Bloggevent med Glitter

I torsdags höll Glitter ett bloggevent hos sin PR-byrå Polhem PR i Stockholm för att visa upp sin nya hårstylingguide, vårens trender inom hår och självklart de håraccessoarer som finns ute i Glitter-butikerna just nu. Det bjöds på wraps, cake pops och rosa bubbel, och det fanns möjlighet att bli stylad med valfria håraccessoarer på plats.

 

1
Vackra fotoramar med bilder från hårguiden fanns uppradade som inspiration tillsammans med håraccessoarerna som använts på bilderna

 

2
Cake pops!

 

3
Några av vårens nyheter för håret i Glitter-butikerna. Är personligen lite extra förtjust i alla blomrankor, de fina hårsmyckena, de härliga 80-talsinspirerade breda hårsnoddarna, och de små söta hårnålarna med rosor.Jag tog självklart tillfället i akt att bli stylad, jag var sugen på någon accessoar med blommor men gav tjejen som stylade mig fria händer i övrigt. Det slutade med en gigantisk hårmunk med en blomsterranka lindad runt, superläckert och vårigt! Munkar och blommor var poppis hos flera: Karin fick en ballerinamunk med ett vackert hårsmycke lindat runt, medan Elin valde att kombinera löshår, ett hårsmycke och en blomsterkrans i sitt blonda, utsläppta hår. Ni hittar fler bilder på hur andra på eventet blev stylade i håret under hashtaggen #glitterhaireverywhere på Instagram.

 

4
Accessoarbonanza vid stylingbordet!

 

7
Blomrankor och kransar ser vi mycket av hos Glitter i vår

 

5
Varför inte en liten tiara till bröllopet, eller en vanlig tisdag om du vill känna dig lite kunglig?

 

6

 

8
Jag blev stylad i jättemunk med blomsterranka

 

9
Karin valde en munk modell mindre och ett vackert hårsmycke

 

elin-fagerberg-elinfagerberg-se-glitter
Fina Elin kombinerade hårsmycke med blomsterkrans (bild lånad från elinfagerberg.se)Jag gillar verkligen Glitters hårstylingguider, jag är sjukt dålig på att hitta på piffiga frisyrer på mig själv (och är lite handikappad när det kommer till att göra uppsättningar på mitt eget huvud – på andra går det dock bra) och guiderna bjuder på både inspiration, steg-för-steg-guider och vackra bilder att titta på. Vårens guide finns ute i butik nu, har ni hunnit spana in den eller vårens accessoarer ännu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

7 comments to Bloggevent med Glitter

 • Ingrid

  Åh, jag är så sugen på att fixa till håret som nu är på utväxt och bara precis går att få ihop till en pytteliten svans eller dra ihop i en klämma.

  Min frisör frågade sist jag var där och fixade med håret ungefär hur långt jag hade tänkt att spara ut till och mitt svar var att jag är nöjd när jag kan sätta upp håret med en donut. Hon var väldigt optimistisk och påstod att i den takt mitt hår växer skulle det gå till sommaren. Jag tror kanske till hösten. Men ändå, eftersom jag hade en ganska kort och assymetrisk frisyr innan så har jag ändå kommit bra långt.

  Jo, och en slarvig svinrygg gillar jag också att göra på mig själv.

  • purity

   Jag klippte av en decimeter på längden på mitt hår i fredags, känns väldigt ovant men längderna var så pass slitna så det var välbehövligt. Mitt hår växer som ogräs så det kommer vara långt igen in no time! Duktig du är som kan göra en svinrygg på dig själv, jag tycker det är jättesvårt…

   • Ingrid

    Lite trixigt är det, men det brukar gå. Men det är ju ingen hög uppsvept glansig historia a´la nobelfest direkt. Men lite lätt slarvig och ngt hårsmycke duger det till vilken annan fest som helst. Kan dock bara göra den åt “ena hållet”.

 • vilket trevligt event 🙂 lite hårinspiration är aldrig fel

 • Vad kul, massor med inspiration!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>