Anastasia Maya mia eyeshadow palette

Beverly Hills-baserade Anastasia är mest kända för sina många och hyllade ögonbrynsprodukter (jag håller just nu på att testa deras Dip brow pomade – omdöme kommer inom kort!), men de har även andra produkter i sitt sortiment – bland annat ett gäng ögonskuggspaletter. De lanserade två nya, limited edition paletter nu i höst, den ena heter Maya mia och är framtagen tillsammans med den östafrikanska bloggaren och makeupartisten Maya Janeska.

 

Anastsasia Maya mia eyeshadow palette

 

Anastsasia Maya mia eyeshadow palette1Maya mia är en medelstor, rektangulär palett i hård papp, med ett dekorativt mönster i blått, grönt och rosa, och stängs med magnetsnäpp. På insidan av locket finns en spegel, och det medföljer även en dubbeländad pensel, där ena änden är platt och den andra är rund. Paletten innehåller 10 stycken ögonskuggor i både neutrala och färgglada nyanser: Nude (kalltonad matt beige), Deep Brown (matt kalltonad mörkbrun), Sienna (matt rödbrun), Warm Taupe (varmtonad matt taupe), Vanilla (varm beige med satinfinish), Aqua (frostig ljus aquablå), Fresh Peach (persikoorange med frostfinish), Glisten (frostig varm brun), Caramel (varm matt ljusbrun) och Gold Bar (frostig ljus kalltonad guld).

 

Anastsasia Maya mia eyeshadow palette2

 

Anastsasia Maya mia eyeshadow palette3

 

Anastsasia Maya mia eyeshadow palette swatch1
Nude, Deep brown, Sienna, Warm taupe, Vanilla

 

Anastsasia Maya mia eyeshadow palette swatch2
Aqua, Fresh peach, Glisten, Caramel, Gold barHar du bara en bra bas (jag har swatchat på foundation) så är dessa skuggor väldigt trevliga att jobba med, bra pigmenterade och lätta att tona. På bar hud kan dock de matta skuggorna falla lite platt, då dom är lite torrare i konsistensen än de krämiga frostiga skuggorna. Rolig och annorlunda kombination av färger, det här känns som en användbar palett som man kan variera i stort sett det oändliga. Maya mia eyeshadow palette finns att köpa hos Eleven* och kostar 445 kr.

*Detta är en affiliatelänk, vilket innebär att om du handlar något i webshopen genom denna länk får puritybeauty.se en procentuell ersättning baserat på ditt köp. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Anastasia Maya mia eyeshadow palette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>