Pressvisning: OPI Nordic collection

Igår bjöd OPI in till pressvisning och världslansering av höstens stora kollektion, Nordic collection, på flådiga Grand hôtel i Stockholm. Självaste Suzi Weiss-Fischerman, OPIs grundare, fanns på plats, och det bjöds på en enorm buffé inspirerade av nordiska smaker under en lunchsittning i den vackra spegelsalen dagen till ära.

 

1

 

5
Det bjöds på lyxlunch i vackra Spegelsalen under kristallkronor och guldprydda takmålningar

 

6
Nordiska smaker stod för lunchtemat

 

7
Suzi Weiss-Fischmann är kvinnan bakom alla de fyndiga namn som OPI har på sina lack

 

8
Jag och Suzi!Nordic collection har, som hörs på namnet, hämtat inspiration från de nordiska ländernas natur och kultur, men även hösten och vinterns nyanser på catwalken, och nyanserna är 12 till antalet. Vi ser mycket dova nyanser i lila och brunt, men det finns även ett par färgklickar i form av orange, murrigt jadegrönt och rosa. Kollektionen kommer finnas i butik från och med vecka 33, och i och med lanseringen av denna kollektion kommer OPIs lack att kosta 155 kr i butik jämfört med tidigare 150 kr.

 

4
Nordic collection som den kommer vara uppdukad i butik

 

2
Nordic collection: How great is your dane?, Going my way or Norway?, Ice-bergers & fries, OPI with a nice finn-ish, Can’t afjörd not to, Thank glogg it’s friday!

 

3
Nordic collection: My dogslead is a hybrid, My voice is a little norse, Do you have this color in Stock-holm?, Viking in a vinter vonderland, Skating on thin Ice-land, Suzi has a Swede toothEn annan rolig nyhet som också presenterades var OPIs samarbete med Coca Cola, som landar i butik i mitten av juni. Coca Cola fyller 125 år i år, så för att fira går man ihop med OPI och lanserar 9 stycken nyanser på nagellack inspirerade av Coca Colas läskedrycker: Coca Cola, Vanilla coke, Diet coke, Cola zero, Cherry coke, Fanta, Fanta grape och Sprite.

 

9
OPI x Coca cola: Green on the runway, Turn on the haute light, Sorry I’m fizzy today, You’re so vain-illa, Coca-Cola red

 

10
OPI x Coca Cola: Orange you stylish!, Get cherried away, A grape affair, Today I accomplished zeroDet var verkligen hur roligt som helst att få möjlighet att hälsa på Suzi och höra henne prata om sina tankar bakom märket OPI och de hundratals nyanser och namn som har tagits fram under åren. Är hemskt pepp på Nordic-kollektionen, kul att vi här i de skandinaviska länderna äntligen får en egen kollektion, paletten går i klassiska höstfärger men har ändå en twist. Det gröna lacket Green on the runway inspirerat av Sprite i Coca cola-kollektionen är även det enorm dregelvarning på, det är ungefär hur läckert som helst och jag känner att jag måste ha en flaska så fort det släpps! Jag fick med mig prover på hela Nordic-kollektionen hem, flaskbilder och swatches kommer framöver när släppet börjar närma sig lite mer, jag passade på att fota flaskbilder och fick med mig en swatchplatta hem på Coca Cola-lacken, så ska försöka få upp swatches på dessa ASAP. Vad tycker ni om Nordic-kollektionen och Coca Cola-kollektionen, något eller några lack ur dessa som lockar?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

26 comments to Pressvisning: OPI Nordic collection

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>