Pressvisning: Make up store våren 2015

I veckan som har gått har Make up store anordnat Fashion shows på sitt nya huvudkontor på söder i Stockholm, för att visa upp sina looker för januari, februari och mars 2015. Igår eftermiddag var journalister och en del bloggare inbjudna för att titta på vad vårens looker kan erbjuda, och det bjöds på en flådig fashion show med specialsydda kläder inspirerad av de fyra lookerna.

 

34

 

32

 

1

 

31Januarilooken för 2015 heter Passionate och är även 2015 års valentine-look. Huvudtemat är rött, vilket speglas i förpackningarna, och i fokus står röda läppar, dramatiska ögon och markerade bryn.

 

16

 

18

 

17

 

7

 

6

 

5Februarilooken heter Oceanutopia, skapad av duktiga Åsa Östegren och var dagen till ära sminkad av Linda Hallberg. Här har makeupartisterna valt att jobba mycket med highlights och naturlig glow i huden, och färgtemat går i dämpade gröna, blå och lila toner.

 

28

 

27

 

25

 

26

 

8

 

9

 

10Marslooken heter Color it, och är en riktigt färgsprakande historia, med starka färger i framförallt rosa, korall och lila på både ögon, läppar och naglar – som en tropisk drink.

 

30

24

 

23

 

2

 

3

 

4Det lanseras även en “bonuslook” i mars månad som sedan kommer att finnas att köpa i butik året ut – Champagne, framtagen av Linda Hallberg. Här ligger fokus på brudmakeup med klassisk vacker bas, smickrande toner och fokus på att framhäva det naturligt sköna med en twist av lekfullhet i form av persikotoner och sotade ögon, och förpackningarna har en champagneguldig färg.

 

20

 

33

 

22

 

29

 

21

 

19

 

13

 

11

 

12Som ni ser på bilderna så kommer produkterna i helt nya förpackningar med mer fyrkantiga former och ett mer lyxigt utseende. Samtliga produkter i sortimentet kommer få den nya förpackningen från och med nästa år, och det kommer även att komma nya borstar, samtliga i syntetiskt material. Det skvallrades även om att High tech lighter har fått en ny, tunnare och mer lättarbetad formula.

 

15
Nya borstar, med platt botten så de kan stå upp, och borst helt i syntet

 

14
High tech lighter i ny kostymJag återkommer med mer information och bättre bilder på själva produkterna så snart jag får tillgång till det, personligen gillar jag verkligen de nya förpackningarna (speciellt på eyedusts – äntligen kommer det bli enkelt att se vad förpackningen innehåller!) och mina personliga förhandsfavoriter ur vårens kollektioner är det röda nagellacket i Passionate, den lila ögonskuggan med blått skimmer ur Oceanutopia, det knallrosa läppglanset ur Color it och trioskuggan ur Champagne. Vad tycker ni om vårens looker och de nya förpackningarna från Make up store?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to Pressvisning: Make up store våren 2015

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>