och det är smidigt att bara kunna buffa upp håret när mössan åker av.

 • Malin Svensk Björck

  Mitt bästa tips är Arganolja!
  Det gör håret friskt, blankt och motverkar frissigheten man lätt får på vintern.
  Även hårbotten mår bra av att masseras med den ibland och låta verka över natten 🙂
  Ha en härlig helg!
  Mvh
  Malin

 • Marie

  Mitt hår är väldigt tunt och risigt och förr orkade jag inte jobba med det, jag tvättade det och satte upp det i en tofs typ. Men nu ville jag ge det en chans att se lite bättre ut, jag tvättar det 2-3 gånger i veckan, i med leave in créme, olja och rootlifter och sen föna det torrt. Och det gör sån skillnad, håret ser och känns tjockare ut, håller sig fräscht längre. Inget friss och inget platt fall efter nån timme.

 • Jessica

  Världens bästa produkt för självlockiga hår är maria nilas curl gunk! Den hjälper till att hålla ihop lockarna men blir inte sådär pinnigt och hårt som ett mousse gärna kan bli! Så den tar man i blött hår, låter det (helst, om man har tid) självtorka och sen kramar man i valfri favoritolja i torrt hår för att få ner det sista frisset.

 • Johanna V

  Jag använder BB cream från Lernberger Stafsing till mitt hår!! Det är min absoluta favoritprodukt till håret som jag inte klarar mig utan ngn gång på året!!

 • Fröken Frodig

  Har frissigt hår och använder en lätt hårolja (just nu en från L’oreal)för att dämpa frissigheten och att håret blir elektriskt när det är kallt.

 • Linda L

  Mitt bästa tips är hårolja som jag använder från öronhöjd och nedåt!

 • Karin

  Jag låter alltid håret självtorka, märker tydlig förbättring på kvalitén. Och gärna lite olja i topparna för extra glans.

 • Miranda

  Precis som så många andra här tycker jag hårolja är bästa kuren för vinterfriss och den ska inte snålas med! Jag försöker hålla mig till 1-2 tvättar per vecka och applicerar en liten mängd olja i längderna varje dag för att undvika att håret blir flygigt.

 • tiny

  Låter håret självtorka över natten och undviker att borsta för mycket. Om jag borstar så drar jag några blöta fingrar igenom håret efteråt.

 • Marie Krantz

  Hejsan !

  Jag tvättar året 2 ggr i veckan. Självtorka håret .Sätter upp håret i en tofs när det är lite fuktigt .. ha håret uppsatt i tofs ett tag. Du får då ett naturligt självfall Använder olja i håret så håret får sig en extra kick. / Marie

 • Anna Larsson

  Sova, dansa, skratta, äta nyttigt gott, älska, röra sig och dricka vatten

 • Lina

  Sov med löst uppsatt hår (typ tofs långt upp på huvudet) för att minska slitage, borsta nedifrån och upp för att lösa upp knutarna istället för att dra ihop dem som man gör när håret borstas uppifrån och ned, håll nere hårtvättarna på så få gånger i veckan (torrschampoo emellan tvättar) som möjligt och byta ut hårvårdsprodukterna mot något mer återfuktande varianter eftersom håret och/eller hårbottnen kan bli lite torrare under vinterhalvåret, alt. använda serum för huvud/hår. 🙂

 • Stina

  Jag lägger i orofluidos hårolja när håret är nytvättat och när det torkat lägger jag i en liten skvätt till.

 • Mimmi

  När mitt hår var långt brukade jag alltid använda rikligt med hårolja för att få det att se mjukt och skinande ut. Nu när mitt hår är lite kortare så har jag nästan slutat använda hårolja, använder det bara när jag vill få bort friss. Mössfrisyren motverkar jag genom att dutta lite volympuder i rötterna, och när jag tar av mössan är det bara att jobba upp volymen med fingrarna igen.

 • Angelica

  Använder Moroccanoil mot mitt frissiga hår, utan är det en katastrof! Men mitt hår har så grymt lätt för att bli lika frissigt senare under dagen och moroccanoil i kombination med exit haircares schampo + inpackning + balsam har faktiskt fått rått bot på mitt frissiga hår! Hjälper också att sova med fläta för att motverka ruffsigt hår på morgonkvisten.

 • Julia

  Bästa och enklaste tipset för att hålla elektriskt hår borta är att använda inpackning en gång i veckan. Dessutom kan en vårdande hårolja i topparna ge fin glans och extra hjälp att hålla ner alla fina skandinaviska hårstrån från att vara statiska.

 • Linnea

  Jag fick precis så himla bra tips av min frisör, att inte ha fönen på fullt blås eller riktad rakt mot håret men krama upp lockar med en beachprodukt i under tiden! Jag som har spikrakt hår kan för första gången ha lite lockar (har kort hår och äger ingen locktång, haha).

 • Elisabeth

  Jag brukar använda dels en hårolja arganolja tex eller ett hårserum för att få en finish i håret,men för mig hjälper det sällan enbart med det , för att få håret att hålla sig på plats tycker jag ( efter att ha provat på allt möjligt ) att hårgele är det som funkar bäst för mig . Då håller sig verkligen håret på plats : Mousse, balsam, leave in , hårspray , serum osv ger inte alls samma stadga åt håret.

 • Cajsa

  Jag använder “tyngre” schampo och balsam under vinterhalvåret – favoriten är “All Soft” från Redken. Redkens inpackning “Heavy cream” är rena dunderkuren så jag gör en inpackning varje vecka under vintern istället för varannan vecka resten av året – och det fungerar!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>