Recension: Origins A Perfect World Antioxidant cleanser with White Tea

När årstiderna skiftar brukar jag ha som vana att även skifta produkter i min hudvårdsrutin, eftersom min blandhy har olika behov olika årstider – på vintern använder jag gärna snälla rengöringsmjölker och lite fetare och skyddande krämer, medan jag på sommaren skiftar till löddrande, mer djuprengörande rengöringar och krämer som ger mer fukt än fett. Under våren och sommaren i år har jag använt en löddrande rengöring ur Origins A perfect world-serie vid namn Antioxidant clenaser with White tea.

 

Origins A perfect world antioxidant cleanser with white teaRengöringen kommer i en generös vit klämtub med snäpplock, och har en konsistens som påminner lite om en tjockare handtvål. Den innehåller antioxidantrikt vitt te som plockats från precis utslagna knoppar, mineraler, palmolja, kokosolja och aminosyror från havre som tillsammans ska rengöra huden effektivt från både smuts, makeup och fria radikaler i luften, samtidigt som huden ska hållas mjuk och känns uppfräschad.

Det behövs väldigt lite produkt för en tvätt, jag tar en klick ungefär lika stor som en ärta och masserar upp i handflatorna med vatten. Den löddrar upp fint och har en fräsch, diskret syrlig doft av citrus och blommor, och efter rengöring känns huden ren men inte uttorkad och stramande. Har jag däremot haft en väldigt tung makeupbas i ansiktet eller använt mycket solskydd så brukar jag dock vilja dubbelrengöra med en oljerengöring först för att vara säker på att få det riktigt rent på djupet, men i övrigt så tar den bort smuts, överflödigt sebum och orenheter bra utan att irritera huden. Eftersom den känns så pass mild så är det här en löddrande rengöring jag kan tänka mig att använda året runt, inte bara på sommaren, men jag hade önskat att den hade rått på envis makeup och solskydd liiite mer effektivt för att få full pott.

Pris: 250 kr/150 ml
Betyg: 4/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Recension: Origins A Perfect World Antioxidant cleanser with White Tea

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>