Daisy Beauty-kryssning till Helsingfors!Skärmavbild 2014-02-28 kl. 13.57.54

I skrivande stund är jag på väg ut mot Värtahamnen, för att möta upp ett gäng andra skönhetsbloggare, livsstilsbloggare, Daisy Beauty-läsare och vänner till ovan nämnda för att åka på skönhetskryssning med Silja Serenade till Helsingfors! På båten kommer det bland annat bjudas på skönhetspresentationer från Vita Liberata, The Body Shop, Garnier och L’Occitane, gubbrum för de som hellre dricker whisky, snackar groomingprodukter och spelar poker i sällskapet, 3-rätters i den italienska restaurangen ombord, och massa skönt häng med underbara bloggvänner =D vi har sedan hela dagen fri i Helsingfors innan båten åker tillbaka mot Stockholm igen, jag hade tänkt hinna med Inglot-butiken och MAC-disken på Stockmann för att Back2MAC:a lite tomma förpackningar – har ni några fler Helsingforstips till mig jag inte får missa så hojta gärna!

Ni kan följa resan live via Twitter där jag heter @purity_beauty och pushar ut bilder från Instagram, hashtaggarna för resan är #dbserenade14 och #dbcruise14 där ni kan följa alla som är med =) jag lämnade datorn hemma denna gång så ett sammanfattande inlägg kommer efter helgen när jag är hemma igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>