Make up store Blue mist, Clouded sky & Maya Microshadows

Med junikollektionen Milk lanserar Make up store fyra stycken Microshadows. En är permanent, matta vita “white”, och tre stycken är nya och limited edition: Blue mist, Clouded sky och Maya.

 

MUS milk microshadowsSkuggorna kommer i Make up stores vanliga dosa för Microshadows, med genomskinliga lock och plastgångjärn. Samtliga tre skuggor har en matt finish.

Blue mist är en ljusblå skugga med grå undertoner. Den är ganska pudrig i konsistensen, vilket gör den svår att få att fästa på huden, och gör tyvärr att den applicerar ojämnt med delvis dålig pigmentering. Synd på en fin färg, denna hade gjort sig bättre i satin- eller frostfinish tror jag.

 

MUS blue mist microshadow1
Blue mist

 

MUS blue mist microshadow2
Blue mist

 

MUS blue mist microshadow swatch
Blue mistClouded sky är en mellangrå med neutrala undertoner, färgen påminner mig lite om betong. Här är pigmenteringen bra, skuggan applicerar jämnt och fint och den är mjuk i texturen, med en antydan till pudrighet men det är inget problem om du använder en bra bas under.

 

MUS clouded sky microshadow1
Clouded sky

 

MUS clouded sky microshadow2
Clouded sky

 

MUS clouded sky microshadow swatch
Clouded skyMaya är kraftigt klarblå, och är min favorit av de tre. Den har ruskigt bra pigmentering, texturen är krämig och lättjobbad, och färgen är ungefär hur härlig som helst. Påminner mig mycket om MACs Electric eel.

 

MUS maya microshadow1
Maya

 

MUS maya microshadow2
Maya

 

MUS maya microshadow swatch
MayaMake up store har imponerat på mig på sistone med sina krämiga skuggor i frost- och satinfinish, men dessa tre är ett bevis på att formulan faller igenom ibland när man skapar matta, ljusa nyanser. Den som känns mest värd att spana in av dessa tre är helt klart Maya! Samtliga tre skuggor finns ute i butik nu och kostar 140 kr/st. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Make up store Blue mist, Clouded sky & Maya Microshadows

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>