Månadens produkt – Oktober 2014

månadens produkt oktober 2014Jag har varit världens sämsta bloggare sista halvan av oktober. Bloggmaterial har det definitivt inte varit ont om, det finns ungefär hur mycket som helst jag vill skriva om, men tiden och orken har inte funnits där, så jag har prioriterat att få ta igen mig före bloggen under de två senaste veckorna när jag inte har jobbat häcken av mig eller haft annat på agendan. Men jag har inte glömt bort er, jag lovar! Ska vi ta och kika närmare på en favoritprodukt jag har hittat under oktober månad?

Något som jag tycker ligger lite på gränsen mellan skönhets- och inredningsprodukt är doftljus, jag är besatt av dom och inte minst nu när vi går mot mörkare och kallare årstider. Jag har länge trånat över lyxljusen från Voluspa men har inte haft något i min ägo förrän alldeles nyligen, och det var verkligen kärlek vid första sniffet när jag tände Crisp Champagne. Med doftnoter av champagne, vanilj och ek ger det en perfekt balans mellan kryddigt, träigt, syrligt, blommigt och sött, och när jag har haft det tänt är det flera som har hälsat på här hemma som påpekar hur gott det doftar. Att det kommer i en sjukt fin plåtburk gör inte ont heller! Voluspas doftljus kommer i flera olika storlekar, just denna heter metallo candle, har två vekar och har en brinntid på 50 timmar. Priset ligger på ca 250 kr, och det finns att köpa bland annat hos NK Parfymeri, Bangerhead, Nelly och Lyko

 

mp okt 2014Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Månadens produkt – Oktober 2014

 • Ååh doftljus, älskar doftljus 🙂
  Vi har en hylla i ett av våra skåp som är fylld med doftljus och min fästman måste stoppa mig från att köpa mer doftljus då vi är i butiken 😀
  Älskar att de får hemmet att dofta så underbart, och så är de så mysiga. Mina två favorit doftljus just nu är Tindra från IKEA i äpple/kanel och ett från Hemtex i doften Coconut Lime. Jag brukar inte vara ett stort fan av kokos men jisses så underbart gott detta ljus doftar 🙂
  Favoriter denna månad har jag många av så skulle bli en lång kommentar 🙂
  Två av dem är schampoo och balsam från märket Rapsodine 🙂
  xx

 • bella

  köpte ett voluspaljus för första lönen för mitt första riktiga jobb för några år sen, tror det var persimmon, luktade så vansinnigt gott i butiken men när det tändes luktade det bensin, så jag är väldigt anti-voluspa efter det 😛 tycker det finns många billiga doftljus som luktar mycket bättre! håller med ovanstående om att Ikeas är bland de bästa!

  • purity

   De Voluspa-ljus jag har doftat på har jag tyckt om hittils, men detta är det enda jag har luktat på tänt och jag är totalt förälskad. Tråkigt att ditt ljus inte motsvarade dina förväntningar! Jag tycker ibland att billiga doftljus kan dofta för starkt och för sött, jag gillar t.ex. vaniljdoftljus men det måste vara rätt sorts vanilj, annars mår man lätt lite illa… Men ibland hittar man guldkorn, ska definitivt spana in ikeas!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>