OPI Neon collection (brights 2014)

Sommaren 2014 stavas NEON på accessoarer och naglar – OPI hakar på detta och presenterar årets Brights-kollektion fullspäckad med neonlack, kompletterat med ett vitt baslack som ska få färgerna att poppa lite extra mycket. Bär dom var för sig eller kombinera med nude-nyanser för att maxa trendfaktorn!

OPI Neon
Släppdatum: Maj 2014

14_Neon_Model

OPI announces the launch of six new neon nail lacquers, the brand’s first full-size neon shades, along with Put a Coat On! – a special white base coat that instantly boosts neon color. Neons by OPI arrives just in time for summer, with electric hues in shades of lemon-lime, tangerine, hot pink, coral, lime and purple.

 

Nail lacquer (150 SEK)

  • Life Gave Me Lemons This citrusy lemon-lime hits the spot every time!
  • You are So Outta Lime! Here comes trouble and she’s wearing this outspoken lime green!
  • Juice Bar Hopping This tangerine cream makes me jump for joy!
  • Hotter than You Pink Just when you think pink can’t get any hotter, there’s this!
  • Push & Pur-Pull This forceful purple has got me coming and going!
  • Down to the Core-al The beauty of this brilliant coral goes beyond skin deep.
  • Put a Coat On! Amp up any bright shade with this color-boosting base coat.

 

opi-neon-nail-polish

 

OPI neon brights 2014
You are so outta lime!, Life gave me lemons, Juice bar hopping
Down to the core-al, Hotter than you pink, Push & pur-pull, Put a coat onJag har fått hem prover på dessa (swatches kommer snart!) och kan säga att de inte är riktigt highlighter-neonfärger – men de är riktigt färgstarka och knalliga och torkar matt som “äkta” neoner gör. Flera av dessa kommer nog att pryda mina naglar i sommar, kul att OPI dessutom har släppt ett vitt underlack så man minimerar antal lager man behöver applicera om man vill lägga sitt neonlack ovanpå en vit bas för att få det heltäckande och att få färgen att poppa extra mycket. Mina favoriter är nog Life gave me lemons, You are so outta lime!, Down to the core-al och Juice bar hopping. Lacken ska finnas ute i butik hos Kicks, salonger och online från och med mitten av maj – är det här en kollektion du blir sugen på att spana in?


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

1 comment to OPI Neon collection (brights 2014)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>