Tävling: Vinn Marc Jacobs Daisy Dream EdT!

Eftersom ni var så många och var med och tävlade om Essielacken men jag tyvärr bara hade ett set att lotta ut lovade jag er en ny tävling inom kort. Vad sägs om att få chansen att kamma hem lite väldoft? Tre  30 ml flaskor av Marc Jacobs nya doft Daisy Dream Eau de toilette står på spel denna gång!

 

marc jacobs tävling

 

För att vara med och tävla behöver du göra följande:

Lämna en kommentar till det här inlägget där du berättar vilken parfym som är din signaturdoft, och vad det är med just den doften som du tycker så mycket om. Kom ihåg att ange en giltig e-mailadress med din kommentar så jag kan kontakta dig om du har vunnit!

 

Tävlingen avslutas fredagen den 10 oktober 2014 klockan 23.59, och bland er som har lämnat en kommentar drar jag tre vinnare med hjälp av en slumptalsgenerator. Vinnarna presenteras både på bloggen och kontaktas via mail, har du vunnit har du 48 timmar på dig att höra av dig med din adress, sedan dras en ny vinnare. Tävlingen är den här gången öppen för läsare som är bosatta i Sverige, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, endast ett tävlingsbidrag per person.

Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

171 comments to Tävling: Vinn Marc Jacobs Daisy Dream EdT!

 • Elin

  Min signaturdoft är absolut Marc Jacobs Daisy. Älskar att den känns så fräsh och feminim. Och flaskan är dessutom helt underbar!

 • Ellen

  Min signaturdoft är flowerbomb. Dock har jag inte haft råd att köpa en flaska än, utan lever på mina små provflaskor xD

 • Hm. Svår fråga. Jag tycker om att dofta vanilj men det är inte den doft jag använder mest. Måste nog säga Noa från Cacharel. Tröttnar aldrig på den.

 • Agnes

  grejen är ju att jag inte har någon signaturdoft. har aldrig ens ägt en parfym. jag har alltid tyckt att det luktar för starkt, eller så får jag utslag på handlederna. men jag har doftat på den här och blev kär. perfekt doft. inte så tung, utan mer lätt och fräsh men ändå blommig. vill leva i den.

 • Emelie SF

  Min signaturdoft är diesel loverdose. Jag gillar den för att doften återspeglar min personlighet 🙂

 • Andrea V

  Min signaturdoft är Paris Hiltons “heiress”, den är söt, feminin och flörtig och passar perfekt när man vill lukta gott men inte överväldigande! Å så är ju flaska glittrig

 • Yohanna

  Diesel Loverdose – Att den luktar skitigt och lakrits, älskar den!

 • Min signaturdoft är just nu Marc Jacobs Daisy eau So fresh delight! Jag har i princip bara söta och fräscha dofter, bara för att jag vill vara fräsch och söt… Nejmen, det jag egentligen föll för var original Daisys flaska men den jag har luktade sötare så jag köpte den istället!

 • Den jag återkommer oftast till (kanske 5 dagar i veckan) är faktiskt Marc Jacobs Daisy. Den är min trygga vardagsdoft. 🙂

 • Sofie Andersson

  Victoria secret body mist i olika dofter. Dom luktar milt och rent.

 • Camilla öhman

  Prada Candy är doften jag oftast och helst sträcker mej efter. Varm och mysig, funkar alltid.

 • Mia

  Min signaturdoft är Chloe som jag tycker passar mig för jag älskar blommor!

 • Sofia

  MIchael Kors – GLAM, älskar den. Doften känns lyxig och jag älskar kombinationen Jasmin och Svarta vinbär.

 • Madelene

  Marc Jacob Daisy- feminin men inte tung utan väldigt fräsch!

 • Ebba

  Just nu är det Hugo Boss – Femme som gäller! Älskar att den har lite power! En kvinnlig doft som inte blir för tung 🙂

 • Linnea Andersson

  Min signaturdoft är Rihannas nude, den är väldigt kvinnlig och söt men ändå sliskig. Den passar mig perfekt och folk säger ofta att den parfymen är som gjord för mig!

 • Nora Miriam

  Min signaturdoft är Cassis Rose från The Body Shop. Tyvärr tillverkas inte doften längre, men jag har lyckats hitta ett par få rariteter på eBay! Detr min signaturdoft då jag bar den när jag träffade mannen i mitt liv för första gången. Varje gång jag använder parfymen påminner det mig om den dagen och perioden i mitt liv, underbart!

 • Selma

  Min signaturdoft är helt klart Justin Biebers The key. Jag tycker att den passar mig perfekt då jag är lite yngre. Daisy Dream känns som en lite ungdomligare doft av Daisey så det känns som om den skulle passa mig perfekt.

 • Sofia Eriksson

  Min signaturdoft är Diesel Loverdose, dock använder jag bara parfymen på helger då den är rätt kraftfull. Jag tycker att den passar mig pga att det är lite mer mystik i dess doft och kraft, vilket passat mig väldigt bra. Jag skulle dock vilja hitta en ny parfym åt det lite sötare hållet och då tror jag Daisy Dream passar mig utmärkt.

 • Min signaturdoft brukade vara D&G Feminine men jag hittar den numera ingenstans. Den luktade så otroligt gott med en varm tung och lugnande doft. Det jag numera har som ligger närmast är Viktor & Rolf Flowerbomb, den är en riktig höjdare den med!

  //Emma Hå

 • Anna

  Egentligen vet jag inte om jag har någon direkt signaturdoft då jag gärna testar nya parfymer, men en som mycket väl kan bli det är Yves Rochers Néroli. Den doftar så gott av citrusblommor och jag känner mig vuxen, sofistikerad och feminin med den på. Tröttnar aldrig.

 • Hilda

  Min favorit doft är Marc Jacobs Daisy eau so fresh! den passar till alla tillfällen!

 • Linda

  Är en sån som varierar mellan flera olika dofter beroende på humrör, situation och annat men måste nog säga att min signatur doft är Clean skin! Den funkar i de flesta lägen! Lagom stor flaska som är enkel att ha med sig dessutom!

 • Amira

  Hej,

  Min signaturdoft är nog taj sunset från escada. Den utstrålar värme, glädje och sommar. Tycker att det passar min personlighet fint )

  Kram, Amira

 • Evelina

  För mig är det the body shops parfymolja Madagaskar vanilj. Jag tycker den passar alla tillfällen och får komplimanger hela tiden att jag luktar gott 🙂 sen skadar det inte att den är liten så man lätt kan få med flaskan, och att den är väldigt dryg. 🙂

 • Hanne

  Clean Outdoor shower var min signaturdoft, har dock inte kunnat hittat den sen min tog slut </3 Enda anledningen till att jag bar den dag ut och dag in var att min pojkvänn verkligen älskade den! För mig var den fräsch och lätt, men ingen parfymkärlek 😛

 • Frida Ståhl

  Signaturdoft vet jag egentligen inte om jag har någon då jag ofta hittar nya favoriter och jag gillar variation.
  Den parfym som jag ändå använt ett tag nu och och som ofta blir mitt val bland alla parfymer och som nog är den härligaste parfym jag någonsin haft är Lanvin Jeanne.
  Jag vet egentligen inte vad det är som gör att jag gillar den så mycket, självklart tycker jag att den luktar fantastiskt men mer än så kan jag inte säga 🙂
  Att jag också ofta får kommentarer över att jag luktar så gott är ju i och för sig också väldigt trevligt 🙂

 • Anna

  Min signaturdoft finns inte längre, har aldrig fått så många komplimanger och sniffningar som när jag använde DKNY Red Delicious! Har ca två droppar kvar i sista flaskan, som ett doftminne!

 • Victoria

  Min signatur doft måste vara Freak från Illamasqua. Jag köpte den stora flaskan direkt för det var verkligen den mest fantastiska parfym jag luktat på. Jag älskar att den har en doft som är mystisk och sexig som funkar så bra nu i kallare väder.

 • ada

  min signaturdoft är marc jacobs do, den är rolig och söt och flaskan är jättegullig!!

 • Lena

  Calvin Klein – Euphoria har varit min signaturdoft nästan sen den kom ut, även om gästspelarparfymer brukar hoppa in emellanåt.

 • Sanna

  Min signaturdoft måste nog vara Moringa-serien från bodyshop. Den är feminin utan att vara för söt, vuxen utan att vara tantig liksom. Frisk helt enkelt 🙂

 • Emelie

  Min signaturdoft är definitivt Make Up Store’s “Your Valentine”! Jag älskar att dofta “varmt” och för en vaniljälskare som mig så är den doften perfekt. Jag bär den under alla årstider och får så många komplimanger!

 • Anna-Märta Stålnäve

  Min signaturdoft är “narciso” från Narciso Rodruigez. En varm och djup doft, vissa skulle nog säga att den gränsar mot tantdoft men den har ändå en lätthet som jag tycker “tantdofter” saknar. Det som gör den så speciell är att den bara säljs i mellanöstern (iaf enligt säljaren och jag har inte sett den här i Sverige iaf) så man är liksom lite unik med den och det tycker jag gör den till min signaturdoft. Fick den av sambon när han kom hem från utlandsjobb och hade aldrig doftat på den så tycker det var så himla kul att han lyckades träffa SÅ rätt för det är svårt att köpa dofter till andra tycker jag.

 • Anna E

  Jag använder sällan parfym, men när jag provde Thierry Muglers “Angel” var jag fast. Den är mustig, men inte tung.

 • Emmie

  Jag älskar Nuxe prodigieux le parfum, den luktar underbart på huden! 😀

 • Emma

  Har faktiskt bytt signaturdoft efter en himla massa år. Jag gillar “tantparfymer” och har använt Elisabeth Arden “Red Door” i en himla massa år men har nu blivit förälskad i doften “Angel” från Thierry Mugler. Så fantastiskt god, får hela tiden komplimanger att jag doftar så gott.

 • Linda

  Jag har ingen signatur doft. Gillar dock kraftiga lite tunga dofter för vintern och kraftiga blommiga för sommaren.

 • Johanna

  Det närmaste jag kan komma till signaturdoft är min Narciso Rodriguez For Her edp. Det är en mjuk och feminin doft som passar lika bra på dagen på jobb/skola som på utekvällen. Den doftar rosor, patchouli och mysk bland annat. Det är en sån där doft som är riktigt tilldragande. Folk vill vara nära dig och känna hur gott du luktar.

 • Katta

  Jag kör på Escada Rock in rio året runt. Luktar som en somrig coctail mitt i vintern. Men det är liksom jag! /Katta

 • Paulina

  Min signaturdoft är Elizabeth Arden – Green Tea. Den har en väldigt fräsch doft, avslappnande men samtidigt pigg.

 • Min signaturdoft är Lancôme La Vie Est Belle. Den värms upp till en så varm och fräscht söt doft på huden som jag kan sitta och snuffa ihjäl mig på. Älskar den!

 • Madeleine R

  Min signaturdoft är “She” från Emporio Armani, den finns alltid i badrumsskåpet. Den gillar jag för att den doftar väldigt kvinnligt, festligt och är kryddig men inte alls för stark utan bara väldigt fräsch!

 • Johanna

  Min livskamrat aka min signaturdoft är utan tvekan Calvin Klein Euphoria. Kan inte leva utan den. En mycket speciell doft som kräver sin kompanjon (bäraren). Varm, speciell och underbar. Precis som jag 😉

 • eva setterman

  Chanel nr5 har förföljt mig under alla år, Marc Jakob Daisy ” att Drömma sig bort” i låter onekligen spännande !!

 • Lisa

  Min signatur doft är Lady Gagas Fame. Jag gillar den för att den är söt och fruktig, men den har ändå mörkare djupare toner. Men jag gillar att variera med med olika parfymer och har varit sugen på att testa Marc Jacobs länge nu 🙂

 • jag hittade min signaturdoft i våras: viktor & rolf BON BON. den blev min signaturdoft för att jag blev kär i din direkt. & jag blev förälskad om & om igen när jag kände den utvecklas på min hud. & jag blir nyförälskad varje gång jag använder den. det finns inte många parfymer som är en wow-upplevelse vid varje användning, men BON BON är verkligen det: ett ständigt återkommande WOW!

 • Therese

  Min måste vara light blue från dolce&gabbana, den är lätt och fräch och därför perfekt i skolan 🙂

 • Beatrice

  Min signatursoft är Lush “Snow fairy” EDP, som jag fick för några år sedan i julklapp. Det är en hård parfym som man smörjer på och den luktar sött och underbart – precis som jag!

 • Tess

  Juicy Couture – Viva La Juicy! Always has been and always will be!

 • Freja

  Min favoritdoft är Dolce Gabbana Light Blue. Jag började använda den samma vår som jag träffade mitt livs kärlek, och nuvarande sambo, många år sedan. Varje gång jag använder den kommer jag ihåg fjärilarna i magen, hålla-hand-handsvetten och nervösa sms:andet. Så coolt hur dofter kopplas till minnen! 🙂

 • tova

  jag har faktiskt inte hittat min signaturdoft, dock bruka det alltid blir flowerbomb! 🙂

 • Ulrika Landström

  Skulle säga att jag har flera, men bara för att dom påminner om varandra.
  Jag älskar LOVE från Gorilla Perfumes (Lush), den luktar som Hubbabubba Citron skulle lukta, sött och syrligt.
  Min har-inte-råd-med är [untitled] från Maison Martin Margiela, även den lite citrusaktig, men såå varm!
  Favvon just nu är Candy Crush body mist från & other stories, som påminner rätt mycket om MMM, syrlig, söt och varm <3

 • Eva

  Min signaturdoft är helt klart Lancome Hypnose. Underbar, varm, kvinnlig, pudrig doft som jag trivs i hela dagen. Är kke aningens för tung för en vardagsdoft, men det struntar jag i!

 • Min signaturdoft är Naomi Campbell Signature EDT – parfymen får mig att känna mig stark, varm, sexig och kvinnlig. Brukar dessutom få en massa komplimanger från båda könen när jag bär den.

 • Halloween av Jesus Del Pozo. Finns inte i Sverige (såvitt jag vet) utan min mamma köpte den till mig när hon var på Kanarieöarna en gång för många år sen. Hittade den via strawberrynet sen när min flaska tog slut, och när jag själv var utomlands köpte jag Halloween Fleur. Varför? Den känns så jag på något sätt, plus att ingen annan har den iom att den inte finns lättillgänglig i Sverige.

 • Emelie K

  MIn signaturdoft har väl blivit Viktor And Rolf flowerbomb. Så otroligt god och håller verkligen hela dagen! 😀 Den får mig att känna mig fräsch utan att dofta för mycket.

 • Matilde

  Min signaturdoft är Marc Jacobs Daisy. Den är speciell och flaskan är lite “för mycket”, precis som jag. Därför vore det spännande att testa Daisys syster!

 • Maja

  Min signaturdoft har på senare tid blivit Elizabeth Ardens Untold. Älskar den då den känns väldigt feminin och så fort jag bär den känns dagen mycket bättre!

 • Bam

  Min signaturdoft är utan tvekan Marc Jacobs Daisy. Vet inte riktigt varför, men den passar ofta mitt humör och den har med åren växt ihop med mig. Den känns ung och fräsch utan att kännas för flickig för min smak.

 • Frida

  Hejsan

  Jag har ingen signaturdoft än,
  men Escada är parfymen jag använt om igen.
  Kanske för dess somriga stil,
  den drar mig till mitt sommar live.

  Hälsningar Frida

 • Elin

  Min signaturdoft är Marc Jacobs Daisy eau so fresh sunshine, jag gillar den så mycket för den har en perfekt balans mellan sött och blommigt, den passar även vid alla tillfällen – till vardag och till fest.
  Så det vore verkligen jätteroligt att få uppdatera sig med Marcs nya doft!!

 • Rebecca

  Min signaturdoft är absolut Gucci rush 2. Tycker den doftar fräscht men ändå “mysigt” och varmt. Har även många minnen kopplade till den doften 🙂

 • Natalia A.

  Min signaturdoft är Narciso Rodriguez – Essence för dagen och Narciso Rodriguez – for her för kvällen, båda doftar så otroligt gott, men essence är lättare och därför en perfekt parfym att ha på dagen 🙂

 • Amanda

  Åh vilken härlig tävling!
  Min signaturdoft är Palermo från Byredo. Oavsett vilket humör jag är på blir det snäppet bättre då jag har på mig denna parfym. Den har en fräsch doft som känns modern och feminin.

 • Sara

  Min signaturdoft är Flower by Kenzo från Kenzo. Jag fick ett provrör när jag var 12 och fastnade direkt för doften. Det är den enda parfym jag regelbundet köper nya flaskor av, och jag får ofta komplimanger för den. Behöver jag nämna att jag än idag, vid 27 års ålder, inte har hittat en likvärdigt doft som jag har fastnat för på samma sätt? Jag har dock inte gett upp hoppet än 🙂

 • Maria J

  Min signaturdoft är Marc Jacobs Daisy Delight eau so fresh! Jag gillar att den är lätt och fräsch utan att kännas allt för ungdomlig då den har inslag av de typiska Daisy-noterna utan att bli för tung, vilket jag kan tycka är fallet med originalet ibland.

 • Min signaturdoft måste nog vara The Body Shop Coconut Perfume Oil, en helt underbar kokosdoft som inte finns kvar längre som perfume oil, trist nog. Den har jag haft så länge och jag är numera känd som “kokos-kvinnan” kring mina vänner!

 • Linda T

  Min signaturdoft är Escadas Marine Groove, den doftar fantastiskt gott; fräscht, fruktigt och jag tycker den passar året om trots att den lanserades som en sommardoft. Och bäst av allt – jag tröttnar aldrig! Dock börjar det tryta i gömmorna nu, så jag håller alla tummar jag har att den ska komma tillbaka i sommar!

 • Josefine

  Min signaturdoft är utan tvekan: dior – eau fraîche. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är med doften som tilltalar mig så otroligt mycket men den är min absoluta favorit. När jag har den på mig så doftar den så oerhört fräscht att man liksom bara vill stå & sniffa på sig själv 😉 Rena & friska doftnoter. Syrligt möter sött! En riktig “your skin but better” doft 🙂

 • caroline

  Britney Spears Curious är nog min signaturdoft.
  Jag vet inte riktigt vad jag gillar med den ärligt talat, tycker helt enkelt bara att den luktar fantastiskt så den har vart min favorit i några år nu.

 • Kimsan

  Min signaturdoft är Marc Jacobs Daisy. Den är så fräsch och elegant och så är flaskan så vacker. Jag skulle bli så glad om jag fick prova den här nya.
  Kram

 • Marit

  Min signaturdoft är giorgio armanis acqua di gioia! Den är fräsch vardagsdoft som gör att man nästan luktar nyduschad:)

 • Elin N

  Kul tävling! Min signaturdoft är, som ovanstående också råkade ha, Armanis Acqua di Gioia. Den funkar året om, stannar länge på huden och är lätt och lite tyngre på samma gång. Den för verkligen mina tankar till vatten 🙂

 • Emilia

  Min signaturdoft sen 7 år ungefär är Aquolina Pink sugar, men ska jag vara alldeles ärlig håller vi på att genomgå ett jobbigt uppbrott nu. Jag har nog växt ifrån den och vänstrat med andra dofter i jakten på en lite vuxnare doft.

 • Karin

  Mitt senaste tillskott i min parfymsamling är Lacoste’s sensuelle som numera är min signaturdoft. älskar den tunga och lite mer kvinnliga doften otroligt mycket och kan inte få nog av den!

 • Lina

  Acqua di Parma Blu Mediterraneo- Mirto de Panarea är min signaturdoft. Den doftar citronlundar i Medelhavet och påminner mig om Italien.

 • Emilia

  Växlar mellan ett par olika men en Moschino Pink Bouquet är en doft jag alltid känner mig hemma med. Luktar sött, rent och lite sysntetisk ananas!

 • SKIN från Clean är sedan den kom ut min signaturdoft. Den passar till allt, och sambon brukar ta en sniff i nacken och säga att jag luktar sovmorgon och kärlek. Cheesy, men hallå! Väldigt fint betyg!

 • Carin

  Eau de Nil från Hermes är min älskling. Fräsch grön, med en väldigt egen twist. Första sniffen på flygplatsen och det var ingen tvekan. MÅSTE ha den!

 • Luisa

  Min signatur är Dolce & Gabbana Pour Femme!
  Hade letat länge efter en doft med lite vaniljbas som är flirtig och söt men som fortfarande är vuxen. Den är helt underbar, får ofta komplimanger för den, passar dock bäst för kvällsbruk tycker jag 😀

 • Ina

  Calvin Klein – Obsession. Gärna ihop med lite vaniljparfym 😀

 • Åsa W

  Min signaturdoft är Lancômes Trésor midnight rose. En lättburen doft i en fin flaska. Mjuk blommig, bärig, lite pudrig doft som jag ofta får komplimanger för. Älskar också att min man upptäckte denna och köpte den åt mig, det har han fått göra om flera gånger 🙂 Skulle hemskt gärna utöka min lilla parfymsamling med denna söta flaska!

 • Johanna

  Min signaturdoft är “Viva la Juicy” av Juicy Couture. Det är den doft jag ständigt återkommer till. Jag älskar hur doften utvecklas på min hud under dagen. Den blir varmare och mysigare ju mer tiden går så när kvällen kommer luktar jag verkligen “kvälls-mysigt”.

 • Jonna Bröms

  Min signaturdoft är en parfym som min man köpte till mig i present som jag verkligen inte alls tyckte om när jag luktade på den i flaskan. Sedan provade jag den på huden och efter några sekunder blandades min egen doft och parfymen SÅ bra. Den heter Estée Lauder: “Pleasures”. Jag älskar att den luktar nytvättat, fräscht och lite gräsigt och får mig att känna mig ren och blommig utan att vara överväldigande. Perfekt vardagsdoft!

 • Emma

  Min signaturdoft är Flowers Barrow från Lush. Den lyckas med konststycket att dofta skog utan att bli en “mansdoft” och samtidigt vara blommig, pepprig och fuktig. Flowers Barrow får mig att känna mig lite mystisk och naturnära på samma gång. Älskar den!

 • Therese L

  Dolce & Gabbana “The one” är min signaturdoft! Jag gillar den för den är aningen vaniljig, kryddig, lite söt och mystisk. Varm och härlig och inte tung 🙂 Har sniffat på “vinsten” idag och den är verkligen fräsch!

 • Belle

  Min signaturdoft är D&G 3 L’Imperatrice, en doft som är precis lagom söt, blommig och uppseendeväckande utan att vare sig lukta för mycket åt “tung blommig tant” eller “sötsliskig tonåring med kändisparfym”. Jag känner mig verkligen “ett” med parfymen och den doftar precis så som jag vill känna mig – cool, chic och med en sensuell flirtig edge!

 • Min signaturdoft är The Body Shops bodymist i doften Pink Grapefruit. Jag ÄLSKAR det syrliga och att det doftar mycket mer diskret än en tung parfym 🙂

 • Martina

  Min signatur doft är Narciso Rodriguez “For her” edt. Den är varm, sensuell och bara så jag. Min pojkvän älskar den och jag har haft den sen vi började träffas. Jag har både edp´n och edt´n och bodylotion av denna doft, men det är edt´n som jag fastnat mest för. Jag kör såklart andra dofter mellan varven men denna är min älskling! Jag älskar den varma ambern och det lite träiga i den. Definitivt vid speciella tillfällen bär jag denna. Sen är flaskan stilren och snygg också!

 • Frida L

  Min signaturdoft är DKNY Be Delicious Fresh Blossom (det rosa äpplet). Det jag älskar med denna parfym är att den känns fräsh och feminin utan att vara för söt eller tung.

 • Clara V

  Min signaturdoft är Lolita Lempickas “L de Lolita”; en perfekt höst/vinterdoft! För mig luktar den helt enkelt mysigt, vilket är vad som gör att jag dras till den. Vanilj, salt karamell, kanel – Helt underbara doftassociationer!

 • Julie S

  Jeg har ikke helt klart å finne min absolutte signaturduft enda, derfor liker jeg å prøve ut nye parfymer!
  Nå bruker jeg DKNY Be Delicious, og jeg liker den veldig godt fordi den er frisk og feminin, og fungerer like bra på sommeren som vinteren! Men luktet nylig på Marc Jacobs Daisy Dream og synes den lukter fantastisk frisk og godt! Vil veldig gjerne ha Daisy Dream som min nye signaturduft!

 • Min signatur är faktiskt en nyfunnen favorit. TBS Fijian water lotus. Perfekt lätt doft som inte tar för mycket uppmärksamhet men inte heller anonym. Fungerar alldeles utmärkt i både föreläsningssalen och på kundmöten.

 • Emma S

  Min signaturdoft är helt klart Victoria av Victoria’s Secret! Med den känner man sig sexig och kvinnlig och den här crème brûlee som en rolig basnot!

 • Beatrice S

  Min signaturdoft är Marc Jacobs Oh, Lola som doftar fruktigt och blommigt.

 • Sara

  Min signaturdoft är utan tvekan loverdose från Diesel. Den luktar underbart och flaskan är så fin och känns välidgt lyxig.

 • Karolina

  Min favorit doft är MJ samt burberry london, tycker de luktar femenint, sött och sommrigt samt att de håller i sig länge.:)

 • Emma

  Min signaturdoft är helt klart “La petite robe noire” by Guerlain, då jag sträcker mig efter den ofta! Den doftar så sofistikerat och höstigt och jag älskar den verkligen 🙂 <3

 • Caroline

  Min signaturdoft skulle jag nog säga är Naomi Campbell – At night, förknippar dofter med minnen och den väcker så många att jag inte kan leva utan den. Är inne på tredje flaskan nu, snart dags att köpa en ny hehe! 😀

 • Nina

  Min signaturdoft är Alien av Thierry Mugler. Min pojkvän kom hem med ett travelsize set med denna + 3 andra parfymer för flera år sedan och sedan dess har jag varit fast, luktar gudomlig och doften sitter i hela dagen! Passar allra bäst i kvällstid då det är en tyngre doft, men händer även att den används på dagen då det är en stor favorit som inte kan användas för mycket 😀

 • Marie

  Min signaturdoft är Hugo Boss Orange. Den känns fräsch men ändå sensuell.

 • Johanna

  Laura Mercier Vanille Gourmande är min signaturdoft det är den enda jag har köpt flera ggr, älskar den för att den doftar vanilj men ändå “vuxet”.

 • Min signaturdoft är Christina Aguilera av Christina Aguilera. Gillar att prova nya parfymer, men går ändå alltid tillbaka till den. Passar perfekt både dag och kväll! Tror jag är inne på min tredje flaska nu och kommer nog aldrig att sluta köpa den 🙂

 • Sanela

  Marc Jacobs Daisy är absolut min signaturdoft! En fräsch, livfull, charmig samt originell doft som beskriver mig i ett nötskal! 😀

 • Sandra

  Min signaturdoft är Acqua di Gioia från Giorgio Armani. Den är väldigt fräsch, utan att vara stark och passar utmärkt till vardags! Jag får många komplimanger för denna!

 • Sara

  Min signaturdoft är Chanel Mademoiselle. Fullkomligt älskar den! Lätt, blommig och lyxig. Passar både dag som kväll!

 • Paula

  Min signaturdoft är Marc Jacobs Daisy för att den luktar så fräscht och bara gott. Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva doften. 🙂

 • Sarah

  Byter parfymer lite då och då, men Marc Jacobs Oh, Lola! återkommer jag alltid till!
  Älskar flaskan och doften av vanilj och päron!

 • Johanna V

  Min signaturdoft är So Elixir Purple från Yves Rocher! Älskar den varma mjuka doften av blommor och vanilj..

 • Jag är egentligen en sån som växlar mellan flera parfymer. Har alltid haft svårt att bara hålla mig till en, men en som jag verkligen fallit för är Giorgio Armanis Sí. Den är helt klart min mest använda och trots att jag är så kräsen och gillar att byta, så kan jag använda den varje dag flera dagar i streck. Den är lite höstig (vilket är min favoritårstid), och älskar att den är lite av det tyngre slaget. Tröttnar aldrig helt enkelt!

 • Iris

  Jag gillar att variera beroende på humör, men den som jag ändå sträcker mig mest efter är Fantasy av Britney Spears. En ganska så tung doft som jag gillar bära speciellt nu till höst och vinter. Helt ärligt tycker jag nog det är den bästa kändisparfymen.
  För mig luktar den inte sött och blommigt, utan mer sensuellt och vanilj. Många av mina tjejkompisar har frågat vad det är för parfym jag bär när jag använder den. 🙂

 • Celina

  Jag älskar Armani – Si. Jag skulle beskriva den som en lite tyngre doft men väldigt sensuell och förförisk. Jag känner mig alltid fräsch när jag bär den! Den luktar inte som någon annan parfym jag äger och därför anser jag att den är värd ett köp trots det höga priset 🙂

 • Sanna

  Min signaturdoft är Lancomes Hypnose. Skaffade den första gången för fem-sex år sen och använder den mycket på vintern, tycker den är lite för tung för sommaren. Men det är den parfymen som många av mina vänner förknippar mig med, de tycker ofta att jag luktar “fel” om jag har en annan, då jag lärde känna merparten av dem när jag använde den som mest 🙂

 • Min signaturdoft är Dolce Gabanna Light Blue och anledningen till att jag älskar den är för den doftar så himla fräscht och gott och den får mig att känna mig på topp även när jag inte är det. Normalt dras jag mot väldigt fruktiga, söta dofter men trots det är det den mer fräscha Light Blue som får mitt hjärta att banka extra mycket!

 • Camilla

  Just nu är min signaturdoft från Masion Magela Funfair evening. För att den signaliserar en tid av glädje, drömska och lockande söta äventyr. Där allt är möjligt.

 • Anna

  Jag använder så många olika parfymer för jag tycker det är roligt med variation men en som jag alltid blir glad av är (I am) a Sex Goddess (töntigt namn men ändå) av Neotantric Fragrances. Sniffar på mig själv när jag använder den haha!

 • ElinT

  Jag är en sån person som växlar mellan några olika men jag har burit Diptyque Ofrésia i några år nu och jag tröttnar aldrig. Den doftar som en daggfrisk morgon i nån fransk trädgård, (i mitt huvud) och så älskar jag blommiga dofter över lag!

 • Paola

  Jag är verkligen en periodaren är det gäller parfymer – ibland är det blommigt, ibland sportigt, ibland orientaliskt … men en doft jag alltid kommer tillbaka till är Cliniques Aromatic Elixir. Den är nog mest jag av alla, och det tror jag beror på att den är lite av allt. Mest kryddig (som min personlighet), lite sportig (som jag vill vara) och blommig (som min kärlek till sommaren)!

 • Fanny

  Min favorit som jag nog aldrig kommer bli trött på är Dolce & Gabbanas 3 L´IMPÉRATRICE. Den passa bra vid alla tillfälle och säsonger samtidigt som den har den fruktiga och lite mystiska doften som jag älskar. Den känns som jag helt enkelt.

 • Min signaturdoft måste nog vara Angel. Den var den absolut första parfymen jag fick, eller ja jag snodde den av mina systrar för att jag älskade doften så mycket. Sen att flaskan var formad som en stjärna var ju bara ännu mera perfekt. Använde den i flera år när jag var yngre men sen tog den slut. Har inte sett den på flera år men sen dök den upp i min glossybox för ett par boxar sedan och jag vart överlycklig!! 😀 Hade nästan glömt bort den så det var ett kärt återseende! 🙂

 • Min signaturdoft är Skin från clean. Den är kryddig och varm precis som jag.

 • Cicci

  Jag har faktiskt inte hittat min signaturdoft ännu, men jag älskar alla blommiga och lätta dofter som bara anas på huden och när man sveper förbi och som inte blir alltför påträngande. Den typ av doft passar väl med min stil också som är elegant och söt, romantisk men samtidigt enkel.

 • Min all time favorite är Gucci Eau de Parfum 2, den är tidlös och feminin utan att vara för tung. Sen älskar jag att den luktar lite som godis också 😀

 • Jag måste säga att Estee Lauder Pleasures Delight är min signaturdoft. När jag har den på mig får jag alltid komplimanger och jag känner mig extra snygg i den (om man kan det i en doft). Tyvärr är den svår att få tag på om man inte bor i storstan..!

 • Linda N

  Jag har flera stycken, men den som jag oftast – i alla fall under höst och vinter – sträcker mig efter är nog ändå L’Occitanes Ambre. Passar lika bra för att ge lite oompf-känsla till ett viktigt möte, som för att krypa upp i soffan med en kopp te till.

 • Tatianna

  Min signaturdoft är The One från Dolce & Gabanna. Det är en feminin och härlig blandning av blommor och vanilj. Älskar den.

 • Camilla Kindström

  Min signaturdoft har de senaste åren blivit Clean Warm cotton, enkel och fräsch doft men jag byter gärna dofter efter humör och tillfälle:)

 • Halloween (jose del pozo). Det är inte så många som känner till den här i Sverige, men den är fantastisk. Får ALLTID komplimanger när jag har den. 🙂

 • Emma E

  Min doft är Tommy Girl. Den påminner mig om att vara liten och titta på när mamma fixade sig i badrummet inför en kväll ute.

 • Alma

  Min signaturdoft är Beyoncés Rise, trots att jag inte är ett stort fan av hennes musik är parfymen underbar. Den har karaktär och har enligt mig lite maskulina undertoner, vilket gör att jag känner mig stark och faktist även kvinnlig när jag bär den. Det är en annorlunda doft som man inte lätt förväxlar med andra, och det gillar jag. Den känns verkligen som “jag”.

 • Jessica

  DKNY Be Delicious.
  Funkar till allt! Har jag med en sådan i väskan så klarar jag mig för alla tillfällen, både på dagtid och även på kvällstid, även om då blir det ofta något tyngre.

 • sofie

  Burberry Body Intense. Får mig att känna mig stark, kvinnlig och sexig. En skön kontrast mot den lilla fnittriga blonda tjejen folk ser först. Den doften tillsammans med ett tammefan-läppstift får mig att känna mig snyggast i stan.

 • Isabelle T

  Jag har ingen signaturdoft i dagsläget, men min “parfymdröm” (om jag får formulera mig så fånigt, haha) är att hitta en signaturdoft som verkligen känns som jag. Jag har vänner som jag förknippar med vissa dofter, och precis så vill jag att andra ska göra med mig. En doft jag däremot är extra förtjust i är Dolce Gabbana The one. Den är underbar!

 • Jag har äntligen hittat min signaturdoft (och att hitta “the one” är inte lätt i doftvärlden) och det är Deep Night från Ghost. Den är så mörk och mystisk och smälter samman med min hud på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Jag får massor av beröm när jag använder den och den känns verkligen som jag.

 • Sofia

  Min signaturdoft är definitivt Pure från DKNY. Som namnet antyder så är det en ren och lättsam doft och den är bara så jag!

 • Åsa

  Jag växlar glatt mellan olika parfymer beroende på tillfälle och humör. Men favoriten är en pudrig, damig doft som heter Valentina Acqua Floreale som jag använder när jag vill vara lite extra fin!

 • am

  Det får nog bli Jessica Simpsons ‘Fancy’ det är den parfym jag köpt om och om igen. Får nästan alltid komplimanger för hur gott jag luktar med den. Den är helt fantastisk, blir nästan helt till mig bara av att tänka på hur den luktar. Snart dags att köpa fjärde flaskan 😛

 • Kristin F

  Min favorit är Guccis “Flora”, med den på känns en dålig dag alltid lite lättare.

 • Cajsa

  Min signaturdoft och stöttepelare sedan 15 år är Armanis ”She” – en varm kryddig floriental med bla mandel, heliotrop och cederträ.

 • jemma

  Min signaturdoft är och har varit från första spray, Versace Yellow Diamond. Flaskan känns så lyxig och samtidigt så doftar den så fantastiskt gott, på mig. Jag har vanligtvis svårt att hitta en doft som sitter gott på mig, och det är väldigt sällan jag finner en, men Versaces Yellow Diamond, var kärlek från första spray/ögonkastet.

 • maria

  Min signaturdoft är Nina från Nina Ricci. Tycker att den luktat sött och gott utan att bli för mycket som många andra dofter. Sen är flaskan väldigt fin att titta på:)

 • AnnaB

  Jag använder ofta bodyshops mysk libertine, en lätt doft som jag tycker luktar rent och lagom sött.

 • Agnes

  Min signaturdoft är Lancomes La vie Est belle! Tycker den doftar helt fantastiskt, den håller hela dagen och får alltid komplimanger när jag har den! Den doftar vaniljigt och blommigt, love it! 🙂

 • Veronica Danielsson

  Favorit parfymen en partykväll är Britney Spears Midnight fantasy och vardags doften är DG tarot 3! Är en doftfantast så hoppas verkligen på en vinst! Tack för en as bra inspo blogg ♡

 • Ida

  Jag tror nog att min signaturdoft är Pink Bouquet från Moschino. Den luktar otroligt gott, perfekt sött och feminint utan att bli sådär blaskig som många söta parfymer i rosa flaskor kan vara 🙂

 • Maja

  Diptyque Philosykos är min absoluta signaturdoft! Har ingen annan i min närmsta omgivning som bär den, några som inte alls gillar den och en sambo som helt köpt den som min doft. För mig är den minnen av somrar vid adriatiska havet, lycka och trygghet. Men jag är inte sämre än att jag kan variera mig och just MJ Dream låter förträfflig!

 • Amanda

  I typ 1,5 år var Lady Gaga’s Fame min signaturdoft. Gillar djupet & det lite murriga jag upplever i den & att den är svart på det gör inte känslan sämre! Men i januari i år föll jag pladask för La Vie Est Belle från Lancôme, så nu är det den som är jag 🙂 Älskar den för att den är mysig, söt & lugnande!

 • Ulrika

  Jag trivs allra bäst i Flowerbomb. När jag har den på mig så känns jag som just JAG. I andra dofter kan jag känna mig som en helt annan person, men i den stämmer allt.

 • Sanna

  Signaturdoften är Chanel Chance eau fraiche, det är den doft jag oftast sträcker mig efter på mornarnar och som jag känner mig bekväm i. Jag gillar att den är både okomplicerad och lättburen samtidigt som den har den där pengadrypande doften av Chanel.

 • Min signaturdoft är Ralph Lauren Rocks, den orangea flaskan! Passar perfekt, trodde alltid att jag passade bättre i den blåa flaskan men nej….:)Det bästa med den doften är att den är lite syrlig, frisk och framförallt annorlunda! Tycker inte att många parfymer luktar som den!

 • Antonia

  Min doft är Thierry Muglers Angel. Den sticker ut med sina ovanliga doftnoter och skapar en rolig kontrast till min annars ganska väna framtoning och gråa handläggarjobb. Jag fick den som prov för många år sen och kunde inte sluta sniffa på mig själv.

 • Olivia H

  Min signatur är Gucci flora. Vet inte riktigt varför, men både min mormor och mamma använder den dagligen så antar att det har fallit in naturligt!

 • Denise

  Dolce and Gabanas Rose The One är definitivt min signatur doft. De flesta tjejerna är min ålder har väldigt mycket fruktiga dofter som luktar lika och därför är Rose the One perfekt då den klassiska doften sticker ut från de yngre fruktiga dofterna!

 • Gabrielle

  Återkommer alltid till klassikern och favoriten CK One, en parfym som de flesta verkar gilla .

 • Olivia

  Min signatur doft är Stella Mccartneys “Stella”. Har använt den till och från i säkert 7 års tid. Det är en speciell men underbar doft.

 • Min signaturdoft (just nu) är Loverdose från Diesel, den är varm och kraftig med fantastisk bölja av viol. Den får mig att känna mig oövervinnlig 😀

 • För närvarande har jag två, Tsi La fleur sauvage och Florascent Umami. Förstnämnda är varm och kryddig och sistnämnda är lite kryddig och tonar ut till en sammetslen och mjuk doft.

  Passar bra i varma, runda och mjuka dofter. bra. Dessa två blir just så när de landat. Mmm 🙂

 • Jessica Hellström

  Min signaturdoft är Prada Candy L’Eau helt underbar

 • Therese

  Det var faktiskt länge sedan jag använd parfym regelbundet nu men förr använde jag alltid Be delicious från DKNY. Gillar att den är så fräsch och funkar nästan till allt:)

 • emelie

  Min signatur doft är helt klart Alien från Thierry Muggler som är en mystisk doft vars karaktärer blir mer och mer självklara ju mer man doftar på den . Alien är spännande , mystisk och kärleksfull med sin lite av violdoft , precis som jag 😉

 • Heidi

  Min signaturdoft är Stella McCartney “Stella In Two Peony” som UTGÅTT! Så vågar knappt använda den för är så rädd att den ska ta slut.

 • Carola

  Roligt att kunna va med å tävla även fast jag inte har twitter eller instagram :)Jag har i flera flera år använt Thierry Muglers Angel. Älskar hur den doftar på mig. Brukar få mkt komplimanger och att den inte doftar lika på mig som på andra, utan godare 🙂 så den och mina naturliga doftämnen passar nog bra ihop 😉

 • Cilla

  Kul tävling! Min signaturdoft har ett antal år på nacken, nämligen L’eau D’Issey av Issey Miyake, men den doften passar verkligen mig, den har en kombination av att båda vara lätt och lite tyngre på samma gång. Jag älskar kombinationen av frisk blomdoft med mysk och träinslag.

 • Vill jag ha nåt jag känner mig säker i så blir det Marc Jacobs Dot, den är oerhört trevlig! Söt, fräsch och lätt. 🙂

 • Caroline G

  Till vardags så har jag ingen direkt signaturdoft, jag använder den senaste parfymen jag köpt tills den är slut och köper sen en ny doft som jag fastnar för.
  Däremot till fest och speciella tillfällen använder jag Flowerbomb av Viktor&Rolf och det har jag gjort sen åtta år tillbaka.

 • Sofia

  Oj. Jag gillar en parfym från ett parfymeri i Egypten som heter Nefertity. Den påminner lite om Miss Dior Cherie fast ändå inte.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>