OPI Push and shove

Det sjunde lacket i OPIs vårkollektion i samarbete med Gwen Stefani som jag inte hade att visa er när jag swatchade resten av lacken finns äntligen i min ägo – det silvriga kromlacket Push and shove.

 

OPI push & shove + lay down that base

 

OPI push and shove

 

OPI push and shove1

 

OPI push and shove2

 

OPI push and shove3Push and shove kommer i ett duopack med ett speciellt underlack som heter Lay down that base. Det är dessa två lack tillsammans som gör att lacket får sin kromade yta – det går alltså inte att använda lacket med vilket underlack som helst. Det är även viktigt att man låter Lay down that base torka helt och hållet innan man applicerar Push and shove, annars finns det risk att det spricker. Väl på nageln får lacket en kromad silveryta – inte riktigt spegelblank, men definitivt som putsat borstat silver. Det här är nog så nära äkta krom man man kan komma utan att göra en minx-manikyr! Det framhäver dock varenda liten imperfektion i nageln, så se till att fila nagelkanten ordentligt innan du applicerar. Eftersom man använder lacket utan överlack får det repor ganska snabbt, men det gör inte så mycket – för det här är ungefär hur läckert som helst. Jag lackade två lager, och torktiden var ganska snabb – vill man kan man använda snabbtorkade droppar på om man vill snabba på torktiden ännu mer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to OPI Push and shove

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>