IsaDora Pink peony Perfect moisture lipstick

I IsaDoras vårkollektion Ray of light hittar vi en ny nyans på Perfect moisture lipstick – pastelligt ljusrosa Pink peony. Någon som är sugen på en närmare titt?

 

IsaDora 169 Pink peony perfect moisture lipstickIsaDoras Perfect moisture lipstick kommer i svarta hylsor och är fria från doft och smak. De känns mjuka och sköna på läpparna och är enkla att applicera. Pink peony är en ljus varmtonad rosa med en täckningsgrad som jag upplever som medium – Perfect moisture lipstick brukar vanligtvis ha högre täckning än så här.

 

Pink peonyDen här typen av nyanser är lite svåra på oss som har välpigmenterade läppar, då de ibland blir lite ojämna och “kritiga” när de appliceras, och gärna framhäver torrflagor och andra ojämnheter i läpparna om de inte har full täckningsgrad. Pink peony hör tyvärr till denna typ av stift, vilket gör att det inte blir speciellt smickrande på mig. Det finns en mängd bra pastellstift där ute som applicerar betydligt bättre än så här – färgen hade varit SÅ fin om det hade blivit jämnt på mina läppar. På dig med mindre pigment i läpparna tror jag dock att det kan fungera bättre. Pink peony finns ute i butik nu och kostar 119 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to IsaDora Pink peony Perfect moisture lipstick

  • Linnea

    Å, det låter som du precis beskriver mina läppar!! Jag vore jätteglad om du gav lite mer tips på läppstift som passar dessa läppar, som lätt flagnar och det känns som läppstift framhäver och förvärrar och det blir ojämnt och fastnar i “sprickor”. Älskar ju ljusa rosa färger egentligen!

    • purity

      Jag skulle satsa på ett krämigt, heltäckande stift utan skimmer (skimmer framhäver torrflagor och ojämnheter ännu mer) om jag vore du – MACs mineralize rich-läppstift till exempel i nyansen Dreaminess till exempel.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>