Månadens produkt – April 2014

månadens produkt apr14Jag har bloggat betydligt mindre än vad jag har velat denna månad på grund av extrem stress och tidsbrist, så bloggen har tyvärr fått komma i sista hand. Arbetet “bakom kulisserna” har dock fortsatt hyfsat som vanligt, och jag har bland annat hunnit testa en fotkräm från L’Occitane som jag blev så pass förtjust i att jag vill utnämna den till månadens produkt i april.

L’Occitane Shea butter foot cream innehåller 15% sheasmör för att återfukta, eterisk lavendelolja för att rena, arnikaextrakt som verkar antiinflammatoriskt, och mint som ska verka kylande. Torra fnasiga fötter blir som nya över natten när jag har smort med denna kräm på kvällen, de känns mjukare, har mindre fnas och dessutom känns krämen riktigt skön och kylande när man smörjer på den. Dryg är den också, en liten klutt stor som en stenkula räcker gott och väl till ett par riktigt knastertorra fötter. Krämen finns i tuber om 30 ml och 150 ml och kostar 75 respektive 225 kr.

 

månadens produkt april 2014Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>