Make up store Bittersweet lipstick

Med mars-kollektionen Deluxe lanserar Make up store ett läppstift i en krämig, neutral rosa nyans för att matcha färgtemat som går i snälla toner med mjuka texturer – Bittersweet.

 

MUS bittersweet lipstickBittersweet kommer i MUS vanliga (större) läppstiftshylsa som är ganska tung med snäpplock, och själva stiftet är fritt från doft och smak. På läpparna känns stiftet mjukt och smidigt, utan att vara kladdigt, och applicerar jämnt och fint. Nyansen må se lite trist ut i hylsan, men är en typisk “my lips but better”-nyans som passar många och är väldigt fint till vardags, och har en creme-finish utan skimmer. Det har en semi-skir täckning, vilket gör det extra lättburet.

 

BittersweetJag som har lite mer pigmenterade läppar älskar denna typ av nyanser, då det blir ett riktigt bra MLBB-stift som drar lite mot nude för mig (trots att det är ganska rosa), perfekt vardagsstift när man vill ha något på läpparna men inte vill ha någon uppseendeväckande färg, eller som komplement för att balansera upp en färgstark ögonsminkning. Jag är stormförtjust, detta har en given plats i min vardags-stiftsamling!  Bittersweet kostar 170 kr och finns ute i butik från och med mars månad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Make up store Bittersweet lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>