Estée Lauder The nudes Bronze goddess eyeshadow palette

The nudes är namnet på ögonskuggspaletten som släpps med årets upplaga av Bronze Goddess från Estée Lauder. Fem matta ögonskuggor och tre skimriga i jordnära och bronziga toner ryms tillsammans under palettens lock.

 

Estée Lauder Bronze goddess 2014 eyeshadow palette

 

Estée Lauder Bronze goddess 2014 eyeshadow palette1

 

Estée Lauder Bronze goddess 2014 eyeshadow palette2
Den medföljande penselnPaletten är i stadig papp, och i locket hittar vi en inbyggd spegel. De fem matta skuggorna är egentligen en enda skugga uppdelad i fem ränder, medan de skimriga skuggorna är uppdelade var för sig. Medföljer gör även en duopensel, med en skumgummiapplikator i ena änden och en platt pensel i den andra. I den matta skugg”sektionen” hittar vi en ljus, en medium och en lite mörkare ton av beige, samt en varmtonad mediumbrun och en kalltonad mörkbrun. De tre skimriga/frostiga skuggorna är en champagnefärgad, en kopparguld och en mörk brun med röda undertoner.

 

Estée Lauder Bronze goddess 2014 eyeshadow palette3
De matta skuggorna

 

Estée Lauder Bronze goddess 2014 eyeshadow palette swatch

 

Estée Lauder Bronze goddess 2014 eyeshadow palette4
De skimriga/frostade skuggorna

 

Estée Lauder Bronze goddess 2014 eyeshadow palette swatch1Samtliga skuggor är lagom mjuka, krämiga, lättapplicerade och glider på huden jämnt och fint. Samtliga skuggor är högpigmenterade och applicerar i samma nyans på huden som de har i paletten, nedan har jag applicerat samtliga färger på en tunn bas av foundation. Jag skulle säga att tillsammans med en turkos och en svart ögonpenna så är den här paletten i princip allt jag behöver i ögonmakeupväg på min semester i sommar, kvaliteten på skuggorna är grym och man har valt en finfin kombo av ljusa/mörka, varma/kalla och matta/skimriga nyanser! The nudes Bronze goddess eyeshadow palette finns ute i butik nu och kostar 555 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Estée Lauder The nudes Bronze goddess eyeshadow palette

 • Sexy Sadie

  Wow, jeg likte den faktisk. Har ikke likt noe fra Estee Lauder på årevis pga jeg synes de er så kjerring selv om de har noen spreke øyeskygger innimellom. Den brune frostige skyggen er til å dø for, enn å kombinere den med en matte fin øyeskygge i kakigrønn til høsten da,det vil faktisk kle alle. Den matte rekken med skygger kan jo faktisk brukes til contour også. Genialt.

 • Karin

  Kunde inte motstå denna palett – köpte både den och krämrouget. Det blev ohyggligt dyrt så det får räcka med sminkinköp nu på ett tag, men oj vilka fina produkter. Första gången jag testar Estée Lauder också.

  • purity

   Estée Lauder har grym kvalitet på sina produkter, Bronze Goddess-kollektionerna brukar dessutom kännas lite mer “ungdomliga” än resten av sortimentet =)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>