Bloggen i ny kostym

Ända sedan jag flyttade bloggen hit till egen domän för snart 3 år sedan har designen sett likadan ut, jag har funderat på att fräscha upp den ett tag och fick äntligen inspiration till både ny header och att fräscha upp designen till något lite mer modernt. Inläggsdelen är lite bredare, en av sidopanelerna har försvunnit och färger och fonter har bytts ut. Jag är himla nöjd med det lite mer avskalade och enkla utseendet som bloggen har nu, det känns mycket mer 2014 och innehållet får ta mer plats än designen. Det återstår en hel del småfix dock som jag kommer att ordna med under veckan. Ser du fortarande den gamla designen så uppdatera webbläsaren (F5 på PC, Cmd+R på Mac).


Skärmavbild 2014-06-24 kl. 22.54.31


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

32 comments to Bloggen i ny kostym

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>