Make up store Tiffany & Harlequin microshadow

Två av ögonskuggorna som släpptes med aprilkollektionen Poetic från Make up store går i turkost och grönt och heter Tiffany och Harlequin. De står för kollektionens ordentliga färgklick och inspirerar till färggranna ögonlock i sommar.

 

MUS Harlequin & Tiffany microshadowSkuggorna kommer i Make up stores vanliga dosa för Microshadows, med genomskinliga lock och plastgångjärn. Tiffany har en frostig finish, medan Harlequin är helt matt.

 

MUS Tiffany microshadow
Tiffany

 

MUS Tiffany microshadow1
Tiffany

 

MUS tiffany microshadow swatch
Tiffany

 

MUS Harlequin microshadow
Harlequin

 

MUS harlequin microshadow1
Harlequin

 

MUS harlequin microshadow swatch
HarlequinBåda skuggorna har en mjuk och krämig textur som gör dom lätta att plocka upp på penseln, och båda applicerar jämnt och fint på huden. De kommer dock absolut bäst till sin rätt ovanpå någon typ av primer, detta gäller framförallt Harlequin som är lite pudrigare än Tiffany. Jag tror Harlequin kan vara helt fantastiskt kick-ass som en fet vingad eyeliner, medan Tiffany skulle gifta sig helt fantastiskt fint med andra mjuka pastellskuggor på ögonlocket! Tiffany och Harlequin kostar 140 kr/st och finns ute i butik nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Make up store Tiffany & Harlequin microshadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>