Sleek – Bad girl i-Divine eyeshadow palette


Jag, precis som många andra, har kärat ner mig i Sleeks make up i allmänhet och deras ögonskuggor i synnerhet. Jag har ett antal paletter som jag kommer att recensera vad tiden lider.

Vi börjar med Ögonskuggepaletten Bad Girl. Som ni ser domineras den av mörka färger som, om ni läst Sannas recensioner, är de färger som visat sig vara allra bäst i de senaste recensionerna. Hur ställer den här sig till de recensionerna?
Några av paletterna har, jag vet inte om det ändrats helt nu, ”våfflade” skuggor. Jag är inte riktigt en beundrare av det då jag tycker det andas billighet. Nu är det ju det, så helt fel är det ju inte. På de senare paletterna och kanske även nytillverkning av dessa är de ju helt platta vilket ser mycket snyggare ut, och mer proffsigt ut.

 

Bad girl 2Paletten är precis som de andra lika stor (liten) och smidig. Skuggorna är mindre än MAC´s men å andra sidan är det väl väldigt sällan som man använder upp en skugga. Om så vore fallet kan man ju få hela sleek-paletten för samma summa som för en MAC-skugga, på ett ungefär.

 

Bad girl 3 copy

 

Bad Girl 1Egentligen är det inte så mycket att orda om. Som förr är det de ljusa skuggorna som är sämst, även om de inte är matta. Medan de mörka fortsätter att imponera! Mina swatcher är på armen utan primer överhuvudtaget.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>