IsaDora Ocean wave & Amazonas Eye glow

Med sommarens kollektion Sunset in Rio släpper IsaDora två stycken nya färger på sin krämiga, metalliska ögonskugga Eye glow: ljust gråblå Ocean wave och gräsgröna Amazonas.

 

IsaDora Ocean wave & amazonas eye glow

 

IsaDora Ocean wave eye glow
Ocean wave

 

IsaDora amazonas eye glow
AmazonasEye glow kommer i en fyrkantig dosa av tjock plast med snäpplock. Själva skuggan är krämig och väldigt pigmenterad på huden, men en primer kan nog vara att föredra under för att förhindra att den lägger sig i veck, speciellt om du har oljiga ögonlock. Det är lätt att få upp skuggan på borsten (tar man för mycket smular de dock lite vid applicering), och den nästan smälter på huden och ger ett otroligt vackert och fint metalliskt skimmer med små skiftningar.

 

IsaDora Ocean wave eye glow1
Ocean wave

 

IsaDora Ocean wave eye glow swatch
Ocean wave

 

IsaDora amazonas eye glow1
Amazonas

 

IsaDora amazonas eye glow swatch
AmazonasOcean wave var nästan lite i det krämigaste laget att jobba med, den klumpade sig en aning vid applicering då färgen behövde byggas upp med flera tunna lager (detta undviker du genom att ta väldigt lite på penseln när du applicerar), medan Amazonas applicerade högpigmenterat, jämnt och fint i ett enda lager. Amazonas är helt kart en ny grön favoritskugga för mig, den här kommer jag att bära flitigt i sommar! Ocean wave och Amazonas kostar 119 kr/st och finns ute i butik nu tillsammans med resten av Sunset in Rio-kollektionen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to IsaDora Ocean wave & Amazonas Eye glow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>