NARS Night porter eyeshadow

Min snälla syster frågade mig innan hon åkte till USA i höstas om det var något speciellt jag ville att hon skulle köpa, och till jul hittade jag den här finingen under granen – ögonskuggan Night porter från NARS, som jag har dreglat över i x antal år men inte kommit mig för att köpa eftersom NARS, innan det lanserades på Sephora, har varit hyfsat otillgängligt här i Sverige. Tack Tove!

 

NARS night porter eyeshadow

 

NARS night porter eyeshadow1Night porter kommer i NARS klassiska svarta, fyrkantiga dosa med rundade former och den gummiliknande mattsvarta finishen (som är hur läcker som helst, men tyvärr drar till sig puder och fett som saft drar till sig getingar en varm sommardag) med en spegel i locket på dosan. Night porter är en av NARS permanenta nyanser i ögonskuggssortimentet och ingår en serie som heter “night series” i murriga nyanser, perfekta för sotning. Night series-skuggorna beskrivs som ultra-pigmenterade färgstarka signaturnyanser med gnistrande pärlemoskimmer, och Night porter är en härlig, djup skogsgrön nyans med guldskimmer.

 

NARS night porter eyeshadow2

 

NARS night porter swatchTexturen på skuggan är mjuk och krämig, och formulan är högpigmenterad och applicerar jämnt och fint, tillsammans med den helt fantastiska mörka, skogsgröna nyansen med guldiga inslag allt jag önskade mig och lite till. Helt klart en av de vackraste gröna ögonskuggorna jag har i min samling, den har så pass mycket dimension i sig självt att jag mer än gärna bär den ensam på ögonlocket, tonad i kanterna och med en highlighter på brynbenet. Lätt värd sina slantar! NARS ögonskuggor finns att köpa hos bland annat Sephora, HQ Hair och i NARS egna webshop för ca 195-240 kr/st (pris varierar beroende på inköpsställe).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to NARS Night porter eyeshadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>