IsaDora Nude essentials Eye color bar

Med vårkollektionen Nude essentials lanserar IsaDora en palett som går i neutrala toner: Eye color bar i färgsättningen Nude essentials. Den innehåller 6 stycken skuggor i både skimrig och matt finish, och ska kunna användas för att skapa en mängd olika looker och ska passa mångas smaker.

 

IsaDora Nude essentials eye color bar

 

IsaDora Nude essentials eye color bar1Eye color bar är en rektangulär, slimmad palett i svart blank plast. Genom ett litet fönster i locket kan man se skuggorna, och inuti locket finns en spegel. Det följer inte med någon applikator (vilket inte gör mig någonting, jag använder alltid en separat pensel ändå), och inuti ryms sex stycken skuggor från beige till brunt: en matt ljusbeige, en champagne med satinfinish, en lätt rosatonad beige skugga med frostfinish, en ljus taupe med frostfinish, en matt medelmörk brun samt en matt chokladbrun.

 

IsaDora Nude essentials eye color bar2

 

IsaDora Nude essentials eye color bar swatchAlla sex skuggor är krämiga och lätta att jobba med, högpigmenterade och applicerar jämnt och fint, men jag hade nog önskat att nyansvariationen hade varit lite större för att känna mig riktigt wow:ad av den här paletten. Det känns som att man har valt tre nyanser och sen tweakat litegrann antingen i nyans eller i finish mellan de två i varje “grupp”, vilket gör att det känns mer som en skuggtrio än en palett med sex nyanser – jag hade gärna sett ett större spann mellan riktigt ljusa beige toner och riktigt mörka bruna nyanser i både varma och kalla nyanser. Överlag känns den däremot prisvärd, med tanke på den bra kvaliteten i förhållande till det låga priset. Nude essentials Eye color bar kostar 149 kr och finns ute i butik nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to IsaDora Nude essentials Eye color bar

  • Kan hålla med om att nyansspannet kunde vara något större. Själv använder jag alltid upp de ljusa highlightande skuggorna i mina paletter först, så för min del passar det rätt bra med flera ljusa nyanser. De två bruna i den här känns dock väldigt lika, de hade tex kunnat gjort den sista ännu mörkare.

    • purity

      Ja, och dom två “mellanfärgerna” känns också väldigt lika varandra =/ Hade gärna sett en riktigt färgmättad, mörkt mörkt chokladbrun!

  • Sexy Sadie

    Synes ikke det var så store forskjeller på skyggene, og jeg liker en og annen matte skyggen i en palette. Skuffende, siden jeg vet de kan hvis de vil.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>