Din egen underfrans-mascara-borste

På alla apotek (med allra största sannolikhet…har ju inte kollat alla) så finns det ett sortiment av tandhygiensborstar. Just av detta märke, Ekulf, finns det vad jag kan se, sex olika storlekar på borstar. Man använder dessa borstar mellan tänderna i vanliga fall.

 

Mascara1Nu råkade jag se för en massa herrans år sedan att någon på youtube rekomenderade att skaffa dessa borstar till underfransarna.

Sedan dess har dock marknaden lyckas introducerat mascaror som är tillräckligt små för underfransarna. Men de är lika dyra som den mascaran du har till överfransarna, eller dyrare. Du behöver alltså punga ut med dubbla mascarakostnaden för att få en borste med mascara på , till underfransarna.

 

Mascara3Givetvis kan du använda vanliga borsten. Det gör ju de flesta. Men, är det inte så att vi alltid tyckt att den var lite för stor ändå? På detta sätt kan du dessutom använda den mascaran du vill ha. Svart, brun, märke eller vattenfast. Har du dem bara till dig själv kan man alltid tvätta dem mellan och använda dem fler gånger.

 

Mascara2Dessa borstar finns i olika märken och olika stora förpackningar. Just denna ligger på ca 35:- förpackningen för 18 stycken, inklusive förlängaren som är bra att hålla i. Kanske något för ditt proffesionella kit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Din egen underfrans-mascara-borste

 • Lotta

  Vilken bra ide’! Visserligen brukar jag inte måla underfransarna, men nu får jag lust att prova.

  • Efwa

   Jag tycker absolut du ska testa. Det är ju inte så himla dyrt och om du inte gillar dem till fransarna kan du ju alltid använda dem mellan tänderna. 🙂

 • Minerva

  Bra ide! Själv har jag Clinique´s speciella mascara för underfransarna, men när den är slut ska jag verkligen skaffa de här borstarna!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>