Tävling: Vinn GlossyBox Limited edition Mors dag-box!

Lagom till Mors dag släpper GlossyBox en specialbox tillägnad alla mammor där ute. Boxen innehåller 6 stycken produkter till ett värde av 1000 kr och har valts ut för att passa mammor i alla åldrar, och tre av er läsare får nu chansen att kamma hem varsin box!

 

tävling glossybox mors dag

 

För att vara med och tävla behöver du göra följande:

Lämna en kommentar till det här inlägget med vilken typ av produkter du tror och hoppas att boxen kommer att innehålla, samt vilken mamma du skulle vilja ge den här boxen till – din egen, mormor, en vän eller kanske dig själv? Kom ihåg att ange en giltig e-mailadress med din kommentar så jag kan kontakta dig om du har vunnit!

 

Tävlingen avslutas måndagen den 5 maj 2014 klockan 23.59, och bland er som har lämnat en kommentar drar jag tre vinnare med hjälp av en slumptalsgenerator. Vinnarna presenteras både på bloggen och kontaktas via mail, har du vunnit har du 48 timmar på dig att höra av dig med din adress, sedan dras en ny vinnare. Tävlingen är den här gången öppen för läsare som är bosatta i Sverige, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, endast ett tävlingsbidrag per person.

Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

119 comments to Tävling: Vinn GlossyBox Limited edition Mors dag-box!

 • Kristina

  Jag hoppas på en hårvårdande produkt (som tex en hårinpackning), en ansiktsmask, någon mascara som är bra för känsliga ögon och en fin neutral ögonskugga. Jag skulle definitivt ge bort min box till min fina mamma. Jag tror hon behöver lite “vardagslyx” i form av en glossybox:)

 • Charlotta

  Jag skulle hoppas att den innehåller någon lyxig handkräm, en härlig lystergivande ansiktsmask och sen neutrala sminkprodukter som passar till någon som inte använder särskilt mycket smink! Jag skulle vilja ge den till min egen fina mamma som alltid har funnits där för oss barn och som en extra uppmuntring nu när hennes mamma har fått cancer.

 • Pia

  Jag hoppas att den innehåller en underbart doftande hudkräm med tillhörande matchande dushtvål, det är höjden av lyx! Jag skulle ge boxen till mig själv, man måste komma ihåg att skämma bort sig själv också!

 • Sofia Eriksson

  Jag önskar att den skulle innehålla någon fuktgivande ansiktsmask, en bra hållbar mascara för känsliga ögon och en ögonskuggspalett i ganska neutrala färger. Jag skulle ge den till min kära mor som sällan använder make-up men verkligen skulle uppskatta den!

 • Denna box skulle jag definitivt ge till min mamma som sällan unnar sig något i skönhetsväg. Jag hoppas den innehåller ett fräscht rouge, en mascara, en härlig doft, något till håret och en ansiktsmask. Då skulle hon bli jätteglad tror jag!

 • Therese

  Jag hoppas att det är nått återfuktande,kanske en kroppskräm eller handkräm eller en skön ansiktskräm,och nån fin sminkprodukt då min mamma aldrig unnar sej nånting själv utan bara hjälper alla andra hela tiden.
  Och jag vill att hon ska få någonting för henne själv och nått som gör så att hon får känna sej lite fin,för det känns som att det var länge sen hon kände sej det…men för mej är hon världens finaste 🙂
  Ha det fint!

 • Jag skulle faktiskt vilja ge den till mig själv som är bonusmamma till en 14-årig dotter med Aspergers syndrom. Det har varit väldigt kämpigt för vår hela familj att formas samman. Jag har packat väskan många ggr, men älskar min man och min bonusdotter och vill inte ge upp så vi kämpar på och nu efter snart 9 år är vi lyckligare än nånsin. Hårt arbete lönar sig. Ge inte upp för fort.
  Jag hoppas på att den innehåller någon bra volymprodukt till håret, en bra skrubbcreme till ansiktet, en härlig återfuktande ansiktsmask, ett snyggt nagellack, plus någon vacker ögonskugga.

 • Linda

  Om jag vinner ska jag ge den till min fantastiska mamma som igår blev pensionär, efter 50 som frisör. Hon har ganska mkt hårvårdsprodukter så jag hoppas på lite fin make-up till henne 🙂

 • min mamma skulle definitivt få denna box! hon har prenumererat tidigare men alltid varit missnöjd.. jag hoppas den innehåller nån bra sminkprodukt, något för hud och kanske parfymprov! 🙂 kram!

 • Jag hoppas att där finns en riktigt bra bodybutter/lotion som gör huden mjuk och len, samt luktar gott. Jag skulle vilja ge boxen till min farmor eftersom hon skadade sin rygg för inte så längesedan och nu har hon svårt att gå/röra sig. Tycker synd om henne, då hon alltid är så snäll och givmild så det hade varit super att få henne att känna sig lika speciell som hon får oss andra att känna oss 🙂

 • Jag hoppas att det finns en uppfriskande facemist i boxen, det är en perfekt produkt nu till våren när man äntligen får se solen igen. Boxen skulle jag ge till en av mina nära vänner som blev mamma för första gången för en vecka sedan. Eftersom att allt fokus ligger på bebisen, med all rätt tycker jag att hon är väl värd lite uppmärksamhet och omtanke. Jag menar, 9 månaders graviditet och sedan en förlossning. Då förtjänar man all lyx i världen 🙂

 • Elin

  Jag skulle ge den till min kära mor, och skulle hoppas på att det fanns lite lyxiga hudvårdsprodukter med anti-age, som jag vet att hon inte unnar sig så ofta. T ex något skönt serum, såsom Genefique från Lancome 🙂

 • Kristina Gustafsson

  Jag skulle ge den till min underbara svärmor som verkligen är värd lite ompyssling! Hoppas att den innehåller en bra mascara (helst blå), läppglans, torrschampo och någon annan bra hårprodukt då hon har problem med fett och tunnt hår!

 • Eva

  Jag skulle vilja ge den här boxen till min mamma, hon unnar sig sällan skönhetsprodukter och jag hoppas att den innehåller någon lystergivande ansiktskräm eller någon riktigt återfuktande lotion 😀

 • Linnea Andersson

  Jag hoppas boxen innehåller lite vardagslyx i form av ansiktsmasker, hårinpackningar, väldoftande oljor och kanske ett doftljus eller något fint nagelkit! På morsdag förtjänar alla mamma att känna sig uppskattade och det skulle vara väldigt skönt att ta ett långt avslappnande bad med lyxiga produkter medan barnen gör i ordning en god middag. Om jag vinner skulle min mamma få den här boxen så att jag och min bror kan laget maten medan hon badar 😉

 • Paulina

  Jag ska ge boxen till min mamma.

  Jag hoppas att boxen innehåller några riktigt återfuktande och lyxiga ansiktsmasker! Någon ögonkräm eller serum vore inte heller helt fel då jag vet att mamma vill testa på något sånt. När det gäller sminksidan så hoppas jag på ett naturligt rouge till vardags och något naturligt eller ett rött läppstift!

 • Jag hoppas på en hårdvårdsprodukt (olja, inpackning etc) eller ett rouge. Nars vore ju drömmen. Om jag vinner så skulle jag ge boxen till mig själv 🙂 Kan behöva lite lyx nu när jag sitter mitt uppe i en c-uppsats.

 • Emma B

  Jag skulle vilja ge den här till min syster, som inte bara är världens bästa syster utan också världens bästa mamma. Hon har två söner på tre och fem år, hon pluggar till sjuksköterska och jobbar ideellt med att ta emot hundar utan hem, så just nu består familjen av sju stycken hundar. Eftersom hon alltid har fullt upp med att ta hand om alla andra så lägger hon ingen tid på sig själv. Därför känner jag att hon verkligen skulle förtjäna en box så hon kan unna sig lite tid och lyx för sig själv. Förhoppningsvis innehåller den härliga hud och hår-produkter som känns lyxiga. 🙂

 • Marie Eriksson

  Jag skulle faktiskt ge den till mig själv;)Skulle vilja att den innehöll nåt smink i vårig/somrig färg.Tex ögonskugga eller nagellack.

 • Kajsa

  Skulle antagligen ta hälften själv och ge hälften till min mamma, brukar vara några saker jag inte har något behov av i varje Glossybox och de brukar passa henne bättre.
  Jag vet att det innehåller en blush i boxen eftersom jag var dum nog att läsa spoilern de gav ifrån sig innan idag. I övrigt tror jag där är nån anti-aging sak också, ett serum kanske.

 • Hej om jag skulle vinna morsdagboxen skulle jag skicka den till min sambos mamma som bor i Madrid, Förra året var ett tufft år för min sambo och hans familj då hans pappa plötsligt gick bort. Och jag tror att hans mamma hade blivit väldigt glad för en liten överraskning, och att det kan få henne för en kort stund i allt elände att tänka på nått annat. Ibland kan en liten present skingra ens tankar . Det är tufft att ha sin mamma i ett annat land när det är motgångar i livet .
  Jag hoppas på nån ekologisk hudvårdsprodukt för känslig mogen hy ligger i denna box =)..
  (håller tummarna på att Matilde får en fin överraskning )

 • Jag skulle vilja se en riktig lyxig ansiktsmask! Kanske ett prov på den hypade Glam Glow-masken?

  Annars skulle jag gärna se någon BUS från St Tropez, också eftersom det är så hypat och ingenting jag själv skulle gå ut och köpa men som jag ändå mer än gärna skulle vilja testa någon gång! 🙂

  Min mamma är inte så intresserad av skönhetsprodukter så jag skulle nog dela boxen med henne så hon får de produkter hon faktiskt skulle använda och så kan jag som är så skönhetstokig ta hand om det som blir över (om det blir något!) ;D

 • Josefina C

  Vill ge boxen till min mamma. Jag hoppas att den här boxen innehåller en lätt men ändå fuktgivande ögonkräm eftersom det är vad min mamma behöver. Det skulle också vara fint med en bodybutter som doftade kokos eller vanilj eftersom mamma älskar sådana. Hoppas jag får överraska min mamma, hon kommer bli så glad!

 • tova

  Jag skulle nog dela den med min mamma eller att mamma få det mesta hon vill prova 🙂
  Tro det komma innehålla antingen en ansiktsmask eller kräm med anti age, kanske en mer “tyngre” parfym, handkräm, nagellack, mascara och ett läppstift 🙂

 • Mia

  Jag hoppas den innehåller någon mysig kräm – handkräm eller bodylotion – med lite mer exklusiv doft; gärna ekologisk! boxen vill jag ge till min mamma som fyller år i dagarna 🙂

 • Våran mamma önskar choklad, bubbelbad, ett fint nagellack, kanske en god parfym som luktar godis och nåt för hennes trötta ögon! Egentligen blir hon glad för vad som helst som hon kan använda när hon får vila när vi sover…hon tar så bra hand om oss våran mamma så hon är värd att vinna

 • Jag tror/hoppas att den kommer innehålla en fin ansiktskräm för mogen hud, kanske några hemmaspa-produkter som hårinpackning, peeling, ansiktsmask eller doftljus. Samt en riktigt bra mascara för det gillar min mamma!
  Jag skulle alltså ge den till min mamma för hon är bäst och hon skämmer aldrig bort sig själ, vilket jag uppmuntrar henne att göra!

 • Therese

  Jag skulle vilja ge dem här boxen till min mamma, och för hennes skull tycker jag att det vore jättekul med någon fräck ögonskugga för att matcha min coola mamma 😀

 • Maria Oscarsson

  Jag skulle vilja ge boxen till min mamma. Hon unnar sig sällan skönhetsprodukter, men är verkligen värd dom. Hon har alltid ställt upp för mig. Tyvärr träffas vi inte så ofta som jag skulle vilja, så det skulle vara roligt att kunna ge en box som uppskattning till henne.

  Jag hoppas på att boxen innehåller en sweetheart blush från too faced. Jag älskar förpackningen som jag tycker utstrålar kärlek (hjärtformad) och den är så vacker. Perfekt till alla mammor där ute.

 • Jag önskar att jag kunde ge boxen till min mor men tyvärr är hon inte alls särskilt intresserad av skönhet och smink på det viset. Därför skulle jag gärna ge den till mig själv pga det slit jag kämpar med i skolan just nu såhär innan studenten. Jag tror och hoppas på att det ligger en produkt från Blondinbellas Care & Color-serie, gärna en bodylotion eller duschkräm!

 • Jag skulle ge denna box till min mamma som aldrig unnar sig själv någonting, hon sätter alltid alla andra framför sig själv.
  Jag tror boxen innehåller någon mascara, hudvårdsprodukt, nagellack och någon god doft 🙂

 • Amanda

  Jag skulle ge boxen till min fina mamma som hjälpt mig så otroligt mycket de senaste året… faktiskt hela mitt liv, men speciellt de senaste åren. Dessutom fyller hon år snart. Och kanske skulle jag själv ha så tur att få någon sak som inte passar henne?

  Jag tror på något härligt serum, ett fräscht men roligt nagellack, någon lugnande duschkräm/badolja. Kanske hittar man också en återfuktande eller rengörande peel-off ansiktmask och kanske både handkräm och bodylotion.

 • Linnea J

  Jag skulle gärna vilja skämma bort mamma som efter mer än 20 års arbete på kontor valde att helt sadla om och 50 år ung utbilda sig till trädgårdsmästare. Mamma har alltid haft en kärlek för plantering, örter och allt som är grönt, och jag är så stolt över henne att hon vågade välja att göra det hon vill. Nu under den ljusare delen av året har hon fullt upp med att arbeta ute i naturen hela dagen i “full arbetsmondering” och med jord under naglarna. Hon håller samtidigt på att starta upp sin egen trädgårdsverksamhet – det är även dit pengarna går. Hon skulle bli så glad över en box med ditt och datt som hon inte tar sig tid att leta efter själv. En dryg handkräm av bra kvalité, en lyxig ansiktskräm med spf eller ett fint rouge skulle vara toppen. Hade jag haft råd hade jag köpt en tub av Elisabeth Ardens eight hour creme – hennes absoluta favorit som jag inte sett i badrumsskåpet på många år.

 • Maria Pettersson

  Hej! Nu när alla barn har flytttat ut, skulle jag vilja unna min mamma lite lyx, bara till henne. Produkter som kan få min mamma att känna sin fin, kanske en vårfin färg att pudra hennes kinder. En stor eloge till henne som separerad tagit ansvar för mig och mina äldre syskon de senaste åren.

  Från den minsta dottern till världen bästa mamma.

 • Anna-Märta Stålnäve

  Jag hade tyckt det var riktigt kul om boxen innehöll något från Löwengrip Care & Color och helst någon av deras hårprodukter. Har nyligen testat deras bodylotion och det gjorde mig sugen på att testa fler produkter från dem.
  Hade gärna gett bort den fina boxen till min kompis som blir mamma inom kort (så hon är ju nästan mamma iaf).

 • Josefin

  Skulle vilja ge denna box till min egen fantastiska mamma, och hoppas på att den innehåller body lotion/duschgel, mascara, en fin ögonskugga eller rouge och en ansiktskräm!

 • cilla

  nån riktigt bra hudkräm/bodylotion, och en grym mascara, då min fina mamma älskar mascaror, i stort sett det enda makeup hon använder.

 • Jag skulle önska att jag hittade blandat makeup m. ansiktsvård, för att få till en fräsch försommarlook! Sen skulle jag dela vinsten med min mamma – jag väntas föda barn vilken dag som helst, vilket betyder att hon blir mormor för första gången vilken dag som helst! =)

 • Känner verkligen att min mamma hade förtjänat denna box!
  Jag själv i min egen Glossybox hade blivit överlycklig om han fick med en olja från Josie Maran som jag så länge velat testa och hört så himla bra om!

 • Linnea

  Önskar att boxen innehåller bronzer, en lyxig hårinpackning och någon bra hudvårdsprodukt för en äldre hy. Jag skulle ge boxen till min mamma som äntligen ska få behandling för sin MS. Hon är en glädjespridare utan dess like trots sin svåra sjukdom och fullkomligt älskar skönhet och allt därtill, därför förtjänar hon en glossybox 🙂

 • Åsa

  Jag hoppas på lite blandat innehåll, gärna ögonskugga i någon ljus somrig färg, ett nudefärgat läppstift, ett återfuktande serum och en ansiktsmask. Jag hade behållt boxen själv 🙂

 • Jag hoppas att boxen innehåller SPF och självklart skulle självklart vilja ge boxen till min mamma, för att hon är bäst och förtjänar en sån här fin box!

 • Emelie SF

  Jag skulle ge boxen till min syster som är världens bästa mammma och sällan lägger ner pengar på skönhetsprodukter till sig själv. Boxen får gärna innehålla någon bra ansiktskräm,ett prov på en fin parfym och en bra mascara.

 • Jag hoppas att lådan innehåller något lyxigt för håret, gärna någon riktigt bra olja eller en riktigt bra inpackning. Gärna en parfym också, i någon blommig variant. En kabukiborste, mineralsmink från ID och en riktigt bra återfuktande dagcreme!

  För första gången i mitt känner jag bara JAG! Jag blev mamma för ett år sedan och NU, ungefär ett år senare håller jag på att hitta tillbaka till mitt forna jag när det gäller kläder, smink och skönhet. Min lilla skatt är värd allt som varit, men det känns helt otroligt skönt att återigen orka lägga energi på mig själv.

 • Lisa R

  Mors dag ska enligt mig vara en dag fylld av extra avkoppling för våra mammor, därför får lådan gärna innehålla lite lyxiga produkter med dofter som verkar lugnande och hjälper till med de-stress!

  Skulle vilja ge denna box till min egen mamma (fast självklart prova lite själv också 😉 ), som är en superwoman av rang!

 • Alexandra

  Kommer nog vara mycket hudprodukter som lotions och scrubs. Den här boxen kommer jag ge till min kära mamma som jobbar så hårt under dagarna och aldrig hinner ta hand om sig själv! 🙂

 • Kajsa

  Jag hoppas på att det finns en fin rouge, en bra mascara och kanske nån hudvårdsprodukt 🙂 Skulle jättegärna vilja vinna denna boxen och ge den till min pojkväns mamma som har varit helt fantastisk mot mig!

 • Therese

  Jag hoppas på att det finns en nattcreme, en bra rengöring och en fin ögonskugga i. Jag skulle vilja ge boxen till mig själv, då min bebis i magen ska vara ute lagom till mors dag i år 🙂

 • Amalia

  Jag skulle önska att det var nån fuktgivande ansiktsmask som svalkar skönt på solbrun hy 🙂
  Jag skulle både vilja ge en till min underbara mor och mig sj. Min mor skulle få den för att hon är en helt fantastisk mamma som ALLTID finns där i vått och torrt och för att hon har ställt upp på mig när jag har haft det tufft. Samtidigt som jag tycker att jag är värd den för att jag har haft det såå otroligt tufft den senaste tiden och kämpar som en tok för att komma på fötter igen 🙂

 • Lotta L

  Jag hoppas att boxen innehåller både smink och doft. En mascara samt ett fint läppstift, och någon god doft. Sedan hade det varit jättebra med en créme med spf.
  Om jag har turen att vinna tänker jag faktiskt ge den till mig själv. Min mor dog tyvärr för tretton år sedan när jag var gravid med min flicka, så hon fick aldrig uppleva henne. Så jag har dessvärre ingen mamma att ge den till. Jag saknar henne och ångrar att jag inte talade om för henne hur mycket hon betydde för mig innan det var för sent.

 • Johanna

  Skulle vilja hitta en grym ansiktsmask! Jag skulle ge boxen till min underbara mormor som har det lite tufft just nu, en box full av överraskningar skulle kunna pigga upp henne en smula!

 • Ida

  Jag tror att denna box bland annat kommer innehålla ett avslappnande badskum. Jag önskar att det ska finnas med en riktigt mjukgörande och vårdande handkräm. Hoppas även att boxen ska innehålla någon fin ögonskugga i jordnära färger.

  Jag vill ge denna box till min underbara mor som har det alldeles för stressigt och förtjänar något extra. 🙂

 • Anna

  Min kära moder hade varit värd en sån här! En bra handkräm, snygg neutral ögonpalett, lite lyxig hudvård och varför inte ett snyggt läppglans/stift!

 • Jag hoppas på att boxen skulle innehålla någon god handkräm, någon bra hårinpackning och något smink i härliga vårfärger. Eftersom jag är mamma själv så skulle givetvis boxen bli en present till mig själv!!

 • Paola

  Något för hyn, något som doftar gott, något för håret och härliga färger för ansiktet … Jag har ingen koll alls på Glossybox, men jag vet att vad det än finns för fina produkter i, skulle de alla passa min mamma som aldrig skulle unna sig själv något sådant.

 • Zara

  Jag hoppas att den innehåller någon typ av olja för håret, har testat en del men inte hittat nån bra. Skulle ge boxen till mig själv, köper ofta till andra och behöver bli bättre på att unna mig saker 🙂

 • Bea

  Jag hoppas på en doft eller ett serum för ansiktet. Hade jag vunnit boxen, så hade den gått till min underbara mamma 🙂

 • Jag hoppas att den innehåller någon doftande duschgel eller en bra handkräm. Då skulle jag vilja ge det till min egen mamma som bor 47 mil från mig, vilket gör att vi inte ses mer än max 2 gånger per år. Jag har aldrig haft råd med att ge henne en fin, speciell gåva eftersom jag studerar, och innan det fick jag sjukersättning från Försäkringskassan. Min mamma förtjänar en fin present, så hon åtminstone slipper köpa en present till sig själv från “familjen” ibland.

 • Madelene.S

  Hoppas på en fuktgivande från The Body Shop, och vill ge denna box som en vår/sommar present till mig själv.

 • Marina Isaksson

  Jag skulle faktiskt vara lite egoistisk och behålla boxen själv! Min son säger alltid att jag är en jättebra mamma, så jag är nog värd den hoppas jag! Jag hoppas att boxen innehåller någon bra hudvårdsprodukt eftersom jag är i akut behov av en sådan. När man kommit över 40, så är endast det bästa gott nog för hyn.

 • Anna

  Jag har redan beställt en till mig själv, så jag vill ge en vinstbox till en vän. Hon behöver lite uppmuntran och skulle säkert uppskatta body butter och eyeliner i någon härlig färg.

 • Jag önskar att vinna dena Box för att verkligt få en riktigt kvalitets kväll men min mamma, hon jobbar 100#packar kartonger inför den snara flytten!
  Jag har oxå ett liv det alltid händer på men större delen handlar det om barn mitt allt!, Jag/vi behöver en orsakat att få sitter ner å mysa 🙂

 • Min mamma har inget som helst intresse av smink eller liknande saker, däremot har min mormor intresse av det så om jag skulle vinna så skulle jag ge paketet till min underbara mormor!
  Och för hennes skull önskar jag nog att det ligger i nån produkt som hon vanligen kanske använder eller nått liknande. Nån härlig bodylotion eller nått annat lite lyxigt som får henne att känna sig lite så där extra underbar för det är hon verkligen värd!

 • Johanna

  Skulle ge den till min mamma då jag alldeles för sällan ger henne något! Hoppas på att det är någon god parfym i boxen då hon börjar få ont om det 😀

 • Jenni

  Jag skulle vilja ge den till min mamma som har så god smak och verkligen förtjänar lite extra vardagslyx.
  Själv är jag student och har inte råd att ge bort något exklusivt så jag hade önskat att boxen var lite extra tjusig och härlig.
  Jag vet att hon saknar sminkborstar och nagelvårdsprodukter så det skulle boxen gärna få innehålla!

  Skulle det finnas något hon inte är intresserad av har jag förstatjing på att ta över bortvalda prylar. Vi brukar göra så med boxar och kit med grejer och kompletterar varandra bra, både vad gäller färgval på smink och doftpreferenser på parfymer, bodylotions etc. 🙂

 • Bea Hagström

  Jag hoppas att den innehåller en hudvårdsprodukt till ansiktet som är återfuktande eller rengörande, färggrant nagellack, någon sminkprodukt, hudkräm och något inspirerande.
  Jag skulle ge boxen till min fantastiska vän som är en underbar mamma så hon får lite lyx i tillvaron.

 • Jag skulle definitivt ge den till min mamma som precis hjälpt mig att flytta. En liten hemmaSPA-upplevelse vore på sin plats efter den pärsen! Något som doftar gott, något välgörande och något lyxigt hoppas jag på! Min fantastiska mamma fyller dessutom år dagen före mors dag så hon förtjänar lite extra lyx!

 • KitKat

  Hej!

  Jag är jättegärna med och jag tror att boxen innehåller en ansiktscréme, nån liten doft, ett rouge och kanske nånting mer.

  Jag skulle ge denna fina box till min mamma som också fyller 60 år nu i maj.

 • Jessica Y

  Jag tror boxen innehåller, ansiktskräm, läppglans/stift, nagellack..
  Jag skulle dela boxen med min mamma 🙂 Hon är en toppen mamma och det är faktiskt jag också (även om tonåringarna här hemma tycker annat.)

 • Carolina

  Utan tvekan till min mamma! Jag hoppas på något som vårdar under eller efter solen för min mamma älskar att sola! Eller något fint som framhäver hennes bränna. Hon skulle bli så glad!

 • Jag hoppas boxen innehåller lite vardagslyx, någon härlig lotion, ansiktsmask, solskydd till vårvärmen och något riktigt lyxigt att skämma bort sig med. Jag skulle vilja ge boxen till min mamma som har haft ett par tuffa år med sjukskrivningar och utmattning och nu äntligen är på väg åt rätt håll.

 • Isabella

  Om jag vann skulle jag helt klart ge den till min underbara mamma. Jag hoppas på att boxen innehåller fuktighets bevarande eller hudvårds produkter. Mycket smink, eyeliner, mascara, läppstift, och sånt är inte riktigt min mammas grej direkt, hon skulle bli glad av något enkelt, typ någon ansikts kräm eller hand kräm, sedan kan det också va kul om det finns någon doftande body butter, eller dush cream i.

  Min mamma gör värkligen allt för vår familj, jag skulle vilja ge henne något fint på mors dag, så hon kan känna sig speciell.❤️❤️

 • Mimmi

  Jag skulle ge denna box till min fantastiska mamma Carina. Hon jobbar och sliter och förtjänar verkligen att kunna sitta ner en stund och skämma bort sig själv. I den här boxen tror och hoppas jag att det finns ett nagellack i en poppig, knallig sommarfärg som passar fint till solkysst hy, fotmasker som exfolierar huden och förbereder inför bara fötter till sommaren, en fräsch lätt doft, ett värmeskydd för håret för varma stranddagar och en återfuktande ansiktsmask. Det här är saker som jag vet att min fina mamma skulle uppskatta!

 • Jag skulle ge denna box till min mamma, som har väldigt tomt i badrumsskåpet efter att ha rensat ut alla sina ansiktsmasker, rengöringar, hudkrämer, smink med mera, då hon drabbades av allergi. Dock visade det sig senare vara en allergi mot vissa ämnen i nagellack och inte i hudvårdsrutinen, så hon hade slängt allt i onödan. Hoppas på en box med härliga ansiktsvårdande produkter och lite roligt smink i både glada och neutrala färger, så min fina mamma kan få fylla på i sitt badrumsskåp igen 🙂

 • Minerva

  Jag tror att det finns en läppfärg, en rätt neutral ögonskugga, en blommig parfym, en hårinpackning och en handkräm i boxen. Vill att min syster får den, hon har ju åstadkommit min älskade systerdotter!

 • Mia

  Jag ska ge boxen till min mamma och hoppas att boxen innehåller ett roligt läppstift(inget gloss!), ett rouge och gärna någon hudvård, ex ögonkräm.

 • Jessica

  Om jag vinner morsdag glossybox ska min fina mamma få den. Hon älskar smink och hudvårdsprodukter men unnar sig sällan, plus hon älskar att få överraskningar 🙂 ! Jag tror att det finns en handkräm eller en härlig kroppslotion i mors dag glossybox. Kram och tack för en grymt bra blogg.

 • Maria C

  Jag skulle vilja ge en del av produkterna till min mamma och någon skulle jag nog behålla själv. Mamma är väldigt förtjust i hudvård och smink, men har inte orkat med så mycket på senaste tiden eftersom hon är sjuk och därför tycker jag att hon skulle behöva lite uppmuntran i form av denna box. Önskar att boxen innehöll hudvårdande produkter, gärna något serum och någon kräm. Sedan är det alltid bra med smink i form av ögonskuggor eller foundations.

 • Pontus

  Denna Glossybox skulle jag vilja ge till min kära fru och livskamrat sedan 23 år tillbaka. Hon älskar allt som har med make-up och hudvård att göra och jag hoppas att boxen är full av krämer till ansiktet, till kroppen, smink i härliga färger och gärna någon ljuvlig doft!

 • Celina

  Jag hoppas på att boxen innehåller någon härlig ansiktsmask, gärna lugnande eller lystergivande, så att min underbara mamma kan unna sig lite vardagslyx, vilket hon verkligen är värd och förtjänar! Jag hoppas verkligen att jag vinner så att min mamma kan få en fin box! 🙂

 • Therese

  Jag hoppas på att boxen i största allmänhet känns lyxig. Skulle vara fint med en bra ansiktsmask i den och kanske nån härlig handkräm. Skulle va toppen att kunna ge det åt min mamma som ställer upp i ur och skur 🙂

 • Sara

  Åhh, så kul tävling. Om jag hade vunnit hade jag gett den till min underbara mamma! Eftersom hon gillar mycket kroppsprodukter så hade det varit härligt med en god doftande body butter, eller någon lyxig handkräm! Något fint till läpparna kanske? Spelar egentligen ingen roll hon hade uppskattat vad det än är i boxen <3

 • Amelie

  Jag hoppas att den innehåller någon bra dagcreme med solskydd, eftersom det är ett måste så här på vårkanten. Skulle vilja ge boxen till min egen mamma, som är alltför dålig på att skämma bort sig själv med beauty-grejer!

 • Carola

  Jag önskar att den innehåller en bra peel of mask och kanske nån produkt från TBS E-vitamin serie, facemisten vore perfekt till sommaren. Jag vill dela den med min ena syster som ställt upp å hjälpt mig då jag varit sjuk länge.

 • Clara V

  Jag hoppas på en bra blandning av smink och hudvård – hårvårdsprodukter är inte lika kul! Kanske något bra solskydd och ansiktsmask. Jag skulle dela boxen mellan mamma och styvmamma – och kanske även mig själv!

 • Mia p

  Jag vill ge boxen till min syster och hoppas att hon hittar ett lyxigt kit med ansiktsmask och ansiktskräm !

 • Amira

  Hej:)

  Jag hoppas att det ligger en fuktgivande kräm för kroppen och någon gott doftande parfym, samt en fin ögonskugga 🙂

  Jag hade gett den till älskade mamma som nyligen fått psoriasis, en hemsk hudsjukdom som inte går att bota och skapar missfärgningar över i princip HELA kroppen 🙁 älskade mamma! Hon förtjänar det så himla mycket <3

  Kramar, amira

 • Selma

  Jag hade verkligen hoppats att boxen innehåller en produkt från Benefit. Gärna deras mascara. Hade varit kul med den största storleken. Tycker de borde ha med en (dyr) sminkprodukt nu när värdet är över 1000 kr. Har bara provat en produkt från Benefit innan, porefessional som man fick med i en glossybox, så hoppas på fler dåd märket verkar väldigt bra.

  Jag skulle vilja ge min Box till min egen mamma. Just eftersom hon är min mamma vilket betyder att hon är en av de jag älskar mest i hela världen. Dessutom så är det hon som betalar mina Glossyboxar så det hade varit kul att. Ge henne en.

  • Selma

   *då, inte dåd. Då jag skriver detta på en surfplatta blir det en massa konstiga autokorrekt. Förlåt för eventuella stavfel.

 • Linda T

  Jag hoppas på en återfuktande facemist, fukt är generellt bra för alla men extra bra för mammor som börjar komma upp i åldern. Själv skulle jag helt klart ge min till min egen mamma, hon är fantastiskt bra på alla sätt och vis och förtjänar någon liten extra uppskattning!

 • Agnes

  Jag hoppas boxen innehåller lyxiga produkter min älskade mamma sällan unnar sig själv, såsom hudvårdande produkter, kanske någon ansiktsmask, serum och det vora jättekul om det innehöll något parfymprov. Om jag skulle vinna boxen skulle jag ge den till min mamma som är världens bästa! 🙂

 • Jag tror att boxen kommer innehålla nån trevlig kräm till ansiktet och även till kroppen, nån god doft och kanske en olja 🙂 Min mamma så klart! 😉

 • Belle

  Jag skulle vilja ge boxen till min egen underbara mamma, som jobbar som undersköterska på sjukhuset. Hon måste sprita händerna före och efter varje patient och därför fått riktigt torra händer som ibland får självsprickor som blöder. Hon är också väldigt dålig på att unna sig saker, och tycker inte om när jag ger henne presenter “eftersom jag inte ska slösa mina pengar på henne”.

  Jag hoppas att boxen innehåller följande 6 produkter:
  – Elizabeth Ardens 8 h Cream (till de torra händerna)
  – Essie Millionnails intense care (inom sjukvården får man inte ha färgat lack, men handspriten torkar även ut naglarna så något skydd borde hon verkligen ha)
  – Clinique All about Eyes rich ögoncreme för mogen hy (För att min mamma inte kan unna sig själv en dyrare ögoncreme än Nivea och tror att alla cremer är samma sak, “man betalar bara extra för märket”)
  – Estee Lauder Advanced night repair serum (för att hon aldrig skulle våga köpa en helt ny typ produkt som för henne inte har ett konkret användningsområde, “det finns ju redan dag/nattcreme, vad ska man då med ett serum till?”!)
  – Biotherm Corporel bodylotion (samma som ovan, min mamma har nog aldrig använt något annat än Nivea som inhandlas på willys i samband med veckohandlingen)
  – Clean Fresh laundry parfym (Min mamma äger inte ens en parfym längre, jag tror dock att detta är en doft som är så pass diskret att hon skulle våga använda den, och även om hon kanske inte vågar erkänna det, uppskatta att få känna att hon piffar upp sig lite igen trots att hon närmar sig 60).

 • Jag hoppas på någon bra ansiktsmask och ett fint rouge! Och kanske någon lyxig ögonkräm! jag skulle ge den till mamma (och behålla det hon kanske inte vill ha)!

 • Melanie

  Jag hoppas att den här boxen kommer att innehålla bl.a. en skön handkräm, en lyxigt doftande bodylotion och en ögoncreme. Kanske ett neutralt nagellack också. Jag skulle ge boxen till min egen mamma av den självklara anledningen att hon är den bästa mamman i världen.

 • Cecilia

  Oj, vilken härlig box! Jag skulle önska mig produkter med lite spa-känsla: ansiktsmask, serum ögonkräm och hårinpackning. Precis den typen vi mammor behöver när vi kommer hem utarbetade med två snoriga barn i släptåg. Nu lagom till att våren kommer skulle jag också önska mig ett vårfräscht rouge och bronzer.

 • Agnes

  När jag frågade vad mamma skulle vilja ha svarade hon anti-aging produkter och skrattade, för att jag brukade ge alla produkter för mogen hud/anti-aging till henne. Men egentligen tror jag att hon är sugen på någon lyxig hudkräm eller någon trevlig hårprodukt.

  Jag skulle alltså ge boxen till min mamma, och spara sakerna hon inte vill ha till mig själv!

 • sandra

  Jag hoppas boxen innehåller rabatt på någon skönhetsbehandling så att min bästa vän kan få råd att verkligen skämma bort sig själv. Som sagt vill jag ge denna box till min bästa vän som verkligen förtjänar denna box då hon har haft ett riktigt kämpigt år och fortfarande har en lång väg att gå innan allt blir bra.
  Tack för en grym blogg!

 • Jag hoppas att den innehåller någon form av lotion eller body butter. Det är så lyxigt att få och så himla härligt att skämma bort huden lite extra nu när sommaren närmar sig. Och något härligt läppstift eller läppglans i en vårfärg och ett rouge! Med de produkterna blir man härligt vårfräsh och jag skulle ge boxen till min mamma som fyller år den 7 maj! Hade varit en perfekt present till henne eftersom hon precis börjat intressera sig för smink på ett annat sätt än tidigare och för att hon är den bästa! 🙂

 • Jag skulle definitivt ge den till min mamma, vet att hon skulle bli superglad över mycket nagelprodukter! 🙂

 • Hannah

  Det skulle vara fint om den innehöll en härlig fuktmask, perfekt till våren och alla mammor! Själv skulle jag vilja ge en box till min egen underbara mamma, hon förtjänar allt fint i världen.

 • Pauline

  Jag skulle önska att boxen innehöll en underbart vårdande, lystergivande ansiktsmask som kunde trolla bort all glåmighet från mitt trötta mamma-ansikte, en svalkande ögonmask som tar bort påsar under ögonen, en volymgivande mascara samt ett ögonfransserum för längre fransar. En fotkräm för fina sommarfötter och en hårinpackning vore suveränt också… Boxen skulle jag unna mig själv, då jag haft en lång & jobbig höst & vinter, men troligtvis skulle min tonårsdotter sno av innehållet så egentligen skulle vi bli 2 vinnare i en..;-)

 • Lotta

  Jag skulle ge denna box till min kompis som precis har gått in i väggen, då hon jonglera vardagen som heltidsarbetande & har en 7-årig dotter med flera funktionshinder.

  Hoppas boxen innehåller någon härlig duschcrem & bodylotion, något som kan pigga upp vardagen.

 • Zarah

  En ansiktsmask och/eller en ögonbryns-palett skulle jag vilja ha om jag fick den själv.
  Jag skulle dock ge boxen till min egen mamma och hoppas på att få en av min sambo på mors dag

 • Maja L

  Jag tror och hoppas på handkräm, för min mamma arbetar med händerna hela tiden. Nån fotskrubb, för hon är på språng jämnt. Och nån härlig eyeliner/mascara för hon gillar att piffa till sig.
  Jag vill helt klart ge den till min mamma, hon förtjänar den sjukt mycket och jag tycker hon är värd en box som hon inte skulle köpa till sig själv.

 • Tove N

  Jag hoppas den innehåller hudvårdsprodukter samt något lite onödligt lyxigt eller roligt.
  Jag skulle faktiskt ge den till mig själv som precis är på väg att bli mamma för första gången. Inte så glossy att vara preggo precis… Dessutom går alla pengar till bebistillbehör, mitt konto för beauty-produkter är markant neddraget. Vore inte helt fel att vinna lite gloss!

 • Amanda

  Jag hoppas boxen innehåller hudvård, gärna somriga dofter! Vill ge denna till min vän som ligger på sjukhus och är ifrån sina barn mycket pga det.

 • Lisa Backman

  Jag hoppas på en box med känsla av sommar och glädje. Kanske ett fräscht nagellack, någon hudprodukt eller smink med lite somriga färger!
  Skulle ge den till min fantastiskt starka mamma på morsdag, hon förtjänar det bästa. 🙂
  Håller tummarna, kram!

 • Sara

  Skulle ge den till min mamma som behöver bli lite glossyfierad. Hon har haft samma enda sminkning så länge jag kan minnas. Så hoppas boxen innehåller lite roliga make-up produkter. Gärna läppstift i någon somrig färg!

 • Bam

  Oh, jag tror att jag skulle låta sambon ge denna till sin mamma. När jag valde att lämna Malmö för Stockholm för att kunna vara med min (nu) sambo så stöttade hon oss och hjälpte oss en massa. I en kort period fick jag till och med bo hemma hos henne! Hon förtjänar all kärlek hon kan få! Skulle gärna se ansiktsmask, någon härlig hårolja, nattkräm, snyggt och somrigt läppstift, diskret nagellack och en mascara. Saker som både är bra att ha och kul att få!

 • Amanda

  Åh! Jag hoppas den innehåller något som doftar riktigt gott och känns lite extra lyxigt, t.ex. en badbomb, men också något lite färgstarkare men ändå vardagligt, typ ett nagellack med lite extra färg. Jag skulle ge den till min mamma för hon är bäst!

 • Vill ge boxen till världens bästa mamma, nämligen MIN! Jag hoppas den innehåller återfuktande produkter i form av blomdoftande handkrämer, mjukgörande ansiktsmasker och en eventuell mekanisk peeling. Allt för att sätta lite guldkant på alla mammors dag <3

 • Caroline

  Jag tror och hoppas att boxen innehåller en lyxig ansiktskräm. Vinner jag denna tänker jag naturligtvis ge denna till min mamma

 • Petra

  Om jag vinner, blir boxen en perfekt födelsedagspresent till min mamma! Jag hoppas att den innehåller lite smått & gott till en mogen kvinna, som fuktighetsbevarande ansiktsmask och solskyddskräm.

 • Marina

  Jag hoppas att det är någonting med skönhetsprodukter att göra där inne i boxen, jag vill gärna ge det till mamma så att hon kan känna sog extra vacker!

 • Helena

  Jag hade gett bort den till min mor då jag känner att hon hade varit den som hade uppskattat boxen mest! Det jag hoppas kommer med i boxen är mest hårvårdsprodukter då hon färgar sitt väldigt ofta och därmed skadas det men även andra produkter inom hudvård och makeup för att kunna passa alla som får boxen mer eller mindre 🙂

 • Sanna

  Åååååå vilken lycka det skulle vara att få ge en morsdagsbox till min kompis som var med på min förlossning, själv höggravid och det är bara 3 veckor mellan våra små skruttar som i dag är 3 månader alt 2 månader och en vecka. Hoppas det finns sånt i boxen som bebis blir glad av dvs det som gör mamma glad och som doftar gott för liten goskorv. 🙂
  Kram från oss

 • Mona olsson

  Denna Box tänker jag banne mig ge mig själv, då jag just nu går genom ett h-vete i min egenskap av just mor. Hoppas den innehåller NJUTNING på hög nivå få jag så innerligt behöver skämma bort mig. Make up-ÄLSKAR smink. Gärna något nytt piggt rouge. Eller läppglans. Eller ögonskugga. Eller…
  Och hårolja. Krämer. Fint nagellack. Ja, du ser. Jag är inte svår precis.

 • Frida

  Till mig själv jag denna vill ge,
  glädjas högt när jag boxen får se.
  Jag hoppas på ett litet spa,
  så jag kan i lugn och ro njuta extra en dag.
  Fot, hand och ansiktsvård samt
  gärna en manual med några extra tips och råd.
  Efter att ha mottagit denna box fylld som en dröm,
  vet jag att jag kommer att få en godnatts sömn.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>