Pressvisning: Sephora julen 2014

För två veckor sedan bjöd Sephora in till pressvisning för att visa upp julens, en del av höstens, och en del av nästa års nya produkter hos det egna märket och ett par av de märken som säljs exklusivt hos Sephora. Det bjöds på bubbel, fina små moussebakelser formade som paket, och mängder med dregelvänliga nya produkter. Förbered er på bildspam!

 

1

 

45

 

38Sephora har alltid ett tema för varje jul, i år är det “Gift ocean” som frontas av en glammig sjöjungfru i blingigt klarrött och guld. Glitter och glamour är i fokus, och det släpps en hel del fina kit och prisvärda paletter, perfekt att önska sig i julklapp eller att ge bort till någon du tycker om.

 

19
Blingiga makeupväskor i flera storlekar

 

26
Color festival palette, som innehåller 130 nyanser av ögonskugga, läppglans, rouge och eyeliner, och som snurras ihop till en rosettformad platt palett

 

27
Fresh beauty to go – kit med rouge, mascara, gloss och ögonskugga

 

18
4 eyes book stories – 4 look books med ögonskuggor och bildtutorials för olika tillfällen!

 

23
The best of Sephora – innehåller en mascara, en ögonskugga, en ögonpenna, ett rouge, ett läppstift, en läppenna, en borste, ett nagellack och en ansiktsmask

 

25
Chroma color palette – innehller hela 54 ögonskuggor och 12 ögonpennor i regnbågens alla färger

 

21
Fint lipgloss som även passar fint i julgranen som prydnad, kanske något för beautynördarnarnas julgransplundring?

 

24
VIP pass, en ögonskuggspalett i en liten smidig kuvertpalett

 

28
Härliga bad- och kroppsprodukter

 

20
Makeup party box innehåller 36 ögonskuggor, 12 gloss och 6 rouge

 

22
Tjusiga badsalt – dessa vill jag ha som dekoration i min gran!

 

29
Ljuvliga kit för kroppen i färgstarka necessärerHos Sephoras egna long-lasting nagellacksmärke Formula X satsar man på glitter i jul och lyfter fram blingiga, klassiska julnyanser till årets glittrigaste säsong. Det släpps även ett superfint kit med minilack!

 

8
“baskitet” för Formula X, som är grunden för den långa hållbarheten – en cleanser, en primer och ett överlack.

 

11
Till julen väljer man att lyfta fram de allra blingigaste nyanserna i sortimentet…

 

10
…som lämpligen tas bort med den speciella burk-removern för glitterlack, med en extra grov svamp som greppar bättre tag om glitterkorn.

 

9
Paint the town, innehåller 10 minilack i Formula X-formulan.Sephora-exklusiva märket Make up for ever är en storfavorit hos mig, med sina högkvalitativa produkter och härliga färgpalett. De omformulerade nyligen alla sina ögonskuggor till en krämigare, ännu mer pigmenterad formula, och la även till ett par nya nyanser. De nya skuggorna har andra namn än de gamla, men det verkar som att det fortfarande går att hitta systrar till sina gamla favoriter (min är lila #92, världens bästa matta lila ögonskugga) i det nya sortimentet. Till julen lanserar man även ett gäng kit och paletter i fina färgkombinationer, självklart med den nya ögonskuggsformulan representerad.

 

12
Make up for evers nya ögonskuggsformula kommer i regnbågens alla färger och ersätter den gamla ögonskuggsformulan.

 

13
Pennor, läpprodukter, borstar…

 

14
…ögonskuggor…

 

15
basprodukter och läppstift trängs i julens deluxe-kit i tre våningar, som inryms i en stilren svart låda med spegel i locket

 

16
Är du sugen på att testa flera av Make up for evers ögonskuggor är denna palett med 12 miniskuggor och en fullsizepensel ett prisvärt köp

 

17
Tjusigt kit med minisar av HD primer, HD powder, en ögonpenna, en mascara, en läppenna och ett fullsize rött läppstiftBenefit har som vanligt sockersöta förpackningar, och lanserar ett par riktigt fina paletter till julen. Vi fick oss även en titt på det nya kräm-till-puderrouget Majorette, de nya Swarowskistenarna du kan få brynen blingade med i Benefits Brow bar (båda finns ute i butik nu), och en smygtitt på tre produkter som lanseras i början av 2015.

 

33

 

31
Goodies a go-go innehåller 4 ögonskuggor, en ögonskuggsprimer och en miniversion av They’re real! mascara

 

32
I den här paletten trängs miniversioner av flera av Benefits bästsäljare, perfekt om du vill prova på flera godbitar ur sortimentet (och gillar söta plåtlådor!)

 

35
Nya kräm-till-puderrouget Majorette

 

30
Nu kan du få brynen blingade med Swarowski i Benefits Brow bars!

 

36
Ny nedmattande produkt som kan appliceras ovanpå ditt befintliga smink, perfekt som touch up om du vill matta ner men inte använda puder! I butik i början av 2015.

 

34
Bathina body lotion, i butik i början av 2015

 

37
Ny avsvällande ögonkräm – Puff off – med ett roligt strykjärnsformat appliceringshuvud. I butik i början av 2015NARS, som relativt nyligen började säljas på Sephora, firar 20 år i år, och firar detta med att släppa hela 24 nyanser på deras grymma läppstiftsformula Audacious lipstick nu till hösten. Man lanserar även ett gäng nya nagellack, en ny ögonskugga som kan användas både blöt och torr, och lite annat smått och gott. Till julen 2014 lanserar man en kollektion med futuristiska och dramatiska inslag. Läpparna går i beige, kola och rött, medan ögonen får blinga loss ordentligt med glittriga ögonskuggor i lila, grönt och pärlemo.

 

7
NARS Audacious lipstick

 

6
Tjusiga nagellack

 

5
Nya ögonskuggan dual-intensity eyeshadow kan användas både blöt och torr, beroende på vilket resultat du önskar.

 

4
Julens läppglans: Soleil d’ orient, Corsica, Burning love

 

2
Julens läppstift: Femme fleur, Adriatic, Deadly catch

 

3
Hardwired eyeshadow: Canberra, Gabon, Opal coastSist men inte minst fick vi titta på ett gäng nyheter från Too Faced, som precis har lanserats exklusivt på Sephora efter att ha försvunnit från den svenska marknaden under en period. Vi fick kika (och sniffa) närmare på deras chokladdoftande Chocolate-produkter och få en titt på julens produkter med tema rosa, pärlor, guld och glitter. Ögonskuggspaletter trängs med tjusiga och prisvärda kit – BRB, vill ba ha allt.

 

43
Chokladdoftande bronzer? Don’t mind if I do!

 

44
Ljuvliga Chocolate bar eyeshadow palette doftar även den av choklad

 

42
Everything nice palette (julen 2014)

 

39

 

41
Beauty Wishes & Sweet Kisses palette (julen 2014)

 

40
Fint kit med chokladbronzer, minituber av ögonskuggsprimern Shadow insurance, ansiktsprimern Primed & poreless, och bästsäljande mascaran Better than sex (julen 2014)Jag hann inte ens fota hälften av det som fanns uppdukat, så gissa om jag kommer att botanisera ordentligt i butik inför julsäsongen – här finns ungefär hur mycket fint som helst! Hittar ni något som lockar lite extra bland Sephoras julnyheter? Kommer ni att skriva upp något på önskelistan i år? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to Pressvisning: Sephora julen 2014

 • Hjälp så mycket fint, många härliga skuggor

 • Evelina

  Vet du om dom har någon julkalender? Haft TBS 2 gånger men är mer sugen på smink denna gången, annars kanske du har andra tips på någon kalender? 🙂

  • purity

   Vet att de tog in Benefits adventskalender förra året men såg den inte på plats på pressvisningen i år, å andra sidan så visade dom heller inte upp allt. Bäst svar får du nog om du frågar på Sephora!

 • Lena

  Vilken härlig läsning!
  Kul med Too Faced. Köpte några produkter från dem våren-13. Jättenöjd förutom stora glitterpartiklar i några av ögonskuggorna. Lite sugen på Primed & poreless. Säljer de bara kit eller lösa produkter också?
  Har inget smink från Nars eller MUFE än. Kanske ska ta mig en titt. Har du någon favorit du kan rekommendera? Gärna i varm ton.

  • purity

   Det kommer finnas både kit och lösa produkter från Too Faced hos Sephora framöver =)
   Några favoritprodukter från NARS är kultrouget Orgasm, ögonskuggan Night porter och läppkritan Dolce vita, hos MUFE rekommenderar jag att du spanar in ögonskuggorna, long-lastingläppstiften Aqua rouge och krämögonskuggorna. Och deras HD-puder!

 • Oh my god, nu fick jag extrem lust att åka till en Sephora-stad i vinter. Everything Nice <3

 • Kajsa

  Men nääääär skall de öppna i Göteborg??? Jag älskar för övrigt Make Up Forevers ögonskuggor precis som de är idag, så vi får se hur den här förändringen blir… 🙂

  • purity

   Jag älskar också MUFEs gamla ögonskuggsformula (#92 är den bästa lila ögonskugga jag någonsin har testat) men den nya är faktiskt ännu bättre. Och nu finns det fler färger också!

 • Åh nu blir jag ännu mer sur för att jag inte kunde komma på eventet! Det ser ut att vara superfina nyheter. Många kramar

  • purity

   Åh, men du hade ju en bra anledning å andra sidan att inte kunna gå, du behövdes på annat håll! Hoppas vi kan ses snart, kram!

 • Emma

  Kommer Too Faced att bli exklusivt för just Sephora? Fick krupp i somras när mitt favoritbronzer (Milk Chocolate Soleil) tog slut och inte hittade det på någon svensk webshop, stod bara “utgått”! Hittade det som tur var på beautybay, men om det nu kommer att finnas på Sephora så…?

  • purity

   Japp, det stämmer att det är därför märket har plockats bort från andra svenska butiker. Beautybay är ju dock lite billigare än Sephora, så jag skulle passa på att köpa där om jag vore du om det inte är en produkt du vill testa irl först.

 • Cissi

  Guud så mycket fint! Riktigt kliar i fingrarna:-) Har du någon koll på när de börjar sälja julkollektionerna(om de inte redan börjat)?

 • Hej! vet du var det kitet heter där flera av bästsäljarna är i, är jättesugen på den?

  Undrar också om det är okej att låna dina bilder till min blogg, länkar självklart allting till dig!! Svara gärna i ett nytt inlägg eller i min blogg, så slipper jag bläddra tillbaka hit hela tiden för att se om du svarat!

  Grym blogg! Kram

  • purity

   Från vilket märke menar du?

   Och nej, sorry, jag blir faktiskt inte jättesugen på att gratis låna ut bilder som jag har lagt ner flera timmars jobb på att fota, redigera och lägga upp här på min blogg till någon som inte ens orkar kolla in för att se om jag har svarat på den här kommentaren.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>