Make up store Indus gold & Black vermont Marble eyeshadow

I majkollektionen Tribe från Make up store har man valt att lyfta fram ett antal ögonskuggor i jordiga och metalliska nyanser. Två av dom faller inom båda kategorierna, Marble eyeshadow i nyanserna Indus gold, med stråk av guld, gröngrått och beige, och Black vermont, med stråk av vitt, silver och svart.

 

MUS indus gold + black vermont marble eyeshadowMarble eyeshadow kommer i samma dosa som Microshadow, med genomskinligt lock och gångjärn i plast. Själva skuggan kan man applicera genom att ta med penseln enbart över de olikfärgade stråken, eller blanda samman dem på penseln (som jag har swatchat nedan).

 

MUS indus gold marble eyeshadow
Indus gold

 

MUS indus gold marble eyeshadow1
Indus goldIndus gold får en smutsig, högmetallisk guldton när alla nyanserna blandas på penseln, med en underton av grönt. En väldigt intressant och mångfacetterad nyans som är väldigt vacker, på något sätt kan man liksom se alla de tre stråken för sig på samma gång i skuggan när de tre färgerna är blandade med varandra.

 

MUS black vermont marble eyeshadow
Black vermont

 

MUS black vermont marble eyeshadow1
Black vermontBlack vermont får även den en ganska smutsig ton på huden när de tre stråken blandas med varandra – en djup, men ändå högmetallisk stålgrå som reflekterar ljusare silverpartier. I just min skugga är det lätt att variera hur mörk den blir, då det finns ett ganska stort ljust respektive ett ganska stort mörkt stråk som är separerade från varandra.

 

MUS indius gold marble eyeshadow swatch
Indus gold

 

MUS black vermont marble eyeshadow swatch
Black vermontJag är riktigt förtjust i båda dessa skuggor, som tidigare Marble eyeshadows jag har testat så är texturen krämig och lättarbetad, och pigmenteringen är suverän. Dessa två är de mest metalliska av de Marble eyeshadows jag har i min samling, och jag gillar att de båda har en lite smutsigare ton, vilket gör att man kan lägga en grym sotning med dessa utan att behöva kompromissa med metallic-blinget. Indus gold och Black vermont finns ute i butik nu och kostar 140 kr/st.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Make up store Indus gold & Black vermont Marble eyeshadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>