The Body Shop Frosted pastels & Dolly pastels Eye palette

Från och med igår finns The Body Shops jul-makeupkollektion Winter trend i samtliga butiker runt om i landet. Med kollektionen lanseras bland annat två ögonskuggspaletter, en i kalla och en i varma toner: Frosted pastels och Dolly pastels. Båda är tillverkade av blanksvart, kraftig kartong  med ett folklore-insprerat tryck på, som stängs med metallsnäpp och har en spegel i locket. Medföljer gör även en duo-skumgummiapplikator.

 

TBS frosted pastels & dolly pastels eye paletteFrosted pastels är den palett som går i kalla toner, och innehåller en beige skugga i lätt frostig finish, en ljus gråbrun i satinfinish, en svart skugga med silverglitter och en lite skirare skimrig ljus mintgrön. Alla fyra skuggorna är lättjobbade och krämiga, men behöver någon typ av primer för att komma till sin fulla rätt, nedan har jag swatchat dom på en tunn bas av foundation.

 

TBS frosted pastels eye palette
Frosted pastels

 

TBS frosted pastels eye palette1
Frosted pastels

 

TBS frosted pastels eye palette swatch
Frosted pastelsDolly pastels går i varmare toner och innehåller även den fyra skuggor – en frostig rosachampagne, en frostig ljus rosalila, en matt mörkbrun och en skimrig, lite skirare persikoton. Här är det ordentligt drag i pigmentionen i den bruna skuggan, annars är det samma som gäller med denna som med Frosted pastels – en bra bas är att föredra för att få ut bästa möjliga pigmentering.

 

TBS dolly pastels eye palette
Dolly pastels

 

TBS dolly pastels eye palette1
Dolly pastels

 

TBS dolly pastels eye palette swatch
Dolly pastelsJag tycker det är kul att The Body Shop har valt att gå ifrån de sotade paletterna de har kört med flera jular i rad, och de skira men högskimriga nyanserna gör sig riktigt fint till en partymake till jul och nyår. Bra att de har inkluderat en mörk färg i båda paletterna för att få lite oompfh bland alla pasteller! The Body Shops julpaletter kostar 255 kr/st och finns ute i butik nu – är det någon av dom du blir nyfiken på?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to The Body Shop Frosted pastels & Dolly pastels Eye palette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>