OPI Hey baby

Förra helgen kände jag för en riktig knallig färg på mina naglar, och valet föll på det tokrosa krämlacket Hey baby ur OPIs kollektion i samarbete med Gwen Stefani.

 

OPI Hey baby

 

OPI Hey baby1

 

OPI Hey baby2

 

OPI Hey baby3Hey baby är ett chockrosa krämlack med en finish som beskrivs som “creme gloss”. En ordentlig färgklick i vintermörkret är det i alla fall, och formula och finish är det heller inget fel på – två lager räckte för full täckning, det var precis lagom tjockt i konsistensen vilket gjorde det enormt lättlackat, och glansen är helt otroligt fin. En ny favoritrosa! Jag brukar faktiskt inte bära rosa på naglarna så ofta av någon anledning, men när jag väl gör det så trivs jag otroligt bra i det. Jag använde Essie ridge filling base coat som underlack och Seche vite som överlack.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to OPI Hey baby

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>