Mascaratest i Daisy Beauty 1/2014

Om ni undrar varför det har varit lite dåligt med just mascararecensioner här på bloggen på sistone så beror det på att jag i höstas jobbade med ett gigantiskt mascaratest till tidningen Daisy Beauty, så jag är lite mätt på ämnet just nu 😉


db 1 1439 av de mascaror som släpptes under förra året kladdades på mina fransar, utvärderades och dokumenterades – sammanfattningsvis kan man nog säga att det fanns ett par riktigt bra, ett par riktigt dåliga och en hel del medelmåttiga, inom alla prisklasser. Ni hittar även en liten miniintervju med mig under medarbetarsidan i början av tidningen =)


db 1 14(1)


db 1 14(2)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Mascaratest i Daisy Beauty 1/2014

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>